JVC DLA-X700R

Re: Απάντηση: JVC DILA Χ-700R και Calibration

Κωστα καλοριζικος! Ειναι καταπληκτικο μηχανακι και θα λαμψει ειδικα μετα απο calibration.

takisot ευχαριστω για τις ευχες . Να γνωριζεις παντως , οτι εγω τον 500ρη ειδα demo στην αντιπροσωπεια ( αυτον δεν εχεις και εσυ ? )και εδωσα καπακι προκαταβολη για τον 700.

Απάντηση: Re: Απάντηση: JVC DILA Χ-700R και Calibration

takisot ευχαριστω για τις ευχες . Να γνωριζεις παντως , οτι εγω τον 500ρη ειδα demo στην αντιπροσωπεια ( αυτον δεν εχεις και εσυ ? )και εδωσα καπακι προκαταβολη για τον 700.

Δεν τον έχει, τον περιμένει αλλά... τώρα αυτό του το λές για καλό ή για κακό; :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: JVC DILA Χ-700R και Calibration

Δεν τον έχει, τον περιμένει αλλά... τώρα αυτό του το λές για καλό ή για κακό; :flipout:

LoooooL

Εντάξει, είπαμε, ο 500 θα ειναι καλύτερος απο τον 700 :p

Re: JVC DILA Χ-700R και Calibration

Γιαννη μου, συμφωνω απολυτα στο πρωτο μερος . Αλλωστε η μεγαλυτερη απορια μου απο τοτε που ασχοληθηκα με την βιντεοπροβολη εδω και 15-16 χρονια ηταν το γιατι οι εταιριες βγαζουν τα μηχανακια τους κουκουρουκου με 6-7 projection modes ,εκ των οποιων δεν βλεπεται σχεδον καμια ,και πρεπει ο καθε καταναλωτης να καλιμπραρει μονος του η με την βοηθεια επαγγελματια,την πλεον αποδεκτη mode. Τωρα για το απο που προερχεται η βελτιωση των τελευταιων χρονων, μπορει καποιο λιθαρακι να εβαλαν και τα φορα .

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

takisot μην τσιμπας ,ο 500 εχει πολλα guts, και λιγα πραγματα εχει να ζηλεψει απο τον 700. Αλλωστε στις εποχες που ζουμε,τιθεται και το οικονομικο. Παντως σου ευχομαι να τον καταευχαριστηθεις , και βεβαια ,να ακουσουμε και πρωτες εντυπωσεις οταν με το καλο ερθει

Απάντηση: JVC DILA Χ-700R και Calibration

Κωστα ευχαριστω για τις ευχες! Τον 500ρη τον πηρα πιο πολυ ως μεταβατικο προβολεα μεχρι να καθιερωθουν τα 4Κ/ laser (αμήν και πότε).
Προφανως ειναι χειροτερος απο τον 700ρη, αλλα ευχομαι οχι πολυ (στον χωρο μου) :p

Re: JVC DILA Χ-700R και Calibration

Τακη μην μασας...οτα εσυ ειχες ολοκληρωμενη λυση σε προβολεα ο Συριος ειχε αυτο....

viewmaster.jpg

και ενω εσυ συνεχιζεις να διαπρεπεις στα tennis court ο Συριος...

moya-eat-ball-tennis-12893904-368-500.jpg

Larry, κρυψε λογια γιατι φοβαμαι πως ο προβολέας θα παρουσιάσει "ελλειψη" και θα καθυστερησει κι'αλλο... :p

Larry, κρυψε λογια γιατι φοβαμαι πως ο προβολέας θα παρουσιάσει "ελλειψη" και θα καθυστερησει κι'αλλο... :p

Μη μασάς, δεν πειράζει... Θα σου βρώ εγώ άλλον, απ´τον Στεργιόπουλο.... :flipout:

..................
Αυτό που μου άρεσε περισσότερο απ´όλα ήταν το Cinema, μου άρεσε πάρα πολύ το χρώμα, πολύ μάτσο. Όταν ο προβολέας φτάσει τις 100 ώρες και κάνω την τελική ρύθμιση με τον Μανώλη σίγουρα θα κάνω και μια ρύθμιση σ´αυτό το mode. Εκεί δουλεύει - αν δεν κάνω λάθος - και το expand color space.
..........

Στο cinema mode, ποιο color profile σου αρεσει μαστορα??

Στο cinema mode, ποιο color profile σου αρεσει μαστορα??

Κάτσε να δω τι color profiles υπάρχουν για να σου πω. (Μην πω κανένα που δεν υπάρχει και γίνουμε ρόμπα... :D)

Αντιγραφω offline σχόλιο γνωστού / αγνώστου (νυν μπαναρισμένου λογω πολιτικών πεποιθήσεων):

..παρακαλώ ενημερώσετε τον Τάκη ότι λόγω έλειψης πάνελ DILA οι 500ρηδες έρχονται πλέον με πάνελ DMD (ναι ναι...αυτό του 1070) με όλα τα «ευεργετικά» ως προς την εικόνα αποτελέσματα, ελπίζω να χαρεί!(προς Θεού μην το πείτε μόνο στον Γιάννη Χ. διότι θα πιστέψει πραγματικά ότι πρόκειται για αναβάθμιση και ποιός μας σώζει..)

:p

...δεν περνάει και η ώρα...

PD43060461_AYJG8J__2235551b.jpg

Τον πηρα τηλεφωνο και μου βγηκε ενα αυτοματο μηνυμα στα πορτογαλλικα, δεν ξερω γιατι... :p