JVC HD1 και Planar 8150. Ο παλιός φεύγει.. ο νέος έρχεται...

mouse

AVClub Addicted Member
10 April 2007
1,957
ΛΑΡΙΣΑ
Απο σήμερα συγκαταλέγομαι ανάμεσα στους τυχερούς ιδιοκτήτες του γνωστού μας Dila (HD1).:firstprize:
Μου πήρε λίγο χρόνο αλλά .. κάλιο αργά παρά ποτέ...:afro:

Τωρα τι σχέση έχει ο PLANAR 8150 με τον Dila??????

Πολύ απλά βοήθησα κάποιο αξιότιμο μέλος της παρέας μας να κάνει λίγο χώρο στο σαλόνι του, (απαλλάσσοντας τον απο τον Dila) για να κρεμάσει τον νέο του έρωτα... που ακούει στο όνομα Planar 8150!!!:ernaehrung004:

Ποιος όμως????:damnyou:

Χμμμμ, σας έβαλα σε σκέψεις...:BDGBGDB55:

Απο μέρους μου , μεγειές και ειμαι σίγουρος πως έκανες σωστή επιλογή ..... :ernaehrung004:

Αφθονο κρασί και τσίπουρο.....παραγωγής μου.... μιας και θες και δώρο...:ADFADF1:

Κοιτα, θαρθω αυτοπροσωπως, καθοτι γνωριζω απο πρωτο ...χερι τα μυστικα των στρατηγων

Αλλα βαλε και κανενα κοκορετσι να ψηνεται βρε αδελφε....

Αλλοι πανε ταξιδια, και αλλοι να τρωνε τουλαχιστον...

Υ.Γ. Καλοριζικος , καλοθεατος, πιο πολυ απο τον πρωην ιδιοκτητη που πηρε προβολεα για να βλεπει στην TV...:slapface::BDGBGDB55:

Για να είμαι ειλικρινείς δεν υπολόγιζα ότι είσαι τόσο ενημερωμένος....
Φορτώνω κρασιά και τσίπουρο και έρχομαι... το κοκορέτσι το αφήνω επάνω σου...:ernaehrung004:

Σε ευχαριστώ και να είσαι σίγουρος οτι θα τον λιώσω.... ο προηγούμενος μετράει 1700 ώρες και ο πρώτος άλλες 500...

Last edited:
:playingball:καλοριζικος Μπαμπη.......

( για το Γιουρο τον πηρε , αμα τελειωσει θα ξαναρχισει να ψαχνεται..:party::party:)

Απο σήμερα συγκαταλέγομαι ανάμεσα στους τυχερούς ιδιοκτήτες του γνωστού μας Dila (HD1).:firstprize:
Μου πήρε λίγο χρόνο αλλά .. κάλιο αργά παρά ποτέ...:afro:

Τωρα τι σχέση έχει ο PLANAR 8150 με τον Dila??????

Πολύ απλά βοήθησα κάποιο αξιότιμο μέλος της παρέας μας να κάνει λίγο χώρο στο σαλόνι του, (απαλλάσσοντας τον απο τον Dila) για να κρεμάσει τον νέο του έρωτα... που ακούει στο όνομα Planar 8150!!!:ernaehrung004:

Ποιος όμως????:damnyou:

Χμμμμ, σας έβαλα σε σκέψεις...:BDGBGDB55:

Απο μέρους μου , μεγειές και ειμαι σίγουρος πως έκανες σωστή επιλογή ..... :ernaehrung004:

Καλοριζικος !!

Τελικα τα καταφερες και κατεβηκες σφαιρα εεε?

Οργανωσου, απο τον αλλο μηνα θα ειμαι στα μερη σου αρκετες μερες, οποτε καποιο βραδακι θα βρω να δοκιμασουμε τα τσιπουροdilo πανελακια σου πλεον!!!!
Καλοριζικος και καλοθεατος !!!!!!!!!!

Οσο για τον αλλον........αστο , με εχει φαει απο τωρα....:grinning-smiley-043

Ευχαριστώ.... δεν κατέβηκα ακόμη...:flute:
το απόγευμα θα είμαι Αθήνα.:trytofly:
Εννοείτε πώς θα γίνει τσιπουροdiloκατάνυξη αν ανέβεις!!!!:eating::ADFADF1::ernaehrung004:

Απάντηση: Re: JVC HD1 και Planar 8150. Ο παλιός φεύγει.. ο νέος έρχεται...

:playingball:καλοριζικος Μπαμπη.......

( για το Γιουρο τον πηρε , αμα τελειωσει θα ξαναρχισει να ψαχνεται..:party::party:)

Για το Euro θα τη "βολέψουμε" με Optoma 65
icon12.gif
Έχει ήδη εγκατασταθεί στη ταράτσα μόνιμα...

Οσο για τον αλλον........αστο , με εχει φαει απο τωρα....:grinning-smiley-043

Εσύ άστα αυτά... μιά δουλειά σου είπαμε να κάνεις κι εσύ χαζολογάς... (Οι τρύπες 16 Χ 15 είπαμε..
icon7.gif
)

Εγώ πάνως στο σπίτι μου ακόμα D-ILA έχω...
icon10.gif

Re: Απάντηση: Re: JVC HD1 και Planar 8150. Ο παλιός φεύγει.. ο νέος έρχεται...

Εγώ πάνως στο σπίτι μου ακόμα D-ILA έχω...
icon10.gif
Εσυ άστα αυτά και ξεκρέμασε τον γιατί λίγες ώρες μείνανε...:slapface:

Πωπω σα τα πουκάμισα τους αλλάζετε τι θα γίνει με εσας?????????????

Καλοριζικα και καλοθέατα τα μηχανάκια σας...

ps Στρόγγυλος προβολέας, ενδιαφέρον σχεδιαστικά!
img.cfm

Last edited:
Μεγειες- μεγειες... Ο Μπαμπινος αν δεν αλλαξει προβολεα μια φορα τον χρονο παθαινει καταθλιψη... Και μετα βλεπει στην Kuro! :p

Ε, εντάξει είναι τόσο όμορφος ο άτιμος ο Planar που μόνο και μόνο γι αυτό αξιζε τον κόπο. :p

/devil

Πάω στοίχημα ότι σημαντικό ρόλο έπαιξε ότι συμφώνησε η σύζυγος για την εμφάνιση! Μια χύτρα στο σαλόνι... :HTEHETH63:

Re: Απάντηση: JVC HD1 και Planar 8150. Ο παλιός φεύγει.. ο νέος έρχεται...

Πάω στοίχημα ότι σημαντικό ρόλο έπαιξε ότι συμφώνησε η σύζυγος για την εμφάνιση! Μια χύτρα στο σαλόνι... :HTEHETH63:
χαχαχαχα :grinning-smiley-043

Πιστεύω ότι το επόμενο μοντέλο του Μπάμπη θα είναι αυτό: http://www.pixmania.com/gr/gr/550781/art/moulinex/oneoyaa-principio-af1001.html (έχει και DC 5 νομίζω).

:p

Sorry Μπάμπη αλλά δεν άντεξα - Sorry και για το ΟΤ

g_00037094.jpg

Βρε συ αυτο δεν εχει ωραιο χρωμα! Αν ειχε πρασινη ριγα, μπορει να ψηνοταν ο Μπαμπινος! ::grinning-smiley-043