Τι έγινε; Είδες τον 83 και έκρινες προφανώς οτι ο πλανάρ είναι καλύτερος έτσι;
Καλορίζικος Μπάμπη και να τον ανάβεις πού και πού.![]()
μην ξεχασεις να δεις και κανα pattern ,οχι μονον ταινιες![]()
Ρε συ Μπάμπη, αυτή η σουπιέρα παίζει καλύτερα από τον in83 και τον προτίμησες;
Το χαϊτέκι τον έχει για κορυφή τον 83. Χιλιόμετρα μπροστά από τον HD1.
Τι έγινε; Είδες τον 83 και έκρινες προφανώς οτι ο πλανάρ είναι καλύτερος έτσι;
Eσύ κόψε την πλάκα γιατί δεν σε βλέπω καλά... Η ταράτσα ετοιμάζεται πυρετωδώς, θα στα πεί κι ο Δημήτρης, και μέχρι τώρα σου έχω κρατήσει διακεκριμένη θέση... Μέχρι τώρα όμως...
Αν όμως συνεχίσεις έτσι... Θα βαράς και δεν θα σου ανοίγουμε...![]()
ψιττ....καμμια θεση εχει μεινει η τις καπαρωσες ολες?:BDGBGDB55:
Όπως καταλαβαίνεις θα μου ήταν πολύ πιό εύκολο να πάρω έναν επώνυμο προβολέα και με λιγότερα λεφτά, έτσι δεν είναι;
Πάντως δεν θεωρώ "ανώνυμο" τον Planar. Φέρει όλη την τεχνογνωσία της Infocus και την εμπειρία των μηχανικών της που μετακόμισαν σύσσωμοι και φτιάξανε τη νέα εταιρεία εκ θεμελίων, αν δεν κάνω λάθος.
Και φυσικά παιδιά καλοθέατα τα καινούρια σας μηχανάκια.
Τώρα πες ότι θες.... το προβόλι είναι σε καλά χέρια...:music-smiley-005:Ψιτ, εσυ τα λες αυτα μην και χαλασει η "τραμπα" ετσι;![]()
αστα αυτά εσύ.... :slapface:θα του βάλω και καινούρια λάμπα οπότε πάλι καινούριος θα είναι...:BDGBGDB55:Μπάμπη, καλορίζικη η καινούρια σκούπα!
Δεν πιστεύω το DILA να τον έχεις λιγότερες από 100 ώρες και να λέει ο mοuse οτι έχει πιό καινούργιο προβολέα από εμένα που τον αγόρασα πολύ αργότερα.
Αναψέ τον τώρα. Προλαβαίνεις να γράψεις μερικές ώρες μέχρι να έρθει!
Tάκη, θα μπορούσα να σου γράψω απλά "γιατί βρήκα κάτι καλύτερο" αλλά ξέρω οτι αυτό δεν σε καλύπτει, θές λεπτομέρειες.
Επειδή - προφανώς - εννοείς HD1+Lumagen πακέτο σου λέω οτι είναι πολύ κοντά με κάποιες διαφορές, κάπου υπερέχει ο ένας και κάπου ο άλλος αλλά συνολικά προτίμησα τον Planar.
Το ξέρω οτι δεν είναι κι ότι καλύτερο σαν αγορά αν το δείς εντελώς ψυχρά. πχ Ποιός είναι ο Planar, τον ξέρει η μάνα του; Τι εταιρία είναι αυτή; Γιατί πήρες μηχανάκι που δεν έχει δοκιμαστεί; Κι αν βγάλουν ελαττώματα; Τι φάτσα είναι αυτή; 450 Ε για λάμπα; Τι μεταπωλητική αξία θα έχει μιά καινούρια και άγνωστη μάρκα;
Όπως καταλαβαίνεις το μηχανάκι μου άρεσε πάρα πολύ, σε σημείο που με έκανε να αγνοήσω όλα αυτά τα παραπάνω και να το πάρω.
Κι επειδή, απ' ότι φαντάζομαι δεν σε κάλυψα, θα ήθελες πιό πολλές λεπτομέρειες, ότι συγκεκριμένο θές πές μου. Εδώ είμαστε να τα συζητήσουμε.
Με κάλυψες με το παραπάνω.Κάποιον να μοιραστώ τον ενθουσιασμό μου ήθελα και το κείμενο του Τάκη το βρήκα λίγο ψυχρό
Εγώ μόνη παρατήρηση έχω για κάποιο μικρό βηματισμό στην κίνηση με το Toshiba ep35 ,ενώ απεναντίας η κίνηση με το ps3 και το απλό dvd ήταν άψογη
Όλα τα άλλα ήταν απλά φανταστικά.Μέσα στον Ιούνιο θα παραγγείλω και εγώ εκτός απροόπτου.Ευχαριστώ
αστα αυτά εσύ.... :slapface:θα του βάλω και καινούρια λάμπα οπότε πάλι καινούριος θα είναι...:BDGBGDB55:
Με κάλυψες με το παραπάνω.Κάποιον να μοιραστώ τον ενθουσιασμό μου ήθελα και το κείμενο του Τάκη το βρήκα λίγο ψυχρό
Εγώ μόνη παρατήρηση έχω για κάποιο μικρό βηματισμό στην κίνηση με το Toshiba ep35 ,ενώ απεναντίας η κίνηση με το ps3 και το απλό dvd ήταν άψογη
Όλα τα άλλα ήταν απλά φανταστικά.Μέσα στον Ιούνιο θα παραγγείλω και εγώ εκτός απροόπτου.Ευχαριστώ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.