Εδώ και μερικές μέρες ψάχνω να αγοράσω ακουστικά για να τα χρησιμοποιώ με το λάπτοπ (τα ηχεία του λάπτοπ έχουν χαλάσει) και με το smartphone μου (τώρα samsung galaxy s3 mini αλλά σκοπεύω να το αλλάξω και αυτό. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει με ποιο, ήθελα να αγοράσω αυτό αλλά η εύρεση του είναι άθλος για κάποιον που μένει Ελλάδα και μόνο σε ένα online κατάστημα που το βρήκα το έχει παρατσιμπήσει στη τιμή διότι η επίσημη από την εταιρία είναι 260 $ και σε αυτό το κατάστημα 571,58$ αρχική τιμή και με έκπτωση 523,67$. Οπότε ψάχνομαι και για κινητό).
Πιο παλιά είχα κάποια Creative και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος με τα μπάσα ειδικά αλλά και γενικότερα με την ένταση τους ειδικά σε άκουσμα Μέταλ μουσικής.
Τώρα μετά την αναζήτηση μου για τα χρήματα που σκοπεύω να διαθέσω αυτά είναι η καλύτερη επιλογή, εκτός κι αν έχετε να προτείνεται κάτι καλύτερο με τα ίδια χαρακτηριστικά στην ίδια πάνω κάτω τιμή (ταβάνι 50 ).
Τα ακουστικά που είχα ήταν τα εξής :
Creative EP 210
και μετά από αυτά αγόρασα αυτά:
Creative EP 630
τώρα λέω να αγοράσω αυτά:
AKG by Harman K 350
Πιο παλιά είχα κάποια Creative και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος με τα μπάσα ειδικά αλλά και γενικότερα με την ένταση τους ειδικά σε άκουσμα Μέταλ μουσικής.
Τώρα μετά την αναζήτηση μου για τα χρήματα που σκοπεύω να διαθέσω αυτά είναι η καλύτερη επιλογή, εκτός κι αν έχετε να προτείνεται κάτι καλύτερο με τα ίδια χαρακτηριστικά στην ίδια πάνω κάτω τιμή (ταβάνι 50 ).
Τα ακουστικά που είχα ήταν τα εξής :
Creative EP 210
και μετά από αυτά αγόρασα αυτά:
Creative EP 630
τώρα λέω να αγοράσω αυτά:
AKG by Harman K 350
Last edited: