Φιλοι μου καλησπερα σας.Αν και παλαιο μελος του AV CLUB,γραφω για πρωτη φορα,ομως εχω παρακολουθησει πολλες συζητησεις σας κατα καιρους με πολυ ενδιαφερον, οπως π.χ το παρακατω νημα περι του JVC X-700R , μια και τυγχανω εδω και 5 μηνες και ιδιοκτητης ενος (Αφου αποχαιρετησα τον SONY 80 που με συντροφευε τα τελευταια 4-5 χρονια,λογω των γνωστων προβληματων στα πολωτικα).Τον προβολεα, υστερα απο συντομη ενασχοληση,κατεληξα οτι μου αρεσει μακραν καλυτερα,η THX mode,μεταξυ των προεπιλεγμενων. Με THX βλεπω τις ταινιες μου,σαν για πρωτη φορα !! Εχω εντυπωσιαστει !! Ασχολουμαι με το Αθλημα 15 χρονια εχω δει κατα καιρους πολλους και ακριβους Προβολεις, αλλα τοσο ολοκληρωμενη εικονα δεν εχω ξαναδει !! Με αυτο το ποστ,θελω να ρωτησω τη γνωμη σας, και ιδιαιτερα των κατοχων αυτου του προβολεα,που εχουν κανει επαγγελματικο calibration του προβολεα,εαν θα δω αισθητα καλυτερη εικονα καλιμπραροντας τον,σε συγκριση με την ΤΗΧ , ΣΤΟ ΠΑΝΙ ομως ,και οχι στα νουμερα των μετρησεων,διοτι μερικες φορες συμβαινει οτι και στην Οικονομια....Οταν ευημερουν τα νουμερα,ο λαος πειναει....Αυτα προς το παρον. Ευχαριστω για τη φιλοξενια.