JVC HD D-ILA (HD-1/RS-1) official thread

Απάντηση: Νεος HD D-ILA απο την JVC (RS-1)!

Τα 3 αυτά προϊόντα HD1, XE1 kai PS3 είναι σαν το lotto.Τις ημερομηνίες παραλαβής των προϊόντων τις γνωρίζει μονο η Θεα Tύχη......

Ευτυχώς το HD1 ξεκίνησε και ακολουθούνε τα ΧΕ1 12 Φεβρουαρίου,PS3 23 Μαρτίου.

Μαζί με την αγορά του ΧΕ1 θα έχουμε και 6 HD-DVD δισκάκια προς ενοικίαση (αυτό για τους Έλληνες προμηθευτές).:idea:

Re: Απάντηση: Νεος HD D-ILA απο την JVC (RS-1)!

Η πιο χαμηλή τιμή στην Ευρώπη είναι στις £3550 αλλα θα έχει το εμπόρευμα περίπου 12 του μηνός.
Ο τύπος "βλέπε photo" που έφερε πρώτος την παραγγελια και μάλιστα εξαντλήθηκαν όλα τα HD1 είναι στην τιμή των £4200.

4200 δλδ περι τα 6400. Ειδα στον υπνο μου παντως οτι εδω θα πωλειται καμποσο ποιο κατω (κανα 5.550????).

Το 3550 (5400 ευρω) απο που?

Υγ. Παιδια, οχι οτι με ενδιαφερει :BDGBGDB55:
κουβεντα να γινεται

Ο τύπος παρουσιάζει τα 2 πρώτα screenshots από SD πηγή και τραβηγμένα με μια φτηνή compact camera.Υπόψιν δεν έχει κάνει καμια επέμβαση απλά όπως είναι από το κουτί.

Attachments

• HD11[1].jpg
    HD11[1].jpg
    81 KB · Views: 33
  • IR[1].jpg
    IR[1].jpg
    73.1 KB · Views: 59
  • SW[1].jpg
    SW[1].jpg
    94.8 KB · Views: 55

Ακολουθούν sreenshots από blu-ray, hd-dvd πηγή και φυσικά Gran Turismo

Εγώ πάντως ένας Runcolover και sony owner απλά :worshippy:

Attachments

• GT3[1].jpg
    GT3[1].jpg
    135.2 KB · Views: 44
  • GT1[1].jpg
    GT1[1].jpg
    82.1 KB · Views: 40
  • IA2[1].jpg
    IA2[1].jpg
    99.9 KB · Views: 61
  • BHD[1].jpg
    BHD[1].jpg
    83.9 KB · Views: 45

Αμα τις δει ο Μπαμπης , μαλλον θα τρομαξει............

Παιδιά τη γίνετε με το HD1 στην Ελλάδα γιατί εδώ ήδη το παρέλαβαν 2 τύποι και αρχίζει το θέαμα.Σε λίγο θα έχουμε και τα πρώτα screenshots.
Επίσης μιλάνε για κάποια updates σε σχέση με τα πρωτότυπα,contrast and lumens είναι τα ίδια.....

Ο προμηθευτής τα έχει παίξει από τις παραγγελιες!!! :flipout:

Αμάν !! τι φωτό είναι αυτή Γιάννη; Την κόβω να αγγίζει τουλάχιστον τα 150.000 ευρώ!!

Καλά, για πασατέμπο τον πουλάνε;

Υ.Γ. Τα screenshots φαίνονται πολύ "πλαστικά". Μάλλον η compact φταίει....

Last edited:

Δε ξερω για τις φωτο με τα κουτια, παντως τα screenshots με ξενερωσαν . Ελπιζω να ειναι οσο λαθος φαινονται απο αλλους λογους γιατι με βλεπω να τρωω ξυλο........

Σε καμιά δεκαριά μέρες νομίζω ότι θα έχουμε την ευκαιρία-ες για να παίξουμε με 3-4 απο αυτούς.

Τάσο έχω σκοπό μόλις ανοίξουνε τα μαγαζιά να κάνω κάποια τηλεφωνα έτσι από περιέργεια για τον HD1.
Έχει κυκλοφορήσει ότι έχουν πουληθεί όλοι και περιμένουνε νέο εμπόρευμα στα τέλη φεβρουαρίου!!!
Και να σκεφτεί κανεις ότι η JVC θα προμηθεύσει την Ευρωπαϊκή αγορά με ένα συγκεκριμένο αριθμό.
Με προτεραιότητα UK,FR και Germany.

Όσο για την φωτογραφική μηχανή είναι μια casio απλή.

Το γέλιο είναι ότι όλο αφτιά είναι και ο Bart Somsen "γενικός κομάντος " που έλεγε και ένας φίλος μου μενιδιάτης στον στρατό :flipout:
O Mr. Bart έκανε την δήλωση ότι εχθές το βραδυ έγινε η πρεμιέρα με τον 1 ιδιοκτητη στο UK.

Το γέλιο είναι ότι όλο αφτιά είναι και ο Bart Somsen "γενικός κομάντος " που έλεγε και ένας φίλος μου μενιδιάτης στον στρατό :flipout:
O Mr. Bart έκανε την δήλωση ότι εχθές το βραδυ έγινε η πρεμιέρα με τον 1 ιδιοκτητη στο UK.

Ρε Γιάννη, μην παίζεις με τον πόνο μας...
icon9.gif

Δεν μας νοιάζει η πρεμιέρα... τα αρνητικά μας νοιάζουν... :bigcry: