JVC DLA-X500R

Καλα, ασε να παρουν εξω κανα κομματι να δουμε τι κανουν οι "μπλε και πρασινοι κοκοι" και μετα βλεπουμε.
Οσο για την τιμη......no comments.

Re: Απάντηση: JVC DLA-X500R

Καλα, ασε να παρουν εξω κανα κομματι να δουμε τι κανουν οι "μπλε και πρασινοι κοκοι" και μετα βλεπουμε.
Οσο για την τιμη......no comments.
Χωρίς να το ψειρισω, στον 500 δεν είδα κάτι.

Εσείς;

Όντως, πολλή και πολύ καλή δουλειά από τον ριβιούερ!!:grinning-smiley-043

Αυτό να μην έγραφε στο τέλος:

''Calibration software compatible with a more powerful probe as (at least) the X-Rite i1 Display 3 (the Spyder are not worthy probes JVC projectors)''

Και θα ήμασταν μια χαρά!!:D

Άλλος ένας θαυμάσιος προβολέας από την JVC βασισμένος πάνω στη λογική των προηγούμενων σειρών (έμφαση στο on/off, σχετικά λίγο φως για διαχείριση). Είναι σαφές ότι η εταιρεία προσπαθεί να καλύψει το έδαφος στο επίπεδο ansi, σημείο το οποίο παραδοσιακά πάσχουν τα πανελοειδή προβολάκια. Από ρυθμιστικά έχει την μάνα του και τον πατέρα του ώστε να έρθει η εικόνα όσο το δυνατόν καλύτερα στην αναφορά.

Well done!!

Όντως, πολλή και πολύ καλή δουλειά από τον ριβιούερ!!:grinning-smiley-043

Αυτό να μην έγραφε στο τέλος:

''Calibration software compatible with a more powerful probe as (at least) the X-Rite i1 Display 3 (the Spyder are not worthy probes JVC projectors)''

Και θα ήμασταν μια χαρά!!:D

Άλλος ένας θαυμάσιος προβολέας από την JVC βασισμένος πάνω στη λογική των προηγούμενων σειρών (έμφαση στο on/off, σχετικά λίγο φως για διαχείριση). Είναι σαφές ότι η εταιρεία προσπαθεί να καλύψει το έδαφος στο επίπεδο ansi, σημείο το οποίο παραδοσιακά πάσχουν τα πανελοειδή προβολάκια. Από ρυθμιστικά έχει την μάνα του και τον πατέρα του ώστε να έρθει η εικόνα όσο το δυνατόν καλύτερα στην αναφορά.

Well done!!

Προφανως αυτο το γραφει Γιαννη γιατι το software που δινει η jvc για καλιμπρεισον του προβολεα συνεργαζεται μονο με αυτο το οργανο.

Ναι, οσο επαιξα μαζι του, το μηχανακι ειναι εξαιρετικο.
Εντυπωσεις μολις ασχοληθω με την ησυχια μου...

Μεγειες Τακη, καλες θεασεις.

Δες τον με την ησυχια σου γιατι ο αλλος εχθες ειμαι σιγουρος οτι πηγε να σε τρελανει :flipout:

Ψιτ, λιγα τα λογια για τον σεβασμιο γεροντα του φορουμ! :p

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Merci :)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ΥΓ. Χρηστο, εσυ που εχεις παιξει αρκετα φανταζομαι με τον 700ρη, σε ποιες ρυθμισεις εχεις καταληξει;

Ναι, οσο επαιξα μαζι του, το μηχανακι ειναι εξαιρετικο.
Εντυπωσεις μολις ασχοληθω με την ησυχια μου...

Να πω μονο δυο-τρεις γρηγορες παρατηρησεις:

-Μου αρεσε πολυ η δυναμικη ιριδα στην θεση 2. Ειναι διακριτικη και βελτιωνει πολυ το (πολυ καλο) μαυρο του προβολεα χωρις να θυσιαζει φωτεινοτητα.
-Η αποδοση του σε 3D ειναι τρελα αναβαθμισμενη σε σχεση με τον παλιο μου Χ3, ειδικα στο θεμα φωτεινοτητας. Τα γυαλια δεν κοβουν πολυ φως και λιγο που ειδα το Pacific Rim, επιασα τον εαυτο μου να χαζογελαει απο ικανοποιηση :p
-Ο προβολεας διαθετει πολλα "κολπακια" για fine tuning. Οχι τοσα οσο οι 700/900, αλλα αρκετα για να με ξενυχτησει πολλα βραδια :) Ξεχωρισα τα clear black, το gamma 'brightness priority" και θελω να παιξω πιο πολυ με το E-shift γιατι εκ πρωτης "σκληραινει" αρκετα την εικονα.

Στα αρνητικα, διαπιστωσα προβλημα στην επικοινωνια με τον Lumagen XD μου (ξεκλειδωνε η αναλυση) ενω οταν τον εβαλα πανω στον pioneer lx-73 κατ ευθειαν, δεν ειχα κανενα θεμα. Ισως να παιζει κατι με το καλωδιο ή τις ρυθμισεις. Θα το ψαξω και θα επανελθω.