JVC DLA-X700R

ζηλευει το κινητο σου,μπορει βεβαια κι ο προβολεας σου να δειχνει λιγο καλυτερα,αλλα ο καημος του ειναι το κινητο!

Επειδή έχει καλύτερο κινητό, για να του τη σπάσω, εγώ θα πάρω καλύτερο προβολέα...

Υ.Γ. Θα παραγγείλω έναν w1070... :coool:

Επειδή έχει καλύτερο κινητό, για να του τη σπάσω, εγώ θα πάρω καλύτερο προβολέα...

πστ, παρε και για μενα εναν γιατι ο 700 μου εχει βγαλει τα ματια :speechless-smiley-0

Μπαμπη μου για να παρεις 1070,πρεπει να μπεις σ'ενα πολυ κλειστο κλαμπ και κει για να μπεις,πρεπει να εχεις καλο κινητο.

Μπαμπη μου για να παρεις 1070,πρεπει να μπεις σ'ενα πολυ κλειστο κλαμπ και κει για να μπεις,πρεπει να εχεις καλο κινητο.

Μια ζωή ο Έλληνας επένδυε σε ακίνητα... Τώρα έχουν έρθει όλα τούμπα και "μετράνε" τα καλά κινητά...

Πουτάνα τρόϊκα... :furious3:

Λακη μη μασας βρε.
Μπορει αυτοι να εχουν προβολεα με απολυτο μαυρο, αλλα εσυ εχεις τηλεοραση με απολυτο ασπρο. :marchmellow:

Re: Απάντηση: JVC DLA-X700R

Μια ζωή ο Έλληνας επένδυε σε ακίνητα... Τώρα έχουν έρθει όλα τούμπα και "μετράνε" τα καλά κινητά...

Πουτάνα τρόϊκα... :furious3:

αυτό βλέπω και εγώ δυστυχώς. Και το κακό είναι είναι ότι και οι πιτσιρίκες διαλέγουν με το μέγεθος κινητού πλέον. Όταν έρθει η ώρα της προβολής όμως τρώνε στη μάπα ένα γάμα 1.5 και δεν υπάρχει και ρυθμιστικό να σηκωθεί. 'Ετσι κάνουν logout από το foreplay και την πέφτουν στο google play.

καλορίζικοι και καλοθέατοι οι νέοι τζίβιδες.

Ευχαριστούμε!

Χθες τον ταβανιάσαμε σε χρόνο ρεκόρ και είδαμε και το ματσάκι. Το ματσάκι πήγε όπως θα περίμενε κανείς οπότε δεν δέχομαι ότι είναι γκαντέμης ο προβολέας μου :p
Η εικόνα του προβολέα είναι συμπαθητική. Καλούτσικα παίζει. :p

Χθες τον ταβανιάσαμε σε χρόνο ρεκόρ και είδαμε και το ματσάκι.

Ε κατι τετοια γραφεις και μετα ο 1070 δεν φαντάζει γι αστειο....:p

Ευχαριστούμε!

Χθες τον ταβανιάσαμε σε χρόνο ρεκόρ και είδαμε και το ματσάκι. Το ματσάκι πήγε όπως θα περίμενε κανείς οπότε δεν δέχομαι ότι είναι γκαντέμης ο προβολέας μου :p
Η εικόνα του προβολέα είναι συμπαθητική. Καλούτσικα παίζει. :p

Επειδη μπερδευτικα, κρεμασατε το προβολεα και ειδατε το ματσακι στον 700αρη?????????????????????????

Επειδη μπερδευτικα, κρεμασατε το προβολεα και ειδατε το ματσακι στον 700αρη?????????????????????????

όχι είδαν το ματσακι στον προβολέα κρεμασμένοι αυτοί. Ο προβολέας μια χαρά ήταν πάνω στον καναπέ. Ο τριάντα τους κρέμασε που έχει κάνει καμμιά 200άρια κρεμάσματα. Μεγάλη εμπειρία στο κρέμασμα με και χωρίς Offset.