Γιάννης Χατζηγεωργίου
AVClub Fanatic
- 19 June 2006
- 35,670
Nice!!
Καλύτερο το 2.2 από το 2.4 στον χώρο σου Χρήστο?
Nice!!
Καλύτερο το 2.2 από το 2.4 στον χώρο σου Χρήστο?
σου θυμίζει τίποτα το τριγωνάκι του???
πριν το calibration
Ωραίος Χρηστο! Μονος σου τον σκάλισες ή έβαλε ένα χεράκι ο Κάστρο;
Ολοι μαζι, κουλουβαχατα![]()
madvr??? η από τα ρυθμιστικά του προβολέα???
Στα φωτεινά έχει διαφορά, οι τοίχοι και το ταβάνι κάνουν ζημιά.
Ο Χρήστος δεν λέει οτι δεν επειρεάζει το περιβάλλον απλά περίμενε οτι η διαφορά ενός σαλονιού με έναν φροντισμένο χώρο θα ήταν μεγαλύτερη. Αυτό τουλάχιστον βλέπαμε μέχρι τώρα, με όσους προβολείς πέρασαν απ´το χώρο, και δεν είναι και λίγοι. Προφανώς η δύναμη και το contrast του 700-άρη περιορίζουν πολύ την επίδραση του χώρου.
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Σκέφτομαι να κάνω μία αναβάθμιση λόγω εορτών και είμαι μεταξύ του X700RK και του X900RK.
Αυτή τη στιγμή είμαι τον RS46U, πολύ ευχαριστημένος , όμως πήγα στις 135'' τώρα και παρατηρώ μία μικρή έλλειψη sharpness. Εκτιμάτε ότι αξίζει τον κόπο και το έξτρα χρήμα ή καλύτερα αναμονή για την τελική 4Κ τεχνολογία, μιας και ο υπάρχον είναι μόνο 1,5 έτους;
Ευχαριστώ.
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Σκέφτομαι να κάνω μία αναβάθμιση λόγω εορτών και είμαι μεταξύ του X700RK και του X900RK.
Αυτή τη στιγμή είμαι τον RS46U, πολύ ευχαριστημένος , όμως πήγα στις 135'' τώρα και παρατηρώ μία μικρή έλλειψη sharpness. Εκτιμάτε ότι αξίζει τον κόπο και το έξτρα χρήμα ή καλύτερα αναμονή για την τελική 4Κ τεχνολογία, μιας και ο υπάρχον είναι μόνο 1,5 έτους;
Ευχαριστώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.