JVC HD1 και Planar 8150. Ο παλιός φεύγει.. ο νέος έρχεται...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: JVC HD1 και Planar 8150. Ο παλιός φεύγει.. ο νέος έρχ

Δεν λέω οτι αυτό είναι το καλύτερο μηχάνημα, σίγουρα όμως είναι το καλύτερο για μένα.
So simple.

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: JVC HD1 και Planar 8150. Ο παλιός φεύγει.. ο νέος έρχ

Χαίρομαι που συμφωνούμε...
icon12.gif

Ένα καινούριο μηχάνημα είναι πολύ εύκολο να σε παρασύρει σε υπερβολές και "μεγάλες κουβέντες". Φταίει ο ενθουσιασμός.

Αυτό το "κλίκ" που λέμε, αυτό το κάτι παραπάνω το πήρα μόνο από αυτό το μηχάνημα, τον Planar.
Δεν λέω οτι αυτό είναι το καλύτερο μηχάνημα, σίγουρα όμως είναι το καλύτερο για μένα.
So simple.
Είναι τόσο απλό....:worshippy::worshippy::worshippy:
:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Εγω πάλι περίμενα να τον δώ στου Μπάμπη.... αλλα δυστυχώς μόνο συσκευασμένο κατάφερα να τον δω..
Ευελπιστώ την επόμενη φορά..

Re: Απάντηση: JVC HD1 και Planar 8150. Ο παλιός φεύγει.. ο νέος έρχεται...

αστα αυτά εσύ.... :slapface:θα του βάλω και καινούρια λάμπα οπότε πάλι καινούριος θα είναι...:BDGBGDB55:
Απο που αγοραζετε φθηνες λαμπες για DILA και ποσο? Ενδιαφερεται ενας φιλος μου ...:grandpa:

Re: Απάντηση: JVC HD1 και Planar 8150. Ο παλιός φεύγει.. ο νέος έρχεται...

Απο που αγοραζετε φθηνες λαμπες για DILA και ποσο? Ενδιαφερεται ενας φιλος μου ...:grandpa:

+1 θα χρειαστω σιγουρα και γω.-bye-

Μπάμπη, βλέπεις το δέντρο και όχι το δάσος. Κοίτα να ευχαριστηθείς τα εργάκια σου και όχι να είσαι συνεχώς στην πρίζα μήπως πάρεις 5% παραπάνω από το νέο σουπερ-ντρουπερ προβολέα. Προσωπικά έχω πάει σε σπίτι με σύστημα κινηματογράφου 1.3 εκ !!! Όταν είδα ότι είχε περίπου 40 ταινίες και νοίκιαζε από το dvd-club κόντεψα να πάθω. Εγώ αισίως έφτασα τις 2.200 + 50 BLU. Και αν δε δώ 4 ταινίες κάθε βδομάδα, έστω και αργά, θα πάθω κάτι.
Α... είδες τις νέες Panasonik? Τρώει χώμα η KURO σε κίνηση, σχεδόν το ίδιο μαύρο.

Απάντηση: Re: JVC HD1 και Planar 8150. Ο παλιός φεύγει.. ο νέος έρχεται...

Μπάμπη, βλέπεις το δέντρο και όχι το δάσος.

Γνωστό αυτό Κώστα, η διάγνωση έχει γίνει εδώ και χρόνια, στη θεραπεία δυσκολευόμαστε...
icon11.gif

Και αν δε δώ 4 ταινίες κάθε βδομάδα, έστω και αργά, θα πάθω κάτι.

Ταινίες βλέπω... Προβολέα δεν ανοίγω... :ernaehrung004:

Α... είδες τις νέες Panasonik? Τρώει χώμα η KURO σε κίνηση, σχεδόν το ίδιο μαύρο.

Αυτά τα "σχεδόν" δεν μ' αρέσουν...
icon10.gif

Μπάμπη, βλέπεις το δέντρο και όχι το δάσος. Κοίτα να ευχαριστηθείς τα εργάκια σου και όχι να είσαι συνεχώς στην πρίζα μήπως πάρεις 5% παραπάνω από το νέο σουπερ-ντρουπερ προβολέα. Προσωπικά έχω πάει σε σπίτι με σύστημα κινηματογράφου 1.3 εκ !!! Όταν είδα ότι είχε περίπου 40 ταινίες και νοίκιαζε από το dvd-club κόντεψα να πάθω. Εγώ αισίως έφτασα τις 2.200 + 50 BLU. Και αν δε δώ 4 ταινίες κάθε βδομάδα, έστω και αργά, θα πάθω κάτι.
Μη λες τέτοια τώρα... ακου τρώει χώμα η kuro???

Οπως και να έχει αυτό που κάνει Στρατηγός το ευχαριστιέται, μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε όλοι!!!! :grinning-smiley-043

Για την ακριβεια (αν δεν αλλαξε κατι προσφατα) η Pioneer σταματησε να παραγει Plasma πανελ και θα τα αγοραζει απο την Panasonic. Αυτο σημαινει δυο πραγματα: ειτε οι Pioneer θα χειροτερευσουν ειτε οι Panasonic με την βοηθεια της Pioneer θα βελτιωθουν!

Υποθέτω ότι αστειεύεσαι, ε;

Θα το μαθουμε. Αν αλλαξει ο Μπαμπης τηλεοραση, τοτε να αρχισετε να ψαχνοσαστε ...:flipout::flipout:

Θα το μαθουμε. Αν αλλαξει ο Μπαμπης τηλεοραση, τοτε να αρχισετε να ψαχνοσαστε ...:flipout::flipout:

Ετσι ηταν μεχρι προσφατα...τον τελευταιο καιρο ομως "πλαναρει" καπως περίεργα ο Μπαμπινος! :D

Ετσι ηταν μεχρι προσφατα...τον τελευταιο καιρο ομως "πλαναρει" καπως περίεργα ο Μπαμπινος! :D

Αντιστοιχα ειναι Τακη. Τι να κανει ο ανθρωπος αφου δεν μπορουσε να αντισταθει. Πηρε τον καλυτερο :a0210::flipout:

Η Panasonic θα παράγει πλέον τα Plasma πάνελ της Pioneer η οποία και θα της μεταφέρει και σχετική τεχνογνωσία.

Τώρα το πότε θα γίνει αυτό, με τι ρυθμό και αν τελικά θα αφορά μόνο τα panel που θα πηγαίνουν στην Pioneer δεν νομίζω ότι το ξέρει κανείς ακόμη.

Πάντως, νομίζω ότι η τρέχουσα γενιά Panasonic καθώς και η επερχόμενη της Pioneer δεν επηρεάζονται από τις παραπάνω αλλαγές αλλά βασίζονται στην ʽʼπρότερηʼʼ κατάσταση.

Όπερ σημαίνει ότι οι Pioneer παραμένουν ακόμα πολύ καλύτερες.

Στα παραπάνω συνηγορεί και το γεγονός ότι, εξ όσων έχω διαβάσει και ακούσει, οι νέες (80) Panasonic είναι πολύ καλές αλλά εξακολουθούν να μην φτάνουν (ειδικά σε μαύρο) την τρέχουσα Kuro (η οποία θα αντικατασταθεί από την τελευταία Pioneer-Pioneer Kuro άμεσα).

Τα παραπάνω από το λίγο που ασχολούμαι με τις TV.

Αντιστοιχα ειναι Τακη. Τι να κανει ο ανθρωπος αφου δεν μπορουσε να αντισταθει. Πηρε τον καλυτερο :a0210::flipout:

Μπα, πηρε τον νεώτερο που κυκλοφορει για να εχουμε να συζηταμε εδω μεσα για τους επομενους μηνες! Κατσε να βγει κανενα νεο μοντελο απο Σεπτεμβρη και τα ξαναλεμε! :D

Η Panasonic θα παράγει πλέον τα Plasma πάνελ της Pioneer η οποία και θα της μεταφέρει και σχετική τεχνογνωσία.

Τώρα το πότε θα γίνει αυτό, με τι ρυθμό και αν τελικά θα αφορά μόνο τα panel που θα πηγαίνουν στην Pioneer δεν νομίζω ότι το ξέρει κανείς ακόμη.

Πάντως, νομίζω ότι η τρέχουσα γενιά Panasonic καθώς και η επερχόμενη της Pioneer δεν επηρεάζονται από τις παραπάνω αλλαγές αλλά βασίζονται στην ʽʼπρότερηʼʼ κατάσταση.

Όπερ σημαίνει ότι οι Pioneer παραμένουν ακόμα πολύ καλύτερες.

Στα παραπάνω συνηγορεί και το γεγονός ότι, εξ όσων έχω διαβάσει και ακούσει, οι νέες (80) Panasonic είναι πολύ καλές αλλά εξακολουθούν να μην φτάνουν (ειδικά σε μαύρο) την τρέχουσα Kuro (η οποία θα αντικατασταθεί από την τελευταία Pioneer-Pioneer Kuro άμεσα).

Τα παραπάνω από το λίγο που ασχολούμαι με τις TV.

Εισαι εκτος θεματος :jester:

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=491270&postcount=44

.

Last edited: