JVC DLA-X55

Ο Τάκης είχε μια πολύ ωραία ιδέα κι ελπίζω να την πραγματοποιήσουμε μετά τις διακοπές ώστε να ξεκινήσουμε τη νέα σεζόν με γκάζια.
Να βάλουμε τον 55-άρη πλάϊ-πλάϊ με κάποιον JVC προηγούμενης γενιάς να δούμε άν και που υπάρχουν διαφορές.
Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει:
Ο Τάκης να εξασφαλίσει άδεια, έστω 2-ωρη (χλωμό το κόβω...)
Να συμφωνεί και να συναινεί ο Σύριος (Βαράτε με κι ας κλαίω, στο τέλος θα πεί "ναί")
Να μπορεί ο Καστρουνής (αυτό κανονίζεται, μπορεί δεν μπορεί θα έρθει). :flipout:

Πολυ ωραια ιδέα όντως! :p
Ευχαρίστως να μαζευομασταν σπιτι μου αλλα με τα μωρα δεν θα εχουμε ησυχία..
Στου Συριου βεβαια ειναι καλη λύση αλλα εχετε υποψην πως χρεωνει είσοδο τους καλεσμένους οποτε καλο ειναι να έχετε 5-10 ευρω στην τσέπη.. :p

Στου Συριου βεβαια ειναι καλη λύση αλλα εχετε υποψην πως χρεωνει είσοδο τους καλεσμένους οποτε καλο ειναι να έχετε 5-10 ευρω στην τσέπη.. :p

Με Penn μπαλάκια στην τσέπη, δηλαδή, δεν μπαίνουμε?? Καλά...παίρνουμε και Slazenger δεν χάλασε ο κόσμος!!:Banane0:

Ναι αλλά "βαριέται"... :p

Δυστυχώς, πέρα απ´την πλάκα, το πρόβλημα μας είναι ο χώρος, μηχανήματα θα βρίσκαμε. Ίσως όχι το ίδιο εύκολα όσο παλιά αλλά θα βρίσκαμε.

Δυστυχώς, πέρα απ´την πλάκα, το πρόβλημα μας είναι ο χώρος, μηχανήματα θα βρίσκαμε. Ίσως όχι το ίδιο εύκολα όσο παλιά αλλά θα βρίσκαμε.

Πάρτε τα αμάξια και ελάτε σε μένα!!:Banane0::Banane0:

Μην άγχεσαι, παμε και μονοι μας αν βαριέται! Θα το κανονισω με τον Δανικα! :p

EUROPEAN PROJECTOR 2013-2014
JVC DLA-X55R

JVC-DLA-X55R.jpg

Πηγή http://www.perfectimage.gr/2013/08/15/eisa-video-awards-2013-2014/

Να παρετε, να παρετε αλλα ριξτε κανενα μηνυμα οταν δινετε τους "παλιους"...
Μπας και παμε στα 1080p και μεις οι πτωχοι...

Αν είναι καλύτεροι απ´τον Χ30 θα πάρει κι ο Τάκης αλλά χλωμό το βλέπω... :earmuffs:

Δεν ξέρω αν θα είναι καλύτεροι, πάντως, αναμένεται να είναι 4Κ ready και θα κάνουν downscale το υλικό ξανακάνοντας το ψευδο4Κ με το e-shift. Πολλά πάνω-κάτω βλέπω!!:silly: