JVC DLA-X500R

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: JVC DLA-X500R

Εχεις ακούσει για θεματα με τους Sony (γενικά ή για τον συγκεκριμένο) ;

Δεν θέλω να λέω αερολογίες για τόσο σοβαρά θέματα αλλά ναί, έχω ακούσει.
Κι αν κρίνω απ´τη συμπεριφορά του Ruby που είχα δεν ναμίζω οτι είναι τελείως αβάσιμα. Τουλάχιστον για τα παλιότερα μοντέλα. Τώρα πως συμπεριφέρονται οι καινούριοι και ειδικά ο συγκεκριμένος δεν μπορώ να σου πώ.

Last edited:
Για τη "διακρεια ζωης" η τις "παρενεργειες" με το περασμα του χρονου, εχω κι εγω τους ενδιασμους μου, αλλα για ολα τα dila/sxrd/lcd πανελ και τα διχρωικα τους.

Σε διαρκη ελεγχο που κανουμε με τον isf certified, "ματακια", "καστρο", "φανταστικο καλιμπρειτορ", "κυριο perfectimage.gr" etc etc ***, στον δικο μου,μεχρι τις 500ωρες που ειμαι τωρα, δειχνει οτι αλλαζει συμπεριφορα χρωματικη, ιδιαιτερα το κοκκινο.

Αυτο δε σημαινει σωνει και καλα κατι κακο, οταν τον ρυθμιζεις συχνα βεβαια.

Προς το παρον, αυτο που εχω "κρατησει", ειναι οτι αν θελω το καλυτερο που μπορω να εχω απο το μηχανημα μου, καθε 100 ωρες θελω "κουρδισμα".

Μεχρι τις 300-400 ωρες εδειχνε οτι ποσοστο του "λαθους" ηταν κι απο το πεσιμο της λαμπας. Απο εκει και μετα, δειχνει οτι εχει "κατσει" καπου (η λαμπα).
Θα δουμε και παρακατω τι γινεται......

ΥΓ Αυτο που θελω πολυ να δω με τους 4κ ειναι το μαυρο. Περισσοτερα πιξελ,περισσοτερα χωρισματα.....

***αυτα τα εγραψα γιατι του εχω βγαλει τη παναγια καθε λιγο και λιγακι :flipout:

Για τη "διακρεια ζωης" η τις "παρενεργειες" με το περασμα του χρονου, εχω κι εγω τους ενδιασμους μου, αλλα για ολα τα dila/sxrd/lcd πανελ και τα διχρωικα τους.

Ενδοιασμούς καλά κάνεις και έχεις αλλά εξαρτάται κι απ´την κατασκευή και υλοποίηση, δεν είναι όλες ίδιες.

Ενδοιασμούς καλά κάνεις και έχεις αλλά εξαρτάται κι απ´την κατασκευή και υλοποίηση της κάθε τεχνολογίας. Μπορεί να μοιάζουν ίδιες αλλά υπάρχουν διαφοροποιήσεις.

Ενδοιασμούς καλά κάνεις και έχεις αλλά εξαρτάται κι απ´την κατασκευή και υλοποίηση, δεν είναι όλες ίδιες.

Δεν ειπα οτι ειναι ιδια. Λεω ομως ευκολα οτι σε ολες υπαρχει αλλιωση. Κι οπως ειπες κι εσυ, σε αλλες λιγοτερο και σε αλλες περισσοτερο.

Αλλα που να τα δεις εσυ αυτα? Κρατησες προβολεα πανω απο 300-400 ωρες ? :flipout:

Last edited:
Αλλα που να τα δεις εσυ αυτα? Κρατησες προβολεα πανω απο 300-400 ωρες ? :flipout:

Σε πιάνω αδιάβαστο... Αυτόν τον κράτησα μέχρι που έμεινε από λάμπα, και υπάρχει ακόμα :music-smiley-005:

u_vp12s2_med.gif

...απλά, απ´τις 1000 και μετά αλά τον είχε άλλος.... :p

Σε πιάνω αδιάβαστο... Αυτόν τον κράτησα μέχρι που έμεινε από λάμπα, και υπάρχει ακόμα :music-smiley-005:

u_vp12s2_med.gif

...απλά, απ´τις 1000 και μετά αλά τον είχε άλλος.... :p

Εγω ειμαι αδιαβαστος η αυτος δεν ειναι dila/sxrd/lcd ? :p

Μ αρεσει που απαντας κιολας :flipout:

Το μηχανακι αυτο, ειναι ΜΗΧΑΝΗΜΑ, τα αλλα ειναι .....αστα.

Οταν τον ανοιξα, εμεινα καγκελο. Οσο καγκελο ειχα μεινει μεχρι να τον ανοιξω.

Μακαρι να βγαιναν τετοια μηχανηματα ακομη.

Μακαρι να βγαιναν τετοια μηχανηματα ακομη.

Ε, ναι..για προβολέα μίλησε και έσκασε το τέρας!!-bye-

Το ψιλοξεσκίσαμε το θέμα του Χ500R αλλά αν υπήρχε ένα μηχανάκι σαν αυτό με φωτεινά Planar και σκοτεινά D-ILA...
...θα άξιζε πολλαααααα λεφτά :worshippy::worshippy: :worshippy: :worshippy:

Το ψιλοξεσκίσαμε το θέμα του Χ500R αλλά αν υπήρχε ένα μηχανάκι σαν αυτό με φωτεινά Planar και σκοτεινά D-ILA...

Αν μου επιτρεπεις να το κανω πιο ολοκληρωμενο με οτι εχω δει εγω μεχρι σημερα.
Τα φωτεινα και την οξυτητα του planar, τα μαυρα και το clear black του 700αρη - τη xenon με τα χρωματα του ρουμπι !

Aμα υποκλιθηκες σε αυτο που περιεγραψες, να δω τι θα κανεις σε αυτο !!!! :p

ΥΓ ξεχασα, και per color brightess ισο με white brightness :flipout:

Re: Απάντηση: JVC DLA-X500R

Τον x900 περιγραφείς? :p

Αν μου επιτρεπεις να το κανω πιο ολοκληρωμενο με οτι εχω δει εγω μεχρι σημερα.
Τα φωτεινα και την οξυτητα του planar, τα μαυρα και το clear black του 700αρη - τη xenon με τα χρωματα του ρουμπι !

Aμα υποκλιθηκες σε αυτο που περιεγραψες, να δω τι θα κανεις σε αυτο !!!! :p

ΥΓ ξεχασα, και per color brightess ισο με white brightness :flipout:

Χμ, δεν νομίζω ότι συμφωνώ σε ολα.. Ο planar δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο σε θέμα οξύτητας (με το sharpness απενεργοποιημένο). Είμαι σίγουρος πως ο 55αρης του ρίχνει στα αυτιά στον τομέα αυτό. Όσο για τα χρώματα της xenon με δεδομένα τα τρέχοντα πρότυπα (Rec 601/709), για εμενα ψυχαναγκαστικό ήταν το θέμα, κάτι σαν την βελτίωση του ήχου με τραπουλόχαρτα! :p

Re: Απάντηση: Re: JVC DLA-X500R

Αν τον δείς τώρα πως παίζει στον Αλέξη θα βάλεις τα κλάματα... :ernaehrung004:

Τί να δω δλδ, τη γκριζίλα ενός ακόμη DLP;