JVC HD1 + PS3: Συνδυασμός "φούστα-μπλούζα"

Απάντηση: Re: JVC HD1 + PS3: Συνδυασμός "φούστα-μπλούζα"

Το πανί, λόγω τηλεόρασης, αρχικά είχε τοποθετηθεί αρκετά ψηλά.
Τώρα κατέβηκε 25 cm πιό κάτω ώστε οι υπότιτλοι να είναι περίπου στην ευθεία του ματιού.
Εκτός του οτι είναι αρκετά πιο ξεκούραστη η θέαση μειώθηκαν πολύ και οι αντανακλάσεις του ταβανιού, αφού το πανί απομακρύνθηκε.
Τι λες ρε θηρίο , ανέβασες και το ταβάνι ? :flipout:

Re: Απάντηση: Re: JVC HD1 + PS3: Συνδυασμός "φούστα-μπλούζα"

Το πανί, λόγω τηλεόρασης, αρχικά είχε τοποθετηθεί αρκετά ψηλά.
Τώρα κατέβηκε 25 cm πιό κάτω ώστε οι υπότιτλοι να είναι περίπου στην ευθεία του ματιού.
Εκτός του οτι είναι αρκετά πιο ξεκούραστη η θέαση μειώθηκαν πολύ και οι αντανακλάσεις του ταβανιού, αφού το πανί απομακρύνθηκε.

Δηλαδή εγώ που δεν έχω ταβάνι...πρέπει να αισθάνομαι πολύ τυχερός ε???:gossip:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: JVC HD1 + PS3: Συνδυασμός "φούστα-μπλούζα"

Δηλαδή εγώ που δεν έχω ταβάνι...πρέπει να αισθάνομαι πολύ τυχερός ε???:gossip:

Σίγουρα.... από αυτή την άποψη είσαι τυχερός.
icon14.gif

Εκτός από ταβάνι όμως δεν έχεις και D-ILA.
icon13.gif

Από αυτή την άποψη είσαι άτυχος. :flipout:

χτες επισκεφθηκα τον Μπαμπινο να δω τον συνδυασμο που σκοτωνει.......
σημερα δεν θα ανοιξω προβολι μη τυχον και βαλω τα κλαματα.......
αυριο δεν θα ανοιξω προβολι μη τυχον και βαλω τα κλαματα.......
μεθαυριο δεν θα ανοιξω προβολι μη τυχον και βαλω τα κλαματα.......
μετα το Πασχα κατι γινεται......

χτες επισκεφθηκα τον Μπαμπινο να δω τον συνδυασμο που σκοτωνει.......
σημερα δεν θα ανοιξω προβολι μη τυχον και βαλω τα κλαματα.......
αυριο δεν θα ανοιξω προβολι μη τυχον και βαλω τα κλαματα.......
μεθαυριο δεν θα ανοιξω προβολι μη τυχον και βαλω τα κλαματα.......
μετα το Πασχα κατι γινεται......

Ας πρόσεχες...με τις υγείες σου!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: JVC HD1 + PS3: Συνδυασμός "φούστα-μπλούζα"

Σίγουρα.... από αυτή την άποψη είσαι τυχερός.
icon14.gif

Εκτός από ταβάνι όμως δεν έχεις και D-ILA.
icon13.gif

Από αυτή την άποψη είσαι άτυχος. :flipout:

Αναρωτήθηκες όμως γιατί δεν έχω D-ILA ακόμη.???

Μήπως δεν μπορώ? Ή μήπως κάτι περιμένω?:BDGBGDB55:

Ιδού το ερώτημα...

Mπαμπη αυτος ο συνδιασμος που σκωτωνει,μηπως δεν σκωτωνει και τοσο στην κινηση.Ρωταω γιατι εχω ακουσει κατι γαλλικα για το Blueray του PS3 και καποια σπασιματακια στην κινηση...

Mπαμπη αυτος ο συνδιασμος που σκωτωνει,μηπως δεν σκωτωνει και τοσο στην κινηση.Ρωταω γιατι εχω ακουσει κατι γαλλικα για το Blueray του PS3 και καποια σπασιματακια στην κινηση...

Η κίνηση δεν είναι το δυνατό του σημείο, σίγουρα.
Κίνηση νερό έχει μόνο το HTPC όταν κλειδώσει στα 24p :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: JVC HD1 + PS3: Συνδυασμός "φούστα-μπλούζα"

Αναρωτήθηκες όμως γιατί δεν έχω D-ILA ακόμη.???

Μήπως δεν μπορώ? Ή μήπως κάτι περιμένω?:BDGBGDB55:

Ιδού το ερώτημα...

"Άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου" (Παπαγεωργίου).

Χθες λοιπόν, περνούσα κάτω απο το σπίτι του Μπάμπη, είδα το car του havoc απο κάτω και ο βλάκας σταμάτησα. Ανέβηκα και έπαθα dirlίαση. Τρομερό μηχανάκι, δεν βρίσκω λόγια. 'ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΩ ΑΛΛΟ' που έλεγε και ο άλλος στο euro2004!!! Νόμιζα τόσο καιρό ότι όλα όσα γράφονταν είναι και λίγο υπερβολικά. Αμ δε! Και λίγα έγραφαν! Είναι η πρώτη φορά που είδα καθαρά καλύτερη εικόνα απο οτιδήποτε άλλο έχω δεί έως τώρα. Μόνο το live (μάτι>αντικείμενο) έχει λίίίίγο καλύτερο μαύρο!!!!! Στα υπόλοιπα είναι το ίδιο!!! Ρε τρομερό λεμε!

Το PS3 τώρα, καλά λέει ο Μπάμπης, συσκευή που τα κάνει όλα και πάρα πολύ καλά μάλιστα. Είδαμε BR και χτύπησε το σαγόνι πάτωμα. Και έχει και resume που δεν έχουμε ακόμα στα pcιά. Και είναι και γρήγορο και σταθερότατο. Και κάνει και χίλια άλλα πράγματα (ασύρματο ίντερνετ, θέαση φωτός απο κάρτα κτλ ) Και είναι και πανέμορφο. Όποιος θέλει consumer συσκευή BR player, είναι χαζός αν δεν πάρει το PS3. Μάλλον οποιος δεν παρει το PS3 γενικότερα είναι χαζός θα έλεγα, αλλα επειδή δεν το έχω παρει ακόμα, δεν το λέω....

Χθες λοιπόν, περνούσα κάτω απο το σπίτι του Μπάμπη, είδα το car του havoc απο κάτω και ο βλάκας σταμάτησα. Ανέβηκα και έπαθα dirlίαση. Τρομερό μηχανάκι, δεν βρίσκω λόγια. 'ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΩ ΑΛΛΟ' που έλεγε και ο άλλος στο euro2004!!! Νόμιζα τόσο καιρό ότι όλα όσα γράφονταν είναι και λίγο υπερβολικά. Αμ δε! Και λίγα έγραφαν! Είναι η πρώτη φορά που είδα καθαρά καλύτερη εικόνα απο οτιδήποτε άλλο έχω δεί έως τώρα. Μόνο το live (μάτι>αντικείμενο) έχει λίίίίγο καλύτερο μαύρο!!!!! Στα υπόλοιπα είναι το ίδιο!!! Ρε τρομερό λεμε!

Το PS3 τώρα, καλά λέει ο Μπάμπης, συσκευή που τα κάνει όλα και πάρα πολύ καλά μάλιστα. Είδαμε BR και χτύπησε το σαγόνι πάτωμα. Και έχει και resume που δεν έχουμε ακόμα στα pcιά. Και είναι και γρήγορο και σταθερότατο. Και κάνει και χίλια άλλα πράγματα (ασύρματο ίντερνετ, θέαση φωτός απο κάρτα κτλ ) Και είναι και πανέμορφο. Όποιος θέλει consumer συσκευή BR player, είναι χαζός αν δεν πάρει το PS3. Μάλλον οποιος δεν παρει το PS3 γενικότερα είναι χαζός θα έλεγα, αλλα επειδή δεν το έχω παρει ακόμα, δεν το λέω....

Ευτυχώς που πέρασες Μεγάλη εβδομάδα και εσύ απο του Μπάμπη....συμπάσχεις Κυριάκο μου!!!

Κυριακο δεν διαφωνω οτι το PS3 ειναι μια καλη αγορα για καποιον που θελει BR αλλα εγω ας πουμε που εχω HTPC και δεν με ενδιαφερει και ψαχνω για μια καλη κονσολα ,πες μου ενα + που εχει για να μην προτιμησω το ΧΒΟΧ 360.-bye-

Re: Απάντηση: Re: JVC HD1 + PS3: Συνδυασμός "φούστα-μπλούζα"

Κυριακο δεν διαφωνω οτι το PS3 ειναι μια καλη αγορα για καποιον που θελει BR αλλα εγω ας πουμε που εχω HTPC και δεν με ενδιαφερει και ψαχνω για μια καλη κονσολα ,πες μου ενα + που εχει για να μην προτιμησω το ΧΒΟΧ 360.-bye-

Παίζει .... Bluray δισκάκια. Έτσι κι αλλιώς, μαζί σου είμαι, αλλα δεν πρόσεξες οτι αναφέρω 'consumer συσκευή Bluray player' όχι PC ή παιχνιδομηχανή. Να δώσει κάποιος παραπάνω απο 650 ευρώ για BR player το θεωρώ χαζό, αφου υπάρχει το PS3 με τέτοια καλούδια και απόδοση. Για παιχνιδομηχανές δεν ξέρω πάντως. Φαντάσου οτι έχω ακόμα το PS1 !!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: JVC HD1 + PS3: Συνδυασμός "φούστα-μπλούζα"

Παίζει .... Bluray δισκάκια. Έτσι κι αλλιώς, μαζί σου είμαι, αλλα δεν πρόσεξες οτι αναφέρω 'consumer συσκευή Bluray player' όχι PC ή παιχνιδομηχανή. Να δώσει κάποιος παραπάνω απο 650 ευρώ για BR player το θεωρώ χαζό, αφου υπάρχει το PS3 με τέτοια καλούδια και απόδοση. Για παιχνιδομηχανές δεν ξέρω πάντως. Φαντάσου οτι έχω ακόμα το PS1 !!!!

Ξερεις ομως απο δορυφορους Κυριακο μου απο οτι εμαθα και μαλλον θα σε χρειαστω μιας και μπλεξα με τον Αντωνακη, ξερεις εσυ τον Φαμελο.:flipout: :flipout:

πες μου ενα + που εχει για να μην προτιμησω το ΧΒΟΧ 360

Την επική σειρά Final Fantasy, το τρομερό ξύλο του Tekken και την αποφυγή χρηματοδότησης τρομοκρατών (μαίκροσοφτ)

εντάξει ξέρω είμαι λιγάκι εκτός του θέματος, να πώ οτι και εγώ ακόμα να συνέλθω απο το σόκ του ντίλα ... :(

Ax! να μην μένω και εγώ Αθήνα να δω τον περιβόητο τον Dilla.... :slapface:

Θα πάω τσάρκα στην Αθήνα, μία νύχτα με μαυρίλα,
για να δώ κι εγώ τον Dilla, και να μου φύγει η τσαντίλα ....
:guitarist: :guitarist:

Πάντως Μπάμπη, βάλε και κανένα σκορδάκι γύρω-γύρω, γιατί τόσοι πολλοί που βλέπουν το προβολικό θα σου το ματιάσουν ! :grinning-smiley-043

Last edited: