JVC DLA-X700R

Re: Απάντηση: JVC DLA-X700R

νταξ θα σκαλισεις, κανενας δεν ειπε το αντιθετο..
το μετρο ειναι το θεμα.. και η αυτογνωσια αυτου που κανουμε.
και φυσικα αν χαρακτηριζουμε αλλους, με διαφορετικα κολληματα, πχ αυτον "πειραζει" την παπια του..
Εχεις πειραγμενο παπι δεν εξηγειται αλλιως η επιμονη στην συγκριση :p

Εχεις πειραγμενο παπι δεν εξηγειται αλλιως η επιμονη στην συγκριση :p
ζηλευεις και θελεις βολτα; :p

την εχω για γρηγορες μεταφορες του jvc για τα συγκριτικα (προβολη patterns, καταμετρηση πιξελ κτλ)

Last edited:
εδω ταιριαζει και το ανεκδοτο που μου ειπε ο Μπαμπης προχθες:

Ο Τσακ Νορις ξερει,ποσα κυβικα ειναι,το παπακι που παει στην ποταμια!

Απάντηση: Re: Απάντηση: JVC DLA-X700R

την εχω για γρηγορες μεταφορες του jvc για τα συγκριτικα (προβολη patterns, καταμετρηση πιξελ κτλ)

Ναι, αλλά, είσαι μοναχοφάης....δεν βλέπω και κανά σκρινσότ να ανεβαίνει!!:D

εγω πλεον δεν θυμαμαι καν,που ειναι το κοντρολ του προβολεα!

Επειδη ειναι μικρο και το εχασες. Εκτος κι αν το παραπεταξες επειδη δεν εχει ρυθμιστικα...ηχου.! :flipout:

Ενταξει τωρα χωρις πλακα, δεν ειπαμε να βγαλουμε τα ματια σε εναν προβολεα/tv ή οτιδηποτε αλλο.
Μιλαμε απλως να κανουμε ενα tuning απο out the box καταστασεις, ενα σεταρισμα με καποιον Player (π.χ. pc).
Τωρα αν καποιον ασχολειται πιο ενδελεχως, ειναι γιατι του αρεσουν και οι πειραματισμοι, οχι οτι δεν θα κατσει να δει ταινιες.

Δηλαδη καποιος που δεν εχει f.i. στον προβολεα, να μην πειραματιστει με το SVP. ?
Να μην σεταρει σωστα τα player του. ?
Να μην δοκιμασει 2-3 διαφορετικες ρυθμισεις να δει αν του αρεσουν καλυτερα. ?
Να μην μπει στο κρυφο μενου να δει τι υπαρχει εκει μεσα. ?
Ενταξει, μιλαμε για απλως βασικα πραγματα δηλαδη.!

Να μην μπει στο κρυφο μενου να δει τι υπαρχει εκει μεσα. ?
Ενταξει, μιλαμε για απλως βασικα πραγματα δηλαδη.!

Εντελώς βασικά... Ειδικά το να μπείς στο κρυφό menu του προβολέα... :laugh:

Μη κανεις το λαθος, θα καταλήξεις σωφερ v.2 - ειδε κι αποειδε ο Μπικος για να τον ξεφορτωθει :p

Attachments

• Μπικος Σωφερ.jpg
    Μπικος Σωφερ.jpg
    146.3 KB · Views: 112
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: JVC DLA-X700R

Ναι, αλλά, είσαι μοναχοφάης....δεν βλέπω και κανά σκρινσότ να ανεβαίνει!!:D
εχω παλιο αλογο.. δεν ειναι για κουρσες με τα νεα.
ομως θα ηθελα να δω ποσο εχει βελτιωθει η εικονα τους (μιλαω για τα μεγαλα μοντελα, οχι τον εισαγωγικο τσιβη)

Η φωτό φαντάζομαι είναι από τον 700άρη...

Χμμμ, παρατηρώ αρκετό blooming με αποτέλεσμα να συνάγεται ότι το άνσι του προβολέα δεν είναι και το δυνατότερο σημείο του. Η ταινία έχει αρκετό κόκκο με αποτέλεσμα το e-shift να οξύνει τις ατέλειες. Χρωματικά είναι αρκετά καλός αν και το ζαντολάστιχο στο αλουμινέ χρώμα το βλέπω λιγάκι υπερκορεσμένο. Το καπάκι του κάδου, επίσης, μπλεδίζει, με το υπόλοιπο σώμα να είναι πράσινο. Τσέκαρε το aberration του φακού εκτός και αν έχεις θέμα χρωματικής ανομοιομορφίας.

Τους ηθοποιούς και την ταινία δεν την ξέρω....μάλλον θα είναι παλιά!!

Εντελώς βασικά... Ειδικά το να μπείς στο κρυφό menu του προβολέα... :laugh:

Απο τον χατζ περιμενα να την ακουσω την ατακα αλλα τον προλαβες.
Που του μιλας για κρυφο μενου και αυτος νομιζει οτι εκει μεσα κρυβεται...

monster-engine3%5B3%5D.jpg%3Fimgmax%3D800

Δεν λεω να μπει καποιος και να πατα οτι βρει χωρις λογο και χωρις να ξερει.
Μπορεις ομως να δεις και χωρις να πειραξεις τιποτε, καποιες πληροφοριες οπως π.χ. την θερμοκρασια των αισθητηρων που καταγραφουν ωστε να ξερεις π.χ. αν ο προβολεας ανεβαζει παραπανω θερμοκρασια αν τον βαλεις μεσα σε ενα ραφι κλπ.

Ε, παιζουμε και λιγο με την ιριδα μπας και κανουμε τον BENQ........JVQ. :laugh:

Ποιο κρυφό μενού? Εσύ απαγορεύεται να πειράξεις και το φανερό μενού!! Ποιος ξέρει τι καταστροφές θα επιφέρεις!!:Banane0:

monster-engine3%5B3%5D.jpg%3Fimgmax%3D800

Δεν λεω να μπει καποιος και να πατα οτι βρει χωρις λογο και χωρις να ξερει.
Μπορεις ομως να δεις και χωρις να πειραξεις τιποτε, καποιες πληροφοριες οπως π.χ. την θερμοκρασια των αισθητηρων που καταγραφουν ωστε να ξερεις π.χ. αν ο προβολεας ανεβαζει παραπανω θερμοκρασια αν τον βαλεις μεσα σε ενα ραφι κλπ.

Ε, παιζουμε και λιγο με την ιριδα μπας και κανουμε τον BENQ........JVQ. :laugh:

Αν δεν ξέρεις τι κάνεις, και κυρίως αν δεν θυμάσαι τι κάνεις... Τ.Π. :ernaehrung004:

Αν δεν ξέρεις τι κάνεις, και κυρίως αν δεν θυμάσαι τι κάνεις... Τ.Π. :ernaehrung004:

Καλε μου ανθρωπε ΚΑΙ για αυτο προνοησε ο κατασκευαστης. Εχει ειδικο κουμπακι που λεγεται...hard fac(k)tory reset. :flipout:

Εσυ χατζηγεωργιου με το φοβο, δεν θα καταφερεις ποτε να παρεις μαυρο απο τον dlp σου. Για αυτο τωρα εχεις ερωτευτει τους jvc.
Οταν ερθω στον δικο σου προβολεα, θα δεις με 8 απλες κινησεις πως θα σου φτιαξω το μαυρο.! :eviltongue:

Όχι, ευχαριστώ πολύ, να μου λείπει!! Μέχρι και το παστίτσιο με λιγότερες κινήσεις φτιάχνεται!!:aetsch:

Mη φοβασαι, θα εχεις περισσοτερο φως και καλυτερο μαυρο απο αυτο που εχεις τωρα.
10 λεπτα θα μας παρει. (oled diy projector)
6a826_photojojo-iphone-projector.jpg

Last edited:
Factory reset στο κρυφό menu; :chinscratch:

O 7000 εχει 2 reset στο κρυφο μενου.

- factory reset.(για τους κοινους θνητους)
- factory hard reset. (για ανθρωπους σαν εμενα, που δεν χρειαζεται να προσπαθησουν πολυ)
...για να του βγαλουν τα ματια.

Last edited:
Ο 700 παντως εχει κανονικα κρυφο menu (μπαινεις όπως και στους παλιους) αλλα πλεον δεν ειδα να εχει και τπτ της προκοπης παραπανω απο το κανονικό....

Βλέποντας χθες απο κοντά και τον X500R (σε άλλο (μη γνώριμό) χώρο βέβαια και αρυθμιστο -> με επιφύλαξη θα πω ότι ήταν αυτο που περίμενα, κάτι κοντά στον 700), παρατήρησα από πολύ κοντά (κοιτώντας με φακουδάκι το εσωτερικό του φακού) την λειτουργία της δυναμικής ίριδας.

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχει μία ίριδα: Αυτή δλδ που ρυθμίζεις στο manual είναι η ιδια με την δυναμική.

Οσο εχω παρατηρήσει τον 700 (οχι απο τοσο κοντα / με τόση προσοχή παντως), το ιδιο μου φαινεται (ότι δλδ έχει κι αυτός μία ίριδα)

Ο Χρήστος, νομίζω, ανέφερε πριν λίγο καιρό, ότι, όπως ελεγε και το Γερμανικό ριβιου http://www.cine4home.de/knowhow/Cine4Home_Edition_JVC_X500_X700/JVC_DLA_X500_X700_C4HEd.htm, ο 700 (και ο 900) έχουν 2 ίριδες.

Τελικά έχει καταλάβει κανείς τι ακριβώς παίζει;

Αν ο 700 έχει και 2η ίριδα, είναι αυτή που ρυθμίζεις στο manual mode;