Εμένα πάντως στον Πλανάρ, μου άρεσε πραγματικά η δυναμική του ίριδα. Ίσως ό,τι καλύτερο έχω δει στον τομέα αυτόν..
Χμ, δεν νομίζω ότι συμφωνώ σε ολα.. Ο planar δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο σε θέμα οξύτητας (με το sharpness απενεργοποιημένο). Είμαι σίγουρος πως ο 55αρης του ρίχνει στα αυτιά στον τομέα αυτό. Όσο για τα χρώματα της xenon με δεδομένα τα τρέχοντα πρότυπα (Rec 601/709), για εμενα ψυχαναγκαστικό ήταν το θέμα, κάτι σαν την βελτίωση του ήχου με τραπουλόχαρτα!![]()
Αν τον δείς τώρα πως παίζει στον Αλέξη θα βάλεις τα κλάματα... :ernaehrung004:
Είπαμε, δεν έχει το μαύρο του D-ILA, αλλά στο μαύρο του δεν είναι "έμας ακόμα DLP" σε καμία περίπτωση.
Η ίριδα του Planar, μακράν η καλύτερη απ´όσες έχεις δεί, το Brilliand Color και το Dynamic Black δουλεύουν άψογα και το αποτέλεσμα είναι - τηρουμένων των αναλογιών - υπέροχο.
Θα σου έλεγα οτι αν μπεί και το Adaptive Contrast στο παιχνίδι έχουμε "άλλα κόλπα" αλλά είναι πολύ επιθετικό και θέλει προσοχή.
Του Συριου τι του το λες? Αλλος τον ειδε και δακρυσε![]()
Είπαμε, δεν έχει το μαύρο του D-ILA, αλλά στο μαύρο του δεν είναι "έμας ακόμα DLP" σε καμία περίπτωση.
Η ίριδα του Planar, μακράν η καλύτερη απ´όσες έχεις δεί, το Brilliand Color και το Dynamic Black δουλεύουν άψογα και το αποτέλεσμα είναι - τηρουμένων των αναλογιών - υπέροχο.
Θα σου έλεγα οτι αν μπεί και το Adaptive Contrast στο παιχνίδι έχουμε "άλλα κόλπα" αλλά είναι πολύ επιθετικό και θέλει προσοχή.
Εσενα τωρα θα σου αρεσουν όλες οι ιριδες εκτος του 700αρη
Περαν της πλακας, δεν το χα δει το μηχανακι live (ειχα αρκεστεί στις ''φωτο / κατσαρόλα'' από το Μπικοταβάνι) αλλά κανω τις εξής σκέψεις:
1. ''Αρεσε'' πριν καιρο - με αλλα δεδομενα αποδοσης (όχι ότι εχουν αλλαξει δραματικα βεβαια)
2. Ειχε εντυπωσιασει το sharpening του (το οποιο πλεον βρίσκεις ευκολα αλλου)
3. Άρεσε το φως του (το οποιο πλεον βρίσκεις και αυτό ευκολα αλλου)
4. Αρεσε η καλή (όπως λες) ίριδα. Δεν εχω μετρο σύγκρισης στον τομεα αυτό (γενικα παντα jvc ειχα - aka no iris) αλλά έχω την εξής υποψία:
Ότι φαινοταν εντυπωσιακή λόγω του συνδυασμού ''πολύ φως'' και ''μέτριο μαύρο'' (λόγω εγγενής αδυναμίας του DLP).
Εισαι κακός άνθρωπος τελικά....Το off του 900άρη
Εισαι κακός άνθρωπος τελικά....![]()
Και 'συ προκατειλημμένος!! Το 9 είναι κοντά στο 7...κατά λάθος έγινε!!:aetsch:
Βρε Γιαννη, εσυ μας εχεις βαφτισει ολους anti-dlpακηδες.
Οι περισσοτεροι εδω μεσα πιστευω θα θελαμε εναν "φρεσκο" dlp.
Tωρα αν ο καθενας απο μας, για τους οποιους λογους του επεβαλαν η τον εκαναν να παρει εναν lcd dila sxrd κτλ, δε σημαινει καταναγκη αυτο που μας "χρεωνεις" καθε φορα.:ernaehrung004:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.