JVC HD1 και Planar 8150. Ο παλιός φεύγει.. ο νέος έρχεται...

Απάντηση: Re: JVC HD1 και Planar 8150. Ο παλιός φεύγει.. ο νέος έρχεται...

Μπα, πηρε τον νεώτερο που κυκλοφορει για να εχουμε να συζηταμε εδω μεσα για τους επομενους μηνες! Κατσε να βγει κανενα νεο μοντελο απο Σεπτεμβρη και τα ξαναλεμε! :D

Παλι καλα που ειναι κι αυτος δε λες και παιρνει τιποτα . Εδω μεσα για να κανουμε κουβεντα μονο να αγορασει καποιος πρεπει.....:vroam:

Η Panasonic θα παράγει πλέον τα Plasma πάνελ της Pioneer η οποία και θα της μεταφέρει και σχετική τεχνογνωσία.

Τώρα το πότε θα γίνει αυτό, με τι ρυθμό και αν τελικά θα αφορά μόνο τα panel που θα πηγαίνουν στην Pioneer δεν νομίζω ότι το ξέρει κανείς ακόμη.

Πάντως, νομίζω ότι η τρέχουσα γενιά Panasonic καθώς και η επερχόμενη της Pioneer δεν επηρεάζονται από τις παραπάνω αλλαγές αλλά βασίζονται στην ʽʼπρότερηʼʼ κατάσταση.

Όπερ σημαίνει ότι οι Pioneer παραμένουν ακόμα πολύ καλύτερες.

Στα παραπάνω συνηγορεί και το γεγονός ότι, εξ όσων έχω διαβάσει και ακούσει, οι νέες (80) Panasonic είναι πολύ καλές αλλά εξακολουθούν να μην φτάνουν (ειδικά σε μαύρο) την τρέχουσα Kuro (η οποία θα αντικατασταθεί από την τελευταία Pioneer-Pioneer Kuro άμεσα).

Τα παραπάνω από το λίγο που ασχολούμαι με τις TV.

Ναι αλλά η Panasonic έχει τα μισά από την Pioneer. Και στις 42 ίντσες αμφιβάλω αν τα διπλά λεφτά αποτυπώνονται στο γυαλί. Ιδίως με ένα calibration άντε βρες διαφορά που να δικαιολογεί τα διπλά λεφτά....

Off topic το ξέρω αλλά δεν άντεξα :jester:

Παλι καλα που ειναι κι αυτος δε λες και παιρνει τιποτα . Εδω μεσα για να κανουμε κουβεντα μονο να αγορασει καποιος πρεπει.....:vroam:

Ετσι ειναι...Και πολλες φορες δεν γινεται κουβεντα ακομα και αν καποιος εχει αγορασει...

Ναι αλλά η Panasonic έχει τα μισά από την Pioneer. Και στις 42 ίντσες αμφιβάλω αν τα διπλά λεφτά αποτυπώνονται στο γυαλί. Ιδίως με ένα calibration άντε βρες διαφορά που να δικαιολογεί τα διπλά λεφτά....

Off topic το ξέρω αλλά δεν άντεξα :jester:

Ειμαι biased το ξερω, αλλα αποτυπωνονται Νεκ, πιστεψε με, ειδικα μετα απο καλο calibration...
Παραμενω Off-topic!:jester:

Ετσι ειναι...Και πολλες φορες δεν γινεται κουβεντα ακομα και αν καποιος εχει αγορασει...

Για το Ρουλη λες? Ακομα δεν μας εγραψε εντυπωσεις για τον 100 :flipout:

Για το Ρουλη λες? Ακομα δεν μας εγραψε εντυπωσεις για τον 100 :flipout:

Καλα περιμενε.... Ακομα τσακωνονται με τον Καστρο για το ποιος θα γράψει περισσότερα reviews εδω μεσα!! :flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: JVC HD1 και Planar 8150. Ο παλιός φεύγει.. ο νέος έρχεται...

Old loves die hard (tm), ε Χρήστο; :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: JVC HD1 και Planar 8150. Ο παλιός φεύγει.. ο νέος έρχεται

Old loves die hard (tm), ε Χρήστο; :p
+

Eμ, τι νομιζες οτι ειναι αποκλειστικο σου προνομιο? :p

Εδω και δυο μέρες έχω πέσει με τα μούτρα στον dila.. όμως αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι .
Οσο κι αν προσπάθησα να δώσω 1080p απο το laptop μέσω hdmi μου βγάζει ένδειξη στον dila: Frequency out of range
γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει ???

Δεν σου κλειδωνει ουτε στα 60 πχ;

Καρτα;

Μηκος καλωδιου;

οχι μόνο σε 720p
κάρτα ΑΤΙ2600
Καλώδιο δοκίμασα και 15μετρο και 2μετρο...

Φίλε mouse καλό θα είναι να ανοίξεις ένα νέο θέμα για το πρόβλημά σου στην κατηγορία HTPC για να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε καλύτερα.

Αλήθεια δεν δέχεται κανένα refresh?

Δοκίμασες να παίξεις με διαφορετικούς drivers?

οχι μόνο σε 720p
κάρτα ΑΤΙ2600
Καλώδιο δοκίμασα και 15μετρο και 2μετρο...

Δημητρη, δοκιμασε να βαλεις Powerstrip. Αποκλειεται να μην κλειδωσει..

Φίλε mouse καλό θα είναι να ανοίξεις ένα νέο θέμα για το πρόβλημά σου στην κατηγορία HTPC για να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε καλύτερα.

Αλήθεια δεν δέχεται κανένα refresh?

Δοκίμασες να παίξεις με διαφορετικούς drivers?
Φίλε Κώστα δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα από το pc μιας και στην tv δίνω κανονικά σήμα 1080p, ο προβολέας δεν το δέχεται και μου βγάζει το μήνυμα που ανέφερα.