K-350 CRM Ακουστικά In Ear

Anastasios Mallios

Established Member
27 April 2013
120
Μάνδρα Αττικής
Εδώ και μερικές μέρες ψάχνω να αγοράσω ακουστικά για να τα χρησιμοποιώ με το λάπτοπ (τα ηχεία του λάπτοπ έχουν χαλάσει) και με το smartphone μου (τώρα samsung galaxy s3 mini αλλά σκοπεύω να το αλλάξω και αυτό. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει με ποιο, ήθελα να αγοράσω αυτό αλλά η εύρεση του είναι άθλος για κάποιον που μένει Ελλάδα και μόνο σε ένα online κατάστημα που το βρήκα το έχει παρατσιμπήσει στη τιμή διότι η επίσημη από την εταιρία είναι 260 $ και σε αυτό το κατάστημα 571,58$ αρχική τιμή και με έκπτωση 523,67$. Οπότε ψάχνομαι και για κινητό).
Πιο παλιά είχα κάποια Creative και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος με τα μπάσα ειδικά αλλά και γενικότερα με την ένταση τους ειδικά σε άκουσμα Μέταλ μουσικής.
Τώρα μετά την αναζήτηση μου για τα χρήματα που σκοπεύω να διαθέσω αυτά είναι η καλύτερη επιλογή, εκτός κι αν έχετε να προτείνεται κάτι καλύτερο με τα ίδια χαρακτηριστικά στην ίδια πάνω κάτω τιμή (ταβάνι 50 ).
Τα ακουστικά που είχα ήταν τα εξής :
Creative EP 210
και μετά από αυτά αγόρασα αυτά:
Creative EP 630
τώρα λέω να αγοράσω αυτά:
AKG by Harman K 350

Last edited:
Τα είδα αυτά τα Sony MH1 αλλά κάπου διάβασα ότι για να παίζουν στερεοφωνικά πρέπει να γίνει μια πατέντα με τα κουμπιά επίσης έγραφε κάτι πράγματα για ενισχυτές ακουστικών και ανακαλωδίωση πράγματα που δε με ενδιαφέρουν καθόλου και δε θέλω να μπλέξω καν δε κατάλαβα καλά και γι'αυτό δεν έδωσα μεγαλύτερη σημασία. Επίσης δε ξέρω αν είναι συμβατά με λάπτοπ και τα σύγχρονα smartphones εκτός από iphone που δε με ενδιαφέρουν καν. Με ενδιαφέρουν μονάχα ακουστικά ψείρες (in ear).

Last edited:
Υπάρχουν ανταπτοράκια. Είναι μεγάλο το νήμα, το ξέρω, αλλά διάβασε...
Τόσοι χρήστες που τα έχουμε πάρει, δε μπορεί, κάτι θα έχουμε διαπιστώσει.
Το κόστος τους είναι μηδαμινό. Ακόμα και να μην αρέσουν -που δεν...- δε χαλάει ο κόσμος!

Το ανταπτοράκι είναι πάμφθηνο και δεν χρειάζεται καμία μετατροπή απο κει και πέρα....
Τσέκαρες αν αυτά του λινκ που έδωσε ο Sonus πιο πάνω είναι τα C ή όχι; Αν όχι δεν χρειάζεσαι αντάπτορα...
ΟΚ ο ενισχυτής ακουστικών βοηθάει αλλά παίζουν πολύ καλά και χωρίς!

Sony Ericsson MH1 Headset white
To link παραπέμπει σε αυτό το μοντέλο.
Είναι πάρα πολλές οι σελίδες στην 28 τα παράτησα ... θέλω ακουστικά με μεγάλη ένταση και καθαρό ήχο χωρίς εξτρά συσκευές ή καλώδια για να ακούω από smartphone και laptop. Από εκεί και πέρα αν αυτά που μου λέτε με καλύπτουν έτσι όπως τα θέλω ΟΚ αλλιώς πείτε μου τι γνώμη σας γι'αυτά που λέω.
Τα ακουστικά αυτά τα έχει πχ στα Multirama με 52 και 55 έχει το μοντέλο C. Έλεος ... τρελή διαφορά.

Last edited:
Φίλε μου το τι σε καλύπτει θα το αποφασίσεις εσύ.. Εμείς κάνουμε κάποιες προτάσεις από ότι έχουμε ακούσει και ξέρουμε!
Αν κάποιος από εδώ έχει ακούσει τα ακουστικά που λες καλώς...
Πάντως το ότι υπάρχουν τόσο μεγάλα νήματα για αυτά τα ακουστικά εδώ αλλά και σε άλλα φόρουμ μάλλον κάτι λέει!

Απάντηση: Re: K-350 CRM Ακουστικά In Ear

Αυτά τα ακουστικά είναι ένα από τα καλά κρυμμένα μυστικά του χαϊεντ!
Αυτή τη φράση τη βρήκα και σε ένα ξένο φόρουμ φίλε μου!!!
Διάβασα το νήμα εδώ αλλά και σε άλλα φόρα και αποφάσισα να τα πάρω τα MH1 αφού και τα 10 δεν είναι κάτι σπουδαίο σαν ποσό.
Μία ερώτηση μόνο αν ξέρετε να μου πείτε:
θα είναι συμβατά με το κινητό που αποφάσισα να πάρω το iocean x8
και με το λαπτοπ για να ακούω μουσική στερεοφωνικά?

χμμμ μάλλον δεν το διάβασες προσεκτικά.... :)

αν ΔΕΝ είναι τα C είναι συμβατά με τα πάντα ως έχουν.... αν ΕΊΝΑΙ τα C τότε θα χρειαστείς αντάπτορα!!!

Συγνωμη για την παρέμβαση αλλά νομίζω ότι ισχύει το ανάποδο...τα c ειναι συμβατά με τις νέου τύπου συσκευές και τα απλά χρειάζονται ανταπτορα

Συγνωμη για την παρέμβαση αλλά νομίζω ότι ισχύει το ανάποδο...τα c ειναι συμβατά με τις νέου τύπου συσκευές και τα απλά χρειάζονται ανταπτορα

Έτσι μπερδεύτηκα και εγώ και γι'αυτό ρώτησα για διευκρίνηση ... τι από τα δύο ισχύει τελικά διότι αυτά τις προσφοράς είναι τα απλά.

Ισχύει το δεύτερο. 100% απολύτως ελεγμένο, έχω πάρει και τις δύο εκδόσεις.
Τα ανταπτοράκια δεν κάνουν πάνω από 1-2 ευρώ. Ψάξε μέσα στο νήμα και θα βρεις τις σχετικές φωτογραφίες που έχουμε ανεβάσει.
Η ένταση με κινητό ή laptop/NetBook θα είναι μέτρια, η ποιότητα του ήχου όμως άριστη. Θα ακούς λεπτομέρειες που δε φανταζόσουν ότι υπάρχουν.
Αν τους προσθέσεις τον κατάληλο ενισχυτή ακουστικών ή/και DAC απογειώνονται πλήρως -και από την άποψη της έντασης και της ποιότητας- και θα έχεις ένα
κορυφαίο συστηματάκι προσωπικής απόλαυσης μουσικής.

Υ.Γ. Είναι φανερό, από τον τρόπο και το είδος των ερωτήσεων, ότι σου λείπει η σχετική εμπειρία. Με αυτά θα κάνεις μία πολύ ωραία αρχή μπαίνοντας στο γοητευτικό κόσμο των ακουστικών! :smile:

Ισχύει το δεύτερο. 100% απολύτως ελεγμένο, έχω πάρει και τις δύο εκδόσεις.
Τα ανταπτοράκια δεν κάνουν πάνω από 1-2 ευρώ. Ψάξε μέσα στο νήμα και θα βρεις τις σχετικές φωτογραφίες που έχουμε ανεβάσει.
Η ένταση με κινητό ή laptop/NetBook θα είναι μέτρια, η ποιότητα του ήχου όμως άριστη. Θα ακούς λεπτομέρειες που δε φανταζόσουν ότι υπάρχουν.
Αν τους προσθέσεις τον κατάληλο ενισχυτή ακουστικών ή/και DAC απογειώνονται πλήρως -και από την άποψη της έντασης και της ποιότητας- και θα έχεις ένα
κορυφαίο συστηματάκι προσωπικής απόλαυσης μουσικής.

Υ.Γ. Είναι φανερό, από τον τρόπο και το είδος των ερωτήσεων, ότι σου λείπει η σχετική εμπειρία. Με αυτά θα κάνεις μία πολύ ωραία αρχή μπαίνοντας στο γοητευτικό κόσμο των ακουστικών! :smile:

Επειδή όπως το είπες μου λείπει η εμπειρία σε αυτό το τομέα, μπορείς να μου πείς τι χρειάζομαι να αγοράσω μαζί με αυτά τα ακουστικά της προσφοράς για να είναι ολοκληρωμένο το συστηματάκι μου? Τα διάβασα τα περισσότερα στο νήμα αλλά άκρη δεν έβγαλα.

Re: Απάντηση: Re: K-350 CRM Ακουστικά In Ear

Ξεκίνα με αυτά. Όταν αρχίσεις να εξοικειώνεσαι θα προσθέσεις κάποιο ενισχυτή ή DAC/Ενισχυτή ακουστικών.
Έχουμε υποκατηγορίες γι' αυτά τα θέματα και πλήθος νήματα. Μη βιαστείς. Θα τα συζητάμε διεξοδικά στον κατάλληλο τόπο και στην ώρα τους, όταν έλθει η στιγμή.

Να έχεις υπ' όψη σου, ότι στο γοητευτικό κόσμο των ακουστικών κανένας δεν αρκείται μόνο σ' ένα ζευγάρι. Όλοι έχουν δύο-τρία ή και περισσότερα, ανάλογα με τη χρήση, ή τι θέλουν να πετύχουν. Υπερβολή! Θα πεις. Ίσως, αλλά επειδή τα ακουστικά είναι είδος πολύ προσωπικό, είναι όπως ένα ζευγάρι παπούτσια. Υπάρχουν τα "καλά" μας, τα "καθημερινά", "της δουλειάς", οι "παντόφλες για το μπάνιο" (υπάρχουν και αδιάβροχα ακουστικά), κλπ.

Μα αυτό ακριβώς κάνει το παιγνίδι πιο γοητευτικό!

Σα γενική συμβουλή: Διάβασε όσα περισσότερα από τα νήματα -προπάντων τα sticky- για να ενημερωθείς γενικότερα και για να μπεις στο κλίμα.
Θα βοηθηθείς στις αναζητήσεις σου και θα αντιληφθείς καλύτερα τις ανάγκες σου. -bye-

Παίδες συγγνώμη για το μπέρδεμα! Τα μπέρδεψα!!!
Ας σβήσει κάποιος μοντ την πιο πάνω απάντηση μου για να μην μπερδεύει κόσμο...

Re: Απάντηση: Re: K-350 CRM Ακουστικά In Ear

Επειδή όπως το είπες μου λείπει η εμπειρία σε αυτό το τομέα, μπορείς να μου πείς τι χρειάζομαι να αγοράσω μαζί με αυτά τα ακουστικά της προσφοράς για να είναι ολοκληρωμένο το συστηματάκι μου? Τα διάβασα τα περισσότερα στο νήμα αλλά άκρη δεν έβγαλα.

Εγω αγορασα το ifi idsd nano και δεν μπορω να ξεκολλησω..