JVC DLA-X55

Plasma; Μόνο αν αποφασίσει η Pioneer να ξαναβγάλει Kuro, και μάλιστα στις 106" αλλά χλωμό το βλέπω....:p

Είναι από τις ελάχιστες φορές που μία φωτογραφία σου δίνει να καταλάβεις τι εικόνα θα δεις στο ζωντανό..

Μπάμπη δεν πρέπει να έχεις παράπονο, παλιοί και νέοι στο φόρουμ, σου δίνουν ευχές ....μάλλον θα είναι λόγο avatar........ή ηλικίας :flipout: :grinning-smiley-043

Μπάμπη δεν πρέπει να έχεις παράπονο παλιοί και νέοι στο φόρουμ, σου δίνουν ευχές ....μάλλον θα είναι λόγο avatar........ή ηλικίας :flipout: :grinning-smiley-043

´Ετσι ε; Αλλο ένα τέτοιο υπονοούμενο και μπήκες κι εσύ στη Λίστα με τους "τσόγλανους". Εχεις ήδη μια κίτρινη... :silly:

Καλημερα

Πολυ ωραιες οι φωτο καλοριζικος και απο μενα.
Ειμαι και εγω κατοχος του 35 και οταν ηρθε ο Μανωλης για ρυθμιση το αποτελεσμα του ηταν συγκλονιστικο.

Σωτηρης.

Να σου πω..... μου φαίνεται όταν είσαι χάλια βγάζεις καλύτερες φωτογραφίες. :SFGSFGSF::SFGSFGSF:

πάντως αν μου έλεγες ότι ήσουν μπροστά στα γυρίσματα και έβγαζες φωτογραφίες , άνετα θα το πίστευα..... :speechless-smiley-0:speechless-smiley-0

Υ.Γ. δεν μ' αφήνετε ν' αγιάσω ώρες ώρες..... :flipout:

Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά Μπάμπη μου!

Φυλάξου!

(πόσο είπαμε ότι θα τον δώσεις?:Banane0:)

Ρεμάλια, περιμένετε να φύγω διακοπές για να μπείτε να με θάψετε.
Τασούλη δεν υπάρχει περίπτωση ν´αγιάσεις στο υπογράψω. Όταν γυρίσω Αθήνα θα στον φέρω στο panic Room κι εκεί θάχουμε δράματα

Βασικά το που έφυγες ΉΔΗ διακοπές θα μας κάνει να σε θαψουμε...

Ρεμαλι....

Καλές διακοπές βρε!!!

Απάντηση: Re: JVC DLA-X55

Ρεμάλια, περιμένετε να φύγω διακοπές για να μπείτε να με θάψετε.
Τασούλη δεν υπάρχει περίπτωση ν´αγιάσεις στο υπογράψω. Όταν γυρίσω Αθήνα θα στον φέρω στο panic Room κι εκεί θάχουμε δράματα

Γυρνα εσυ με το καλο και θα σου πω εγω.....τη θυμηθηκα.......dnp Supernova Core Ι