JVC DLA-X700R

Απάντηση: Re: JVC DLA-X700R

Θα κάνεις remux την playlist 647 με το ts muxer και τους ελληνικούς υπότιτλους (εάν τους χρειάζεσαι), πετάς τους άχρηστους ήχους (γαλλικό dolby digital και τους αγγλικούς δικάναλους). Το νέο Blu-ray που θα φτιάξεις με το ts muxer θα σου το διαβάζει μια χαρά το TMT...

Σιγά μην πετάξουμε το γαλλικό dolby digital!! Να πας να μάθεις γαλλικά και πιάνο!!

Εξαρτάται απο το αν βλέπουμε μια ταινία το μήνα, ή την βδομάδα.. πόσο ελεύθερο χρονο έχουμε ή δεν έχουμε τιποτα καλύτερο να κανουμε.. τότε ναι, κανουμε remux.

Πρεπει να γίνει και ενα poll στην κατηγορία των προβολέων, "πόσες ταινίες την εβδομάδα βλέπετε" καλυτερα να το βάλουμε μήνα :p

Last edited:
Καλά, μην τρελαίνεστε... Ένα Remux δεν θα σας φάει πάνω από 20 λεπτά, ποιός ασχολείται μ´αυτά τα πράγματα και δεν έχει τόσο χρόνο να διαθέσει;

Re: Απάντηση: JVC DLA-X700R

Καλά, μην τρελαίνεστε... Ένα Remux δεν θα σας φάει πάνω από 20 λεπτά, ποιός ασχολείται μ´αυτά τα πράγματα και δεν έχει τόσο χρόνο να διαθέσει;
Δεν ειναι μονο ο χρονος. Πρεπει να υπαρχει και η τεχνογνωσια :p

Καθε μέρα να χάνεις 20' λεπτά;
Για ποιο λόγο;
Γιατί πήρα προβολεα για να κάνω remux και να κάνω συγκριτικά, να μετράω contrast, και να βλέπω patterns και πιξελ;
ή απλα για να βλέπω/παρακολουθώ ταινίες;

Υπάρχουν φίλοι των προβολέων/μηχανημάτων, φίλοι των ταινιών και φίλοι των ταινιών σε προβολεα.

Εδω το makemkv που ειναι πιο απλο και παλι λες, δεν εχω κατι καλύτερο να κάνω..
Το ts muxer ειναι λιγο πιο περίπλοκο. Αλλα και στις 2 περιπτώσεις πρεπει να τσεκάρεις το τελικό αρχείο/ταινία αν έγινε σωστα, πριν σβήσουμε το πρωτότυπο.

Last edited:
Δεν «τρως» εσύ 20 λεπτά. Ο υπολογιστής κάνει 20 λεπτά.

Ο δικός σου χρόνος είναι 1-2 λεπτά να κάνεις τις ρυθμίσεις.

Για ποιο λόγο;
Γιατί πήρα προβολεα για να κάνω remux και να κάνω συγκριτικά, να μετράω contrast, και να βλέπω patterns και πιξελ;

Δεν ξέρω... Αν όμως τον πήρες απλά για να βλέπεις ταινίες μάλλον είσαι σε λάθος forum... :flipout:

Για ποιο λόγο;

Δεν χρειάζεται να κάνουμε την τρίχα τριχιά!! Δεν είπε κανείς ότι όλες οι ταινίες δεν παίζουν με το ΤΜΤ. Οπότε, αν μια στο τόσο γίνει και ένα remux δεν θα πέσει και ο οικογενειακός προϋπολογισμός έξω από τη ΔΕΗ.-bye-

Τωρα δεν μπορω να θυμηθω αν ηταν το ΤΜΤ ή το powerdvd αλλα σε μια δοκιμη πατερν ευκρινειας αν θυμαμαι καλα, ειχα δει να αναβουν ελαφρως γειτονικα πιξελ ενω δεν θα επρεπε, οποτε καποια επεμβαση γινοταν απο τον player.
Θα θυμουνται οι χατζηγεωργιου/βογιατζακης που τους το ειχα αναφερει. Με την πρωτη ευκαιρια θα τα ξανα εγκαταστησω για να τρεκαρω ποιο εκανε τη ζημια.
(μαλλον το tmt πρεπει να ηταν , με επιφυλαξη)

Παντως ναι βρε παιδια, τους προβολεις τους εχουμε για να βλεπουμε, οχι για να σκαλιζουμε.
Εγω ζητημα ειναι να εχω πατησει 2-3 κουμπια στο μενου του προβολεα.:D

Εγω ζητημα ειναι να εχω πατησει 2-3 κουμπια στο μενου του προβολεα.:D

Ναι...μόνο που όλως τυχαίως, συνήθως ήταν αυτό το κουμπί!!:flipout:

EXPLODE%20BUTTON.jpg

Δεν ξέρω... Αν όμως τον πήρες απλά για να βλέπεις ταινίες μάλλον είσαι σε λάθος forum... :flipout:

Ανήκω στην Τρίτη κατηγορία όπου χρησιμοποιώ προβολεα για να βλέπω ταινίες σε μεγάλη οθόνη, με οςο καλυτερα ποιότητα απεικόνισης γίνεται.

Απλα τονίζω το μετρό και τον διαχωρισμό, αλλιώς δεν υπάρχει καμια διάφορα κ με ενα που πειράζει το μηχανάκι/πάπια του 24/7 και τον κακόχαρακτηριζουν οι ίδιοι που πειράζουν τον προβολεα τους 24/7.

Απάντηση: Re: Απάντηση: JVC DLA-X700R

Ανήκω στην Τρίτη κατηγορία όπου χρησιμοποιώ προβολεα για να βλέπω ταινίες σε μεγάλη οθόνη, με οςο καλυτερα ποιότητα απεικόνισης γίνεται.

Απλα τονίζω το μετρό και τον διαχωρισμό, αλλιώς δεν υπάρχει καμια διάφορα κ με ενα που πειράζει το μηχανάκι/πάπια του 24/7 και τον κακόχαρακτηριζουν οι ίδιοι που πειράζουν τον προβολεα τους 24/7.

Την πρώτη παράγραφο την κατάλαβα... :smile:

Ναι...μόνο που όλως τυχαίως, συνήθως ήταν αυτό το κουμπί!!:flipout:

EXPLODE%20BUTTON.jpg

E τωρα να εχεις ενα μηχανημα οπως π.χ. ο jvc με πληθος ρυθμισεων και να μην του βαζεις χερι, ειναι και λιγο παραδοξο, οπως η παρακατω φωτο. :Banane0:

Darling%2B1965%2BJulie%2BChristie.JPG

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: JVC DLA-X700R

Την πρώτη παράγραφο την κατάλαβα... :smile:
εισαι "αρρωστακι" τοτε :smile:

εξαλλου απο εσας μαθαινουμε ή παραπληροφορουμαστε..:p

κανα sc ομως δεν βλεπω... μονο λογια..
ειπαμε θελουμε sc με και χωρις clear black να δουμε τι ψαρια πιανει..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: JVC DLA-X700R

εισαι "αρρωστακι" τοτε :smile:

Χρόνια τώρα... :flipout:

κανα sc ομως δεν βλεπω... μονο λογια..
ειπαμε θελουμε sc με και χωρις clear black να δουμε τι ψαρια πιανει..

Εγώ στον δικό μου 55-άρι έχω ανεβάσει ουκ ολίγα... Τώρα αν ο Σύριος είναι τεμπέλης τι να κάνω εγώ; :nounder:

E τωρα να εχεις ενα μηχανημα οπως π.χ. ο jvc με πληθος ρυθμισεων και να μην του βαζεις χερι, ειναι και λιγο παραδοξο, οπως η παρακατω φωτο. :Banane0:

Darling%2B1965%2BJulie%2BChristie.JPG

νταξ θα σκαλισεις, κανενας δεν ειπε το αντιθετο..
το μετρο ειναι το θεμα.. και η αυτογνωσια αυτου που κανουμε.
και φυσικα αν χαρακτηριζουμε αλλους, με διαφορετικα κολληματα, πχ αυτον που "πειραζει" την παπια του.. ο καθενας με το/τα κολλημα/τα του..

Last edited: