JVC DLA-X700R

Μην ελπιζεις. Κι εμενα το παλιοτερο εχει. χχχχ.3 και τωρα ειναι πανω το χχχχ.6

(το νουμερο δεν το θυμαμαι γιαυτο και το χχχχ, μη νομιζεις οτι γελαω:flipout:)

Τι είναι αυτά τα 3 και τα 6;
Απ´ότι ξέρω έχουν βγεί μέχρι τώρα 2 firmware update.
Το πρώτο το πέρασα. Με το δεύτερο δεν ασχολήθηκα γιατί δεν είδα να κάνει κάτι σημαντικό. Όπως το πρώτο έτσι κι αυτό διορθώνει το connectivity και το control του προβολέα από LAN και RS232.
Αν είναι σωστό αυτό που έχω κατεβάσει, αλλά δεν το πέρασα στον προβολέα, είναι το Main_r1211.6.srec

Re: Απάντηση: JVC DLA-X700R

πρεπει να ειναι πολυ καλος αυτος ο προβολεας,για να τον εχουν αγορασει τρια ολοκληρα μελη...

Νταξ, μπορει να έχει LG αλλα δεν είναι να μην τον μετράς και καθολου....:p

Εμενα εχει το 1211.3

Το τελευταιο ειναι οπως το λες, αλλα μαλλον θα το περασω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: JVC DLA-X700R

όπως κατάλαβες μπήκε και ο Λάκης στο masking club. Έκατσε ταμάμ το τ(ρολλάκι).:a0210:

Ωραίος !!! :SFGSFGSF:

Γιατί ωραία δείχνουν τα ΤΑΧΙ με τα στόρια αλλά τα λεοφορεία δείχνουν ακόμα καλύτερα....:flipout:

111231-44.jpg

όπως κατάλαβες μπήκε και ο Λάκης στο masking club. Έκατσε ταμάμ το τ(ρολλάκι).:a0210:

Ναι, το καταλαβα. Ειδα τις φωτο που σηκωσε στο αλλο θεμα απο το ποδοσφαιρο :flipout:

Ναι, το καταλαβα. Ειδα τις φωτο που σηκωσε στο αλλο θεμα απο το ποδοσφαιρο :flipout:

ρε παρε σαμσουνγκ να σωθεις,καθεσαι κι ασχολεισαι με τζιβηδες,μαυρα και βλακειες!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τίγκα το ΤΑΧΙ... :worshippy:

ετσι οπως πατε,θα χρειαστειτε και 2ο ταξι...:earmuffs:

ρε παρε σαμσουνγκ να σωθεις,καθεσαι κι ασχολεισαι με τζιβηδες,μαυρα και βλακειες!

Σαμσουνγκ θα παρω και θα τη βαλω κατω απο τον 700. Εκει που της αρμοζει :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: JVC DLA-X700R

Σαμσουνγκ θα παρω και θα τη βαλω κατω απο τον 700. Εκει που της αρμοζει :ernaehrung004:

θάχει πλάκα να κάνουμε ένα συγκριτικό με φωτογραφίες όταν την πάρεις. Μα πάρα πολύ πλάκα :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: JVC DLA-X700R

θάχει πλάκα να κάνουμε ένα συγκριτικό με φωτογραφίες όταν την πάρεις. Μα πάρα πολύ πλάκα :flipout:

Πλακα συνηθως εχει οταν γελαμε. Εκει ειμαι σιγουρος οτι θα κλαψουμε :HTEHETH63:

Πολλοι μαζευτήκαμε....

Θα τον πουλησω....

:p

Και καλα θα κανεις. Τακηηηη :drummer:

Πλακα συνηθως εχει οταν γελαμε. Εκει ειμαι σιγουρος οτι θα κλαψουμε :HTEHETH63:

Για βγές και ξαναμπές...

Ποιοί θα κλάψουν και γιατί, δεν είναι και πολύ ξεκάθαρο... :ernaehrung004:

Και καλα θα κανεις.

Εννοείται... Τσάμπα θέση στο ΤΑΧΙ πιάνει... :p

Χωράω στο ταξί ή επειδή έχω LG θα φάω πόρτα? :flipout:

Ρε σεις. Τι είναι αυτά με τα firmwares? Πλάκα μου κάνετε? Έχω ακούσει ότι είναι και ψιλοεπικίνδυνα.

Βάλτο ρε Χρήστο να δούμε τι λέει :p

Για βγές και ξαναμπές...

Ποιοί θα κλάψουν και γιατί, δεν είναι και πολύ ξεκάθαρο... :ernaehrung004:

Εννοείται... Τσάμπα θέση στο ΤΑΧΙ πιάνει... :p

Για πες εσυ που βιαζεσαι να μπαινωβγαινω, τι καταλαβες? Ποιοι θα κλαψουν? Που δεν ειναι το ξεκαθαρο ακριβως? Οχι πετας μια και μετα αποπου πεσει να μαζεψεις :flipout:

Χωράω στο ταξί ή επειδή έχω LG θα φάω πόρτα? :flipout:

Ρε σεις. Τι είναι αυτά με τα firmwares? Πλάκα μου κάνετε? Έχω ακούσει ότι είναι και ψιλοεπικίνδυνα.

Βάλτο ρε Χρήστο να δούμε τι λέει :p

Δε πειραζει ρε, κι εγω lg εχω, πλυντηριο :flipout:

Τα firmware δεν τα φοβαμαι, τα σεβομαι. Λογο δουλειας τη κανω τη διαδικασια πολλα χρονια τωρα. Μη κοιτας το Μπαμπη. Αυτος νομιζει οτι θα κανει jailbrake το jvc και φοβαται :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: JVC DLA-X700R

Για πες εσυ που βιαζεσαι να μπαινωβγαινω, τι καταλαβες? Ποιοι θα κλαψουν? Που δεν ειναι το ξεκαθαρο ακριβως? Οχι πετας μια και μετα αποπου πεσει να μαζεψεις :flipout:

Α εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου. Είναι απολύτως ξεκάθαρο. Και πάνω που έλεγα να σου ρίξω μια ποινή να δείς 3 ταινίες σερί στον ιζόλα την παίρνω πίσω. Αν όμως το ξανακάνεις θα τις δείς
με ίριδα :flipout: