Κ...ιθαρίστας ή....D...rummer ?

Tzimisce

AVClub Fanatic
1 February 2007
34,767
127.0.0.1
Joe Satriani και Steve Vai όμως έχουν διαφορετική γνώμη...

Ποιον να εμπιστευτώ; :chinscratch:

Ή μήπως και αυτοί δεν? :p

Δημοκηδής

Μέλος Σωματείου
23 June 2006
10,189
Εντάξει, αλλά εμένα πάλι, γιατί οι μεταλλάδες δεν μπόρεσαν ποτέ, να μου πούνε κάτι;
Μάλλον φταίω εγώ που δεν υποφέρω τον ακατάσχετο βόρβορο που προξενείται στην προσπάθεια έκφρασής τους. :Banane0:

Βέβαια έχουν κάνει φιλότιμη προσπάθεια, νεώτεροι φίλοι μου, να με μυήσουν στην μεταλλική παραφιλολογία, αλλά ακόμη δεν έχω μάλλον την απαιτούμενη γνώση για τη κατανόησή της. :stupid:

Δεν έχεις χτυπήσει τις σωστές πόρτες ...

http://www.youtube.com/watch?v=IZus2QoZN9c

grio

Αν. Γενικός Διαχειριστής
Staff member
16 March 2011
4,444
Αθήνα
Δεν έχεις χτυπήσει τις σωστές πόρτες ...

http://www.youtube.com/watch?v=IZus2QoZN9c
Αυτό, Σπύρο μου, με το νυχίσιο όνομα, το νυχτεριδο-βελζεβούλη και τα φωνητικά επιθανάτιου ρόγχου με προβλημάτισε. Δεν ήξερα αν είναι για γέλια ή για κλάματα. Τι πρέπει να σου συμβαίνει, για να καταφύγεις -για οποιοδήποτε λόγο- σε κάτι τέτοιο;

Last edited:

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,590
Τι πρέπει να σου συμβαίνει, για να καταφύγεις -για οποιοδήποτε λόγο- σε κάτι τέτοιο;

τίποτα ανησυχητικό.
απλά υπερβολική δόση Mahler στην μετεφηβική ηλικία.

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,590
Τον τρίτο και καλύτερο!

πάντως είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον να παρατηρούμε την χαοτική διαφορά στο τι ο καθένας θεωρεί καλό κιθαρίστα ή και drummer....

Tzimisce

AVClub Fanatic
1 February 2007
34,767
127.0.0.1
Τι πρέπει να σου συμβαίνει, για να καταφύγεις -για οποιοδήποτε λόγο- σε κάτι τέτοιο;

Ότι ακριβώς συμβαίνει στους περισσότερους που έχουν καταφύγει στη jazz...
Όταν το Metal έγινε mainstream οι περισσότεροι πήγαν στο thrash/speed/death whatever metal.
Κάθε φορά που ένα είδος μουσικής γίνεται mainstream, ο μυημένος κόσμος ψάχνει για κάτι διαφορετικό γιατί πλέον καταστρέφεται το αγαπημένο του είδος μουσικής από τυχάρπαστα γκρουπάκια του ενός album.

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,590
ο μυημένος κόσμος ψάχνει για κάτι διαφορετικό γιατί πλέον καταστρέφεται το αγαπημένο του είδος μουσικής από τυχάρπαστα γκρουπάκια του ενός album.

Δηλ τώρα μας λες ότι αυτό έγινε με τον Σπύρο ε?:Banane0:
άσε κανα αγκίστρι για τα ψαράκια ρε Μιχάλη, τουλάχιστον να φάνε το σκουληκάκι πριν πουν το ποίημα....

grio

Αν. Γενικός Διαχειριστής
Staff member
16 March 2011
4,444
Αθήνα
Μιχάλη, δηλαδή, τι ψάχνει ο μυημένος στο συγκεκριμένο είδος και τι συμβαίνει σε αυτούς με τη τζαζ;
Με ενδιαφέρει η οπτική σου, γιατί με βοηθά στη κατανόηση πραγμάτων που δεν έχω εντρυφήσει.

Εγώ στην απάντηση του Σπύρου, διέγνωσα χιούμορ και όχι κατάθεση άποψης.

superfly

Moderator
Staff member
21 November 2008
16,279
πετρουπολη
Απάντηση: Re: Κ...ιθαρίστας ή....D...rummer ?

Α ναι...
Sorry...
Εδώ βάζουμε μόνο αυτούς που αν παίξουν λίγο πιο γρήγορα και μας ξυπνήσουν θα χρειαστούν το van με το οξυγόνο που έχουν backstage...

Ρε χαμενε απ'ολους τους κιθαριστες στο μεταλ πηγες και μου βαλες τον πιο φλωρο-καραγκιοζη-αψυχο-χωρις αρχιδια?:smash:
Ειναι τοσο κομπλεξικος μαλακας που καποτε ελεγε "εγω επαιζα Jimmy Page και Ritchie Blackmore στα 10 μου για πλακα...":ADFADF1:
Ναι μαλακα Σουηδε επαιζες,αλλα δεν εγραψες ποτε σου μια νοτα της προκοπης...

Απ'ολα τα παλικαρακια που βγηκαν απο το Julliard κανενας-πλην του Friedman δεν ειχε ψυχη.
Καλοι κιθαριστες αλλα εκτος απο το να ανεβοκατεβαινουν την ταστιερα με ταχυτητα φωτος,τιποτα αλλο.
Χιλιες φορες ο Μustaine,o Hanneman,o Hammett και ενα καρο αλλοι "αμορφωτοι" παρα οι εκπαιδευμενες μαιμουδες...

grio

Αν. Γενικός Διαχειριστής
Staff member
16 March 2011
4,444
Αθήνα
Re: Απάντηση: Re: Κ...ιθαρίστας ή....D...rummer ?

...
Απ'ολα τα παλικαρακια που βγηκαν απο το Julliard κανενας-πλην του Friedman δεν ειχε ψυχη.
Καλοι κιθαριστες αλλα εκτος απο το να ανεβοκατεβαινουν την ταστιερα με ταχυτητα φωτος,τιποτα αλλο.
Χιλιες φορες ο Μustaine,o Hanneman,o Hammett και ενα καρο αλλοι "αμορφωτοι" παρα οι εκπαιδευμενες μαιμουδες...
Πάνο, σεμινάριο, δεν ξέρω από αυτά που αναφέρεις τίποτα...

superfly

Moderator
Staff member
21 November 2008
16,279
πετρουπολη

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,590
Re: Απάντηση: Re: Κ...ιθαρίστας ή....D...rummer ?

Μπορώ ακόμα και να συμφωνήσω...

δε λες πάλι καλά που δεν μας έβαλε ο τζιμίσκουλας κανα δελφινάριο...:Banane0: