ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗΣ
Supreme Member
- 17 June 2006
- 3,032
Μπρε παιδιά...
Κοκκίνιζε καθόλου όπως σε άλλο θέμα έχουμε πεί;
Παναγιώτη εαν υπερβαλουμε στον χρωματικό κορεσμό τότε οι τόνοι του καφέ αρχίζουν να έχουν μια κοκινωπή χροιά.
Μπρε παιδιά...
Κοκκίνιζε καθόλου όπως σε άλλο θέμα έχουμε πεί;
Το έχω αναφέρει ξανά ότι έχει ειπωθεί αυτό ΚΑΙ από Dealer που ανακατεύεται με ακριβά παιχνίδια.
Χαρακτηριστικά είχε πει ότι καλο είναι να αποφύγουνε να πειράξουνε τα χρώματα όσοι δεν έχουνε γνώσεις με τις ρυθμίσεις.
Γιατί έχει γίνει πολύ καλή ρύθμιση πριν την αποστολή του HD1 στους αγοραστές.
Δεν έχω στα χερια μου τον HD1 και περιμένω εντυπώσεις από τους ήδη τυχερούς κατόχους.
Παντως για εμενα ενα ειναι το σημαντικοτερο προβλημα του προβολεα αυτου:
που θα τον βρώ σιμπιζακι !![]()
Γιάννη, είναι όντως πολύ καλά ρυθμισμένο το μηχάνημα out of the box αλλά με υπερκορεσμένα χρώματα.
Μιλάμε γι' αυτά που είδαμε στο συγκεκριμένο μηχάνημα το οποίο έχει γυρίσει όλη την Ευρώπη κι έχει φάει τις στούκες της ζωής του..
Αν είναι καλύτερα τα καινούρια δεν το γνωρίζω, περιμένουμε να τα δούμε.
Για να πάρεις μια ιδέα, με το color στο 0 έδειχνε κάπως έτσι:
(Για την ακρίβεια στη φωτογραφία φαίνεται υπερβολικά κορεσμένο, ήταν πολύ καλύτερα στην πραγματικότητα αλλά σίγουρα ήταν υπερκορεσμένα.)
Από τα λεγόμενα σου συμπεραίνω ότι ΑΚΌΜΑ δεν έχει κρεμαστή ο HD1 στον χώρο σου ? :chinscratch:
Σωστά συμπεραίνεις. Κρεμάστηκε για 2-3 μέρες και μετά ξεκρεμάστηκε γιά ταξίδι σ' άλλες άλλες πολιτείες...![]()
Μπράβο σε όλους για την άψογή παρουσίαση. Με αυτά που διαβάζω φαντάζομαι ότι μιλάμε για τον απόλυτο προβολέα . . Εγώ εντοπίζω δυο θετικά . Πρώτων ότι ανέβηκε ο πήχης και θα βάλει στη πρίζα τον ανταγωνισμό για βελτιώσεις σε νέα μοντέλα και δεύτερων ότι μετά από 1 ? 2 χρόνια θα παίρνουμε με 2000- 2500 χιλιάρικα ( και ίσος και λιγότερα) μηχανάκια που σήμερα ούτε που τα φανταζόμαστε . Προς το παρών για μένα θα παραμείνει όνειρο η θα περιμένω τον στρατηγό να τον σκοτώσει σε κάνα χρόνό και πολύ είπα.
Ααααααα, αυτο εννοεις ? Τωρα το πιασα !!
- Οχι, ελαχιστο. ( εννοειται οτι εχεις ρυθμισει και τιποτα ετσι? Οχι το λεω γιατι μερικοι βλεπουν τα μηχανακια αρρυθμιστα και βλεπουν το μαυρο πρασινο και λενε δεν εχει μαυρο)
- Αστο Γιαννη. ΚΑΜΜΙΑ σχεση !!!!![]()
Παντως για εμενα ενα ειναι το σημαντικοτερο προβλημα του προβολεα αυτου:
που θα τον βρώ σιμπιζακι !![]()
Σωστά συμπεραίνεις. Κρεμάστηκε για 2-3 μέρες και μετά ξεκρεμάστηκε γιά ταξίδι σ' άλλες άλλες πολιτείες...![]()
Μπαμπη τι ενοεις ;;;
τον δοκιμασες και δεν σου αρεσε ;;
ετσι καταλαβα ......
Και για ποτε η παραλαβη Μπαμπη μου ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.