- 16 February 2012
- 2,607
Φωνάρα η τραγουδίστρια, συμφωνείς;αυτά τα σπασίματα στην ερμηνεία,που με ένα σύστημα καλό,σε ανατριχιάζουν.Εχω 2-3 δίσκους των Portished με την ευκαιρία τους άκουσα χτές γενικά έχουν πολυ καλές εγγραφές +1
Ετσι ακριβως.Φωνάρα η τραγουδίστρια, συμφωνείς;αυτά τα σπασίματα στην ερμηνεία,που με ένα σύστημα καλό,σε ανατριχιάζουν.
Καλά να περάσετε.. ζηλεύω...Αρα αν καταλαβα καλα η πηγη σου ειναι το technics mkii?
Χωρις φοβο σε πολυ καιρο, με αρκετο αγχος αποψε με τις κορες μου παμε ΠΥΞ-ΛΑΞ
Δεν το δοκίμασα στον χώρο μου με υπομονή ,ένα πέρασμα...Σε ευχαριστώ πολυ.
Σε σχεση με τον υπόλειπο εξοπλισμό σου δεν ειναι καπως -- λίγο -- το μκ2
Σεπτέμβριο απο τι διαβασα στην περιοχή μου βυρωνα Αττικής στο θέατρο βραχων θα εχει live villagers of Ioannina city, αμα δεν ακυρωθεί γιατι με τον ιο δελτα εχουμε ξεφυγει παλι, εγω θα παω.Ρε σεις πότε θα ξαναπάμε σε live,σε έκθεση (χωρίς τον φόβο εννοείται)?
Κατανοητός γίνεσε συχνότατα, αλλα και τα μουσικά ποσταρίσματα εξαιρετικά με κάνουν να ψάχνω το βινυλιο κάθε φορά.Εκεί στο 03:43 και μετά που παίζονταν τα ρέστα,έδινε μαθήματα..
Δυστυχώς μόνο ποσταροντας ακουστικά θέματα, μπορεί να γίνω κατανοητός, αλλά δύσκολα τέτοια εποχή.
Σου το ευχομαι ολοψυχαΣεπτέμβριο απο τι διαβασα στην περιοχή μου βυρωνα Αττικής στο θέατρο βραχων θα εχει live villagers of Ioannina city, αμα δεν ακυρωθεί γιατι με τον ιο δελτα εχουμε ξεφυγει παλι, εγω θα παω.
Ειμαι φουλ εμβολιασμενος οποτε στις εξέδρες πάνω ειναι και ανοιχτά αλλα για καλο και για κακο μια μασκα.
Μακαρι να μην ακυρωθει η συναυλία,
τους γουστάρω πολύ και οσο να ειναι να ξεφύγουμε λίγο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.