Browser
AVClub Fanatic
- 17 June 2006
- 10,573
Μια χαρα! Ο Χρηστος ξεσηκώνει, ο Μπάμπης και ο Αλεξης ξηλώνονται!
![]()
Κατσε φιλος, εγω ξηλωθηκα πρωτος πρωτος

Μια χαρα! Ο Χρηστος ξεσηκώνει, ο Μπάμπης και ο Αλεξης ξηλώνονται!
![]()
Σιγά-σιγά μαζεύονται όλα τα "ρεμάλια" βλέπω...
"The Expendables 4"
.....
(να σαι καλα βρε Μπικο, ανεστησες την κατηγορια)
Σ´ ευχαριστώ αλλά η αλήθεια είναι οτι αυτό το έκανε ο Χρήστος.... Αυτός ευθύνεται γί αυτά που συμβαίνουν και γί αυτά που θα συμβούν. Εμείς μια χαρα λουφαγμένοι καθόμασταν.... Ηρθε και μας έχει κάνει άνω-κάτω...![]()
Θα πω κάτι και γνωρίζω πως δεν θα σας αρέσει καθόλου,αλλά..(πάντα υπάρχει ένα αλλά) επειδή διαβάζω "διάφορα" τα οποία δεν θέλω να τα χαρακτηρίσω, σε διάφορα νήματα δεν μπορώ να σωπάσω.
Δεν ξέρω ποιος ανέστησε την κατηγορία,αλλά...(πάλι το αλλά)..εάν δεν ήταν ο Γιάννης Χατζηγεωργίου ίσως δεν υπήρχε καν η κατηγορία!!!!
Καλά κάνεις και το λές, γιατί να σωπάσεις;
Ο spcav τα είπε αστειευόμενος, κι έχοντας στο μυαλό του την συγκεκριμένη κατηγορία πριν 3-4 χρόνια, κάτι που εσύ και πολλά νέα μέλη δεν προλάβατε.
Η αλήθεια είναι οτι μεσολάβησαν πάρα πολλά που είχαν σαν αποτέλεσμα να πάρει την κάτω βόλτα η κατηγορία, πράγματα που δεν είναι του παρόντος να αναπτύξουμε, το σίγουρο όμως είναι οτι όλο αυτό το διάστημα που η κατηγορία έμοιαζε νεκρή ο Γιάννης κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να παραμείνει ζωντανή κι αυτό νομίζω δεν το παραγνωρίζει κανένας. :a0210:
Βαλε μεσα και εσενα εδω που τα λεμε... Με το power buy,τις μετρησεις και ολα τα σχετικα με τον 1070
Μπαμπης,Τακης,Χρηστος,DimDim,spcav,γιγας,παπατζωρτς,βογιατζακης και αλλα παιδια σε πιο παλιες στιγμες μα και τωρα κρατησαν και κρατουν τα στανταρ της κατηγοριας σε υψηλα επιπεδα.. Τωρα λιγο η κριση λιγο η τεχνολογια που δεν εκανε τα αλματα που ειδαμε την 5ετια 2002. 2007 με μεταβασεις απο 800χ600 σε 720p και 1080p...
Με εταιρειες να παρουσιαζουν προβολεις ανα 6 μηνες.. Η εμφανιση της Benq της JVC της Sony στην videoπροβολη και αλλα πολλα...
Φιρι φιρι το πας να μας βάλεις να τσακωθουμε βλέπω....![]()
![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.