JVC DLA-X500R

...by the way... o 500 "εκτυφλωτικός".... και τσαμπουκαλεμένος... Άξιο μικρό αδερφάκι του 700 :a0210:

Αυτο δεν ειναι πληροφορια, ποιο αναλυτικα να μας πεις. Ενταξει, το φως και το contrast το καταλαβαμε, παρακατω ? :p

Αυτο δεν ειναι πληροφορια, ποιο αναλυτικα να μας πεις. Ενταξει, το φως και το contrast το καταλαβαμε, παρακατω ? :p

Τα "παρακάτω" θα τα γράψει ο Κάστρο όταν "ολοκληρώσει"... :smile: Είπαμε, ο καθένας στο είδος του... Υπάρχει μια ιεραρχία που πρέπει να τηρείται.
Σε γενικές γραμμές ένας μικρός 700-άρης, πολύ φώς λίγο χειρότερο μαύρο, μικρότερο contrast και πιό "μαλακό" clear black και εξαιρετική σύγκλιση.

Ένα δείγμα από το menu αλλά μην κοιτάς το χρωματικό, είναι χάλια επειδή είναι από το iPhone και δυστυχώς φαίνεται η σάρωση.

Attachments

• IMG_0944.jpg
    IMG_0944.jpg
    50.3 KB · Views: 151
Σε σχεση με τον 55 ?

Εμένα μου φάνηκε καλύτερος... Ο Θωμάς μου είπε "- Σε reference σκηνές παίζει το ίδιο καλά με το δικό μας..." :D

Τελικά αυτό το παιδί είναι πολύ καρμίρης... :flipout:

Εμένα μου φάνηκε καλύτερος... Ο Θωμάς μου είπε "- Σε reference σκηνές παίζει το ίδιο καλά με το δικό μας..." :D

Τελικά αυτό το παιδί είναι πολύ καρμίρης... :flipout:

Τωρα αναγκαστικα θα σε ρωταω καθε φορα που βλεπεις μηχανημα.
Γυαλια φοραγες ? ( Οχι τα 3d :flipout: )

Οσο για τον Τομας, δε γινεται να τον φωναζεις να σου πει τη γνωμη του καθε τοσο, και να φιλτραρεις τις απαντησεις. Η θα τον ρωτας η δεν θα τον ρωτας.

Σημ. Παντως ειμαι σχεδον βεβαιος οτι βλεπει καλυτερα απο σενα, ποιο........οικονομικα :flipout:

Σημ. Παντως ειμαι σχεδον βεβαιος οτι βλεπει καλυτερα απο σενα, ποιο........οικονομικα :flipout:

Γενικώς βλέπει καλύτερα, αυτο είναι αλήθεια...

Γυαλιά φόραγα, τα είχα πάρει μαζί μου... :cool4: Δες λίγο τώρα και μερικά screenshots αλλά από το iPhone, μην ξεχνιόμαστε.

Attachments

• IMG_0945.jpg
    IMG_0945.jpg
    104.5 KB · Views: 119
  • IMG_0946.jpg
    IMG_0946.jpg
    105.1 KB · Views: 118
  • IMG_0961.jpg
    IMG_0961.jpg
    123.6 KB · Views: 118
  • IMG_0985.jpg
    IMG_0985.jpg
    99 KB · Views: 118
Τα screenshot απο το iphone, ειναι μακρυα απο αυτο που περιεγραψες.
Δεν τα λαβαινω καθολου υποψιν.:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: JVC DLA-X500R

πιό "μαλακό" clear black

Αυτό που το είδες;

Ακριβώς ίδιο μου φάνηκε εμένα (και λογικό ειναι άλλωστε - για software μιλάμε).

Μαλλον η διαφορά στο μαύρο / contrast του 700 vs 500 ειναι που κάνει το clear black να φαινεται ισως στον 500 πιο ''μαλακο''.

Απάντηση: Re: Απάντηση: JVC DLA-X500R

Αυτό που το είδες;

Ακριβώς ίδιο μου φάνηκε εμένα (και λογικό ειναι άλλωστε - για software μιλάμε).

Μαλλον η διαφορά στο μαύρο / contrast του 700 vs 500 ειναι που κάνει το clear black να φαινεται ισως στον 500 πιο ''μαλακο''.

Αφού τα λές μόνος σου, γιατί ρωτάς; :coool:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: JVC DLA-X500R

Αφού τα λές μόνος σου, γιατί ρωτάς; :coool:

Νταξ, βάλε ενα ''σου'' (φαίνεται / φάνηκε) για να στανιάρεις :p

Αυτό που εννοώ είναι ότι το clear black ειναι το ιδιο ακριβώς και η συνολική απόδοση του προβολέα ειναι πιο ''μαλακή'' (aka χειρότερο μαυρο από τον 700) (με αποτέλεσμα φυσικά και τα περιγράμματα (εκεί που ''δουλεύει'' το clear black δλδ) να (σου :p) φάνηκαν (ίσως :p) πιο ''μαλακα'')

Σιγουρα παντως ειναι και θεμα χωρου

Πάντα, μα πάντα, όταν κάποιος μεταφέρει τις εντυπώσεις του μεταφέρει αυτά που "του φάνηκαν"... Εννοείται αυτό.
Εκτός αν ξέρεις κάτι διαφορετικό.... ή αν θέλεις να σου γράφω πάντα "μου φάνηκε" και "νομίζω ότι..":p

Απάντηση: Re: JVC DLA-X500R

Τελικα ειχε χειροτερο μαυρο ή σου φανηκε;
:flipout::flipout:

Troll_Warning.jpg

Re: Απάντηση: JVC DLA-X500R

Βρε Μπικομ,

Οταν γραφεις:

πολύ φώς λίγο χειρότερο μαύρο, μικρότερο contrast και πιό "μαλακό" clear black

διαχωρίζεις τους τομείς και ειναι σαν να λες ότι η λειτουργία του clear black (ανεξαρτήτως μαύρου και contrast) ειναι διαφορετική στον 500.

Ε, αυτο που λέω ειναι ότι είναι η ίδια (και ότι διαφορά σου φανηκε δεν εχει να κανει με το clear black αλλά με τους αλλους τομείς).

Πάντα, μα πάντα, όταν κάποιος μεταφέρει τις εντυπώσεις του μεταφέρει αυτά που "του φάνηκαν"... Εννοείται αυτό.
Εκτός αν ξέρεις κάτι διαφορετικό.... ή αν θέλεις να σου γράφω πάντα "μου φάνηκε" και "νομίζω ότι..":p

Για πες μου λοιπον, σου φανηκε, εσενα οχι του Θωμα, οτι δεν αξιζει η τραμπα απο 55 σε 500 ? :drummer:

Απάντηση: Re: Απάντηση: JVC DLA-X500R

Βρε Μπικομ,

Οταν γραφεις:

διαχωρίζεις τους τομείς και ειναι σαν να λες ότι η λειτουργία του clear black (ανεξαρτήτως μαύρου και contrast) ειναι διαφορετική στον 500.

Ε, αυτο που λέω ειναι ότι είναι η ίδια (και ότι διαφορά σου φανηκε δεν εχει να κανει με το clear black αλλά με τους αλλους τομείς).

Η λειτουργία είναι ίδια... Το αποτέλεσμα διαφορετικό...
Το γκάζι λειτουργεί το ίδιο και στο παπάκι και στη Χαγιαμπούσα αλλά αν το ανοίξεις τέρμα θα αισθανθείς μια μικροδιαφορά.:earmuffs:

Για πες μου λοιπον, σου φανηκε, εσενα οχι του Θωμα, οτι δεν αξιζει η τραμπα απο 55 σε 500 ? :drummer:

Εγώ από 55 σε 500, όπως είπε κι ο Θωμάς, με την καμία. Μόνο για 700 μιλάω... Κι εδώ το πρόβλημα είναι ο χώρος μου. :bigcry: