JVC HD1 - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ/ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Παντως για εμενα ενα ειναι το σημαντικοτερο προβλημα του προβολεα αυτου:

που θα τον βρώ σιμπιζακι !
icon10.gif

Το έχω αναφέρει ξανά ότι έχει ειπωθεί αυτό ΚΑΙ από Dealer που ανακατεύεται με ακριβά παιχνίδια.
Χαρακτηριστικά είχε πει ότι καλο είναι να αποφύγουνε να πειράξουνε τα χρώματα όσοι δεν έχουνε γνώσεις με τις ρυθμίσεις.
Γιατί έχει γίνει πολύ καλή ρύθμιση πριν την αποστολή του HD1 στους αγοραστές.
Δεν έχω στα χερια μου τον HD1 και περιμένω εντυπώσεις από τους ήδη τυχερούς κατόχους.

Γιάννη, είναι όντως πολύ καλά ρυθμισμένο το μηχάνημα out of the box αλλά με υπερκορεσμένα χρώματα.
Μιλάμε γι' αυτά που είδαμε στο συγκεκριμένο μηχάνημα το οποίο έχει γυρίσει όλη την Ευρώπη κι έχει φάει τις στούκες της ζωής του..
Αν είναι καλύτερα τα καινούρια δεν το γνωρίζω, περιμένουμε να τα δούμε.
Για να πάρεις μια ιδέα, με το color στο 0 έδειχνε κάπως έτσι:
(Για την ακρίβεια στη φωτογραφία φαίνεται υπερβολικά κορεσμένο, ήταν πολύ καλύτερα στην πραγματικότητα αλλά σίγουρα ήταν υπερκορεσμένα.)

Attachments

• IMG_3172.jpg
    IMG_3172.jpg
    62.8 KB · Views: 50
  • IMG_3181.jpg
    IMG_3181.jpg
    80.4 KB · Views: 53
  • IMG_3182.jpg
    IMG_3182.jpg
    51.9 KB · Views: 49
Γιάννη, είναι όντως πολύ καλά ρυθμισμένο το μηχάνημα out of the box αλλά με υπερκορεσμένα χρώματα.
Μιλάμε γι' αυτά που είδαμε στο συγκεκριμένο μηχάνημα το οποίο έχει γυρίσει όλη την Ευρώπη κι έχει φάει τις στούκες της ζωής του..
Αν είναι καλύτερα τα καινούρια δεν το γνωρίζω, περιμένουμε να τα δούμε.
Για να πάρεις μια ιδέα, με το color στο 0 έδειχνε κάπως έτσι:
(Για την ακρίβεια στη φωτογραφία φαίνεται υπερβολικά κορεσμένο, ήταν πολύ καλύτερα στην πραγματικότητα αλλά σίγουρα ήταν υπερκορεσμένα.)

Από τα λεγόμενα σου συμπεραίνω ότι ΑΚΌΜΑ δεν έχει κρεμαστή ο HD1 στον χώρο σου ? :chinscratch:
Πάντως από θέμα Marketing των JVC και Toshiba με HD1 και ΧΕ1 τα έχουνε κάνει "που-που" που λένε και τα μωράκια.
Ελπίζω όλος αυτός ο πανικός να μην γίνετε ως διαφημιστικό κόλπο και το αντιγράψουνε και άλλες εταιρίες γιατί τότε καήκαμε.

Από τα λεγόμενα σου συμπεραίνω ότι ΑΚΌΜΑ δεν έχει κρεμαστή ο HD1 στον χώρο σου ? :chinscratch:

Σωστά συμπεραίνεις. Κρεμάστηκε για 2-3 μέρες και μετά ξεκρεμάστηκε γιά ταξίδι σ' άλλες άλλες πολιτείες...
icon12.gif

Σωστά συμπεραίνεις. Κρεμάστηκε για 2-3 μέρες και μετά ξεκρεμάστηκε γιά ταξίδι σ' άλλες άλλες πολιτείες...
icon12.gif

Οποτε δεν θα χρειαστεί να ξυπνήσεις πρωί-πρωί για να παρακολουθήσεις
τον αγώνα F1.
Δεν τον κράταγες λίγο ακόμα να βλέπαμε κανένα screenshot από HD1 να αποδίδει το χρώμα της Ferrari :firstprize: !!!
Φαντάζεσαι την αίσθηση .........?????

Μπράβο σε όλους για την άψογή παρουσίαση. Με αυτά που διαβάζω φαντάζομαι ότι μιλάμε για τον απόλυτο προβολέα . . Εγώ εντοπίζω δυο θετικά . Πρώτων ότι ανέβηκε ο πήχης και θα βάλει στη πρίζα τον ανταγωνισμό για βελτιώσεις σε νέα μοντέλα και δεύτερων ότι μετά από 1 – 2 χρόνια θα παίρνουμε με 2000- 2500 χιλιάρικα ( και ίσος και λιγότερα) μηχανάκια που σήμερα ούτε που τα φανταζόμαστε . Προς το παρών για μένα θα παραμείνει όνειρο η θα περιμένω τον στρατηγό να τον σκοτώσει σε κάνα χρόνό και πολύ είπα.

Μπράβο σε όλους για την άψογή παρουσίαση. Με αυτά που διαβάζω φαντάζομαι ότι μιλάμε για τον απόλυτο προβολέα . . Εγώ εντοπίζω δυο θετικά . Πρώτων ότι ανέβηκε ο πήχης και θα βάλει στη πρίζα τον ανταγωνισμό για βελτιώσεις σε νέα μοντέλα και δεύτερων ότι μετά από 1 ? 2 χρόνια θα παίρνουμε με 2000- 2500 χιλιάρικα ( και ίσος και λιγότερα) μηχανάκια που σήμερα ούτε που τα φανταζόμαστε . Προς το παρών για μένα θα παραμείνει όνειρο η θα περιμένω τον στρατηγό να τον σκοτώσει σε κάνα χρόνό και πολύ είπα.

Δύο μήνες πριν κυκλοφορήσει ο HD2 ή ο Ruby II ετοιμάσου. :jester:

Απάντηση: Re: JVC HD1 - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ/ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Ααααααα, αυτο εννοεις ? Τωρα το πιασα !!

- Οχι, ελαχιστο. ( εννοειται οτι εχεις ρυθμισει και τιποτα ετσι? Οχι το λεω γιατι μερικοι βλεπουν τα μηχανακια αρρυθμιστα και βλεπουν το μαυρο πρασινο και λενε δεν εχει μαυρο :flipout:)

- Αστο Γιαννη. ΚΑΜΜΙΑ σχεση !!!! -bye-

Χε χε, βλέπω τα χώνεις συνέχεια.
Καλά κάνεις.

Μπράβο παιδιά για το μεράκι που έχετε.

Έχει κανείς άλλος δυσκολία στο φόρτωμα των πρώτων σελίδων του θέματος?
Αναφέρομαι στις 2,3,4,5.

Auti i ypopti sigi ofeilete mono kai mono oti einai Sunday
(erotisi einai, alla den vrisko to erotimatiko sto keybord).

Ante vre paidia, ekana AMAN na vro internet...

Μπαμπη τι ενοεις ;;;

τον δοκιμασες και δεν σου αρεσε ;;

ετσι καταλαβα ......

Όχι Βαγγέλη, δεν εννοώ αυτό.
Το μηχάνημα μου άρεσε και μάλιστα πάρα πολύ. Απλά για να είμαι 100% σίγουρος οτι θα είναι το ίδιο καλό και στο χώρο μου ήθελα να το δοκιμάσω επί τόπου. Κι αφού είχα αυτή τη συνατότητα το έκανα.

Απάντηση: Re: JVC HD1 - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ/ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Και για ποτε η παραλαβη Μπαμπη μου ?

Ότι και να σου πώ....θα σε γελάσω...
icon5.gif

Από Τετάρτη θα λείπω εκτός Ελλάδος για μια βδομάδα περίπου. Πιστεύω οτι όταν γυρίσω θα τον έχω... Αλλά, μετά από τόσες αναβολές, τίποτε δεν είναι σίγουρο.
Το κακό είναι οτι έχω ξενερώσει τελείως και δεν μου κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη πλέον... Άς τον φέρουν όποτε θέλουν... Βαρέθηκα.