JVC HD D-ILA (HD-1/RS-1) official thread

Απάντηση: Νεος HD D-ILA απο την JVC (RS-1)!

Ρε παιδιά, ας βάλει κανείς γιά καλό και γιά κακό, κανά κατάλογο με τα σημερινά διανυκτερεύοντα φαρμακεία, προς Γαλάτσι μεριά!!!:AFADF0:

Και τι δουλειά έχει το Γαλάτσι, Γιάννη μου, με το σπίτι του Στρατηγού;! :flipout:

Εκτός κι αν χτυπάνε για άλλον οι καμπάνες, οπότε πάω πάσο! :damnyou:

Και τι δουλειά έχει το Γαλάτσι, Γιάννη μου, με το σπίτι του Στρατηγού;! :flipout:

Εκτός κι αν χτυπάνε για άλλον οι καμπάνες, οπότε πάω πάσο! :damnyou:

Αστο ρε Πναγιώτη, να δω θα τσιμπήσει;:ears:

Και τα λόγια του ιδιοκτητη στο τηλέφωνο ήτανε τα εξής: "καλύτερος από τον pearl σε ευκρίνεια και δύναμη αλλα όχι σαν τον ruby".

Νάτα νάτααααααααααα...... Μας έφτιαξε τη μέρα ο Άγγλουρας πρωί-πρωί...
icon8.gif

Παρακαλείστε να διαβάσετε προσεκτικά τις παρακάτω πληροφορίες..............:BDBDG54:

Εύχομαι να φέρουνε :smile: και όχι :bigcry: στους μέλλοντες αγοραστές

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=471766

Δειτε μερικες απο το παραπανω λινκ που εδωσε ο Γιαννης.

Τις εχω μικρυνει γιατι ο φιλος εκει τις εχει ανεβασει με φουλ αναλυση

564865

564866

564867

:AFADF0:

Re: Απάντηση: Νεος HD D-ILA απο την JVC (RS-1)!

Τι λετε ?
…δε τρελάθηκα για να πω την αλήθεια αλλά μια και είναι screenshot θα περιμένω να δω το live… και πολύ ψηφιακιλα έχει και πέπλο βλέπω κλπ Μπάμπη σε εμπιστεύομαι ΑΛΛΑ ο Ruby είχε κάτι τις παραπάνω ακόμα και στα screenshot εκτός αν το παλικάρι είναι φωτογράφος σαν και εμένα…δηλ. χάλια ;) -bye-

Re: Νεος HD D-ILA απο την JVC (RS-1)!

Προσωπικα σαν Ntinos1972, δεν χρειαζομαι κατι καλυτερο να δω. (ανεξαρτητα αν ειναι καλος ή κακος ο φωτογραφος):ADFADF1:

Απάντηση: Re: Νεος HD D-ILA απο την JVC (RS-1)!

Προσωπικα σαν Ntinos1972, δεν χρειαζομαι κατι καλυτερο να δω. (ανεξαρτητα αν ειναι καλος ή κακος ο φωτογραφος):ADFADF1:

και εγω ..... μου αρεσουν οι εικονες ...

λιγο ο κορεσμος των χρωματων θελει ρεγουλαρισμα .......

ξερω και εγω ρε παιδια .....με την οθονη που εχω οι φωτος ... απο τον επσον 600 που βαλανε τα παιδια σε αλλο θεμα (λιγο τα ασπρα του καιγανε ...) εως τον SIM και .........μεχρι αυτον εδω !! τις βλεπω φανταστικες !!!

να ειναι τοσο χαλια η οθονη η ειμαι τοσο γκαβος ;;;;

.........μου φαινεται οτι πρεπει να παω στον οθαλμιατρο συντομα ....

Last edited:

Το περιοδικό HOME CINEMA CHOICE που θεωρείτε το καλύτερο και πιο έγκυρο σε ενημέρωση βαθμολόγησε τον HD1.

FINAL SCORE:
Brightness: 4.5 stars
Clarity: 5 stars
Features: 5 stars
Overall: 5 stars

Επίσης ο reviewer εντυπωσιάστηκε με τις δυνατότητες του και τόνισε ότι δεν έχει ξαναδεί τέτοιο μαύρο χρώμα σε άλλον PJ.
Σε σύγκριση με τους Pearl και Ruby είπε ότι ο πρώτος είναι ανεπαρκής και τολμά να συναγωνιστή ως και να ξεπεράσει τον δεύτερο!!!
Τελειώνοντας στέλνει μήνυμα στους κατασκευαστές των LCD και DLP ότι θα πρέπει να τρέμουνε με τις επίδοσης του HD1.
Έτσι τον τοποθετήσανε στην κατηγορια: "Awards: HCC BEST BUY GUARANTEE".

Το περιοδικό HOME CINEMA CHOICE που θεωρείτε το καλύτερο και πιο έγκυρο σε ενημέρωση βαθμολόγησε τον HD1.

FINAL SCORE:
Brightness: 4.5 stars
Clarity: 5 stars
Features: 5 stars
Overall: 5 stars

Επίσης ο reviewer εντυπωσιάστηκε με τις δυνατότητες του και τόνισε ότι δεν έχει ξαναδεί τέτοιο μαύρο χρώμα σε άλλον PJ.
Σε σύγκριση με τους Pearl και Ruby είπε ότι ο πρώτος είναι ανεπαρκής και τολμά να συναγωνιστή ως και να ξεπεράσει τον δεύτερο!!!
Τελειώνοντας στέλνει μήνυμα στους κατασκευαστές των LCD και DLP ότι θα πρέπει να τρέμουνε με τις επίδοσης του HD1.
Έτσι τον τοποθετήσανε στην κατηγορια: "Awards: HCC BEST BUY GUARANTEE".

Ο reviewer μου φαινεται οτι δεν εχει δει τον "Ιταλο" ακομα :flipout::flipout::flipout:

.

Αντε όχι τίποτ' άλλο.... να πάει και η καρδιά στην θέση της σε μερικούς μερικούς....:flipout: -bye-

Αντε όχι τίποτ' άλλο.... να πάει και η καρδιά στην θέση της σε μερικούς μερικούς....:flipout: -bye-

:flipout: Παντως ειμαι σιγουρος οτι με αυτα που διαβαζει, θα του εχουν πεσει τα μαλια :flipout::flipout::flipout:

Φιλε Browser αναφέρεσαι στην SIM2 ή στον Μanuti?

Για την SIM2 είχα την τύχη να δω τους PJs D80, C3x, HT3000 και το θηρίο HT5000 με αναμορφικό φακό στην τελευταία παρουσίαση της.

Υπόψιν ο reviewer αναφέρεται για PJs μέχρι τις £10000.