Καφεδάκι κανείς ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Καφεδάκι κανείς ?

Με αυτό εμφανίζομαι στο Verde.
Αν είναι να πάμε πιό ..ψηλά θα φέρω το άλλο τό cinquecento:award:

Ρε Γιατρέ ποτέ πούλησες τη F40 και ξέπεσες στα καγιεν ? εγώ πάντως το καφέ Σάββατο-Κυριακή το πίνω άνετα…τη εκλογές και κουραφέξαλα μου λέτε τώρα ;) :worshippy::worshippy::worshippy:

Απάντηση: Re: Καφεδάκι κανείς ?

Εγω θελω να παω με τον Σπυρο για καφε μετα τη συνεργασια Πασοκ, Συριζα...:flipout::flipout:

Αυτό για πότε το κόβεις????
Δεν πάμε αυτό το Σάββατο που θάχει και χαβαλέ,γιατί αλλοιώς θα κάνω να σε δώ μέχρι το 2011:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Καφεδάκι κανείς ?

Προτεινω Κεφαλαρι η Πολιτεια

Πλάκα κάνεις? Ο άλλος γράφει στο άλλο thread για "αριστερούς του Da Capo" κι εσύ προτείνεις τέτοια πράγματα? Α πα πα πα. Αντιπροτείνω Κερατσίνι-Κοκκινιά. :flipout:

Αμάν βρε σεις με τις μικροαστικές σας φοβίες, γιατί τι έχει η εργατική γειτονία στο Κεφαλάρι και τη Πολiτειια ? άσε που εγώ προτείνω Παλιά Αγορά στο Ψυχικό ;)

ρε σεις υπάρχουν και ετεροδημότες, αφήστε το για το επόμενο Σ/Κ !!!!!

πιθανον να μπορω και εγω εαν πανε ολα μια χαρα με το σεταρισμα των μηχανηματων την παρασκευη

Μέσα και εγώ!

Και για να αλλάξετε λίγο παραστάσεις, προτείνω τον Φλοίσβο στο Παλαιό Φάληρο (πάει και το τραμ)!

1. kokar
2. Σπυρος Σουρλας
3. GeonX
4. Βασιλης Σωκρατιδης
5. Κυριακος
6. LEPTON
7. Δημητρης Θ.
8. Εki 65
9. McZab
10. ??

Last edited:
Σοβαρή πρόταση:

Εν Δελφοίς, Σκουφά και Δελφών (κέντρο), ώρα 11.00-11.30 για να βρούμε καναπέδες να κάτσουμε.
Κεντρικό σημείο σε πεζόδρομο με ησυχία, στην καρδιά των εξελίξεων και με φοβερό "μάτι". :antlers: