ζηλευει το κινητο σου,μπορει βεβαια κι ο προβολεας σου να δειχνει λιγο καλυτερα,αλλα ο καημος του ειναι το κινητο!
Επειδή έχει καλύτερο κινητό, για να του τη σπάσω, εγώ θα πάρω καλύτερο προβολέα...
Υ.Γ. Θα παραγγείλω έναν w1070... :coool:
ζηλευει το κινητο σου,μπορει βεβαια κι ο προβολεας σου να δειχνει λιγο καλυτερα,αλλα ο καημος του ειναι το κινητο!
Επειδή έχει καλύτερο κινητό, για να του τη σπάσω, εγώ θα πάρω καλύτερο προβολέα...
Μπαμπη μου για να παρεις 1070,πρεπει να μπεις σ'ενα πολυ κλειστο κλαμπ και κει για να μπεις,πρεπει να εχεις καλο κινητο.
Μια ζωή ο Έλληνας επένδυε σε ακίνητα... Τώρα έχουν έρθει όλα τούμπα και "μετράνε" τα καλά κινητά...
Πουτάνα τρόϊκα... :furious3:
Μια ζωή ο Έλληνας επένδυε σε ακίνητα... Τώρα έχουν έρθει όλα τούμπα και "μετράνε" τα καλά κινητά...
Πουτάνα τρόϊκα... :furious3:
Χθες τον ταβανιάσαμε σε χρόνο ρεκόρ και είδαμε και το ματσάκι.
Ευχαριστούμε!
Χθες τον ταβανιάσαμε σε χρόνο ρεκόρ και είδαμε και το ματσάκι. Το ματσάκι πήγε όπως θα περίμενε κανείς οπότε δεν δέχομαι ότι είναι γκαντέμης ο προβολέας μου
Η εικόνα του προβολέα είναι συμπαθητική. Καλούτσικα παίζει.![]()
Επειδη μπερδευτικα, κρεμασατε το προβολεα και ειδατε το ματσακι στον 700αρη?????????????????????????
Επειδη μπερδευτικα, κρεμασατε το προβολεα και ειδατε το ματσακι στον 700αρη?????????????????????????
Τώρα μπερδεύτηκα... Που μπερδεύτηκες; :smile:
Που είναι και αυτός ο Βας να του τα εξηγήσει σε 2 γραμμές μια χαρά?
Τώρα μπερδεύτηκα... Που μπερδεύτηκες; :smile:
iphone και αυτος?![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.