JVC DLA X30/X70/X90

αφου τα ατομα ειναι σωστοι εκει περα και σε αντιμετωπιζουν σαν πελατη.οχι σαν κατι αλλους αντε τωρα.

Απάντηση: Re: JVC DLA X30/X70/X90

αφου τα ατομα ειναι σωστοι εκει περα και σε αντιμετωπιζουν σαν πελατη.οχι σαν κατι αλλους αντε τωρα.

Καλοί και κακοί επαγγελματίες υπάρχουν σε όλους τους χώρους. Αν υπάρχουν παράπονα για μαγαζιά, ελεύθεροι είμαστε να τα γράψουμε. Ανοιχτό φόρουμ είμαστε.

Απάντηση: Re: JVC DLA X30/X70/X90

ξερει καποιος αλλο καποιο αλλο μαγαζι να τους δουμε ?
γιατι δεν εχω ακουσει αλλο μαγαζι να τους εχει ...
οριστε το μελι ...

Δεν κατάλαβα. Το μέλι ποιο είναι? Ότι δεν ξέρεις κάποιο άλλο μαγαζί ή ότι τους έχει το συγκεκριμένο?

Το μέλι είναι oτι δεν ξέρω κάποιο άλλο μαγαζί να τους εχει οπως ειπες και εσυ .
οποτε πας αναγκαστικα εκει ...
ασε που δεν λενε οχι σε τιποτα οτι και αν ζητησεις ...

περα απο τη πλακα, απο το αβαρτ εχω παρει και εγω το προβολεα μου (Τον επσον 9000). Ο κυρ-Νικος (χεχ) ηταν σουπερ γνωστης και απο τα ατομα που χαιρεσαι να κανεις συζητησεις για προβολικα.
Φανταζομαι πως υπαρχουν και αλλοι καλοι επαγγελματιες σαφεστατα.

Αλλα χαιρομαι που μεσα απο το φορουμ ακουγονται ολες οι αποψεις ελευθερα. Πολυ σημαντικο αυτο.
Δεν ειναι δυνατον να μην σου γυριζουν τα ματια οταν καποιος αναφερει πως οι lcd κανουν μονο για παρουσιασεις και οχι για home cinema?

Last edited:
Μπορει καποιος κατοχος να κανει ενα τεστ για color break. ?
Aναφερθηκε οτι υπαρχει και εμφανιζει το πρασινο σαν ουρα σε κινηση.
Παρακατω ενα μικρο βιντεο για τεστ.

http://vimeo.com/14873801

JVC DLA-Χ70 3D Full Review

JVC-X-30.jpg

Η JVC δεν επαναπαύτηκε στις περσινές δάφνες της, και φέτος παρουσίασε κάτι καινούργιο και ταυτόχρονα καινοτόμο. Ανοίγει το δρόμο, ή μάλλον καλύτερα δείχνει το δρόμο στους ανταγωνιστές της για το πώς θα είναι το αύριο στον οικιακό κινηματογράφο, και μάλιστα σε προσιτή τιμή. Έτσι, μετά την υψηλή ανάλυση και την έλευση του 3D, σειρά έχει η περαιτέρω αύξηση της ανάλυσης, ώστε να τη φτάσουμε στα όριά της. Και ποια είναι αυτά; Μα, φυσικά, τα 4Κ (3.840×2.160 pixels) μέχρι στιγμής. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.......

http://www.perfectimage.gr/2012/06/05/jvc-dla-χ70-3d-full-review/

Να βγάλουν κανα led υψηλής φωτεινότητας και να αφήσουν τη ευκρίνεια κατα μέρος.
Βαρεθήκαμε τα ημίμετρα. Led, αναμορφικό φακό και full panel resolution σε μια συσκευή:
Τ Ω Ρ Α!