Καφεδάκι κανείς ?

Απάντηση: Re: Καφεδάκι κανείς ?

Larry , θα φέρεις ξανά τον Ριζοσπάστη ,
Η μήπως αυτή την φορά θα φέρεις την Χρυσή Αυγή ?

Καθότι ο καφές είναι προεκλογικός, ο καθένας θα φέρει ό,τι υλικό υπάρχει προς μελέτη. ;)
:devil-smiley-029:

Re: Απάντηση: Re: Καφεδάκι κανείς ?

Καθότι ο καφές είναι προεκλογικός, ο καθένας θα φέρει ό,τι υλικό υπάρχει προς μελέτη. ;)
:devil-smiley-029:

Μην ξεχάσετε τα λάβαρα !!!!!:flipout::flipout::flipout:

ουπςςςςς... ιδέα!!!!!:idea::idea:

ΚΟΚΑΡ θέλω μοντάζ με λάβαρα από όλους !!!!:flipout::flipout:

Σοβαρή πρόταση:

Εν Δελφοίς, Σκουφά και Δελφών (κέντρο), ώρα 11.00-11.30 για να βρούμε καναπέδες να κάτσουμε.
Κεντρικό σημείο σε πεζόδρομο με ησυχία, στην καρδιά των εξελίξεων και με φοβερό "μάτι". :antlers:

Ισχυει???

Συνοπτικά
Σαββατο 15-9-2007
Εν Δελφοίς, Σκουφά και Δελφών (κέντρο)
Η Δελφών είναι πεζόδρομος περίπου 30 μέτρα
μετά την Ασκληπιού, στο αριστερό χέρι.
Από τον σταθμό "Πανεπιστήμιο" είναι 5 λεπτά
Ώρα 11:00 με 11:30

1. kokar
2. Σπυρος Σουρλας
3. GeonX
4. Βασιλης Σωκρατιδης
5. Κυριακος
6. LEPTON
7. Δημητρης Θ.
8. Εki 65
9. McZab
10. Larry
11. ???

Επειδή οι προεκλογικές συζητήσεις αποδεικνύονται τουλάχιστον αφορμή ίσως και αιτία παρεξηγήσεων, παρακαλώ να διαγραφώ από τη λίστα συμμετεχόντων. Τα λέμε σε κανένα "ανώδυνο" γεύμα...

ο καφές μάλλον πάει προς άκυρο ή λευκό παρακαλώ επιβεβαιώστε

Επειδή οι προεκλογικές συζητήσεις αποδεικνύονται τουλάχιστον αφορμή ίσως και αιτία παρεξηγήσεων, παρακαλώ να διαγραφώ από τη λίστα συμμετεχόντων. Τα λέμε σε κανένα "ανώδυνο" γεύμα...

δεν το βλεπεις με τιποτα να λυνεται αυτη η παρεξηγηση? πολλα παρα εχουν τακτοποιηθει με ενα τηλεφωνημα με ενα ΠΜ

αντε :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

και τα πα εγω τι τα θελουμε τα κεντρα.....μια χαρα ειναι το Βασιλόφρων Verde στο προαστειο (Παπαγου) που αμα πεις πια ειναι η Εθνικη Αντιστασεως σε ριχνουν 500 ευρω προστιμο και στερηση πολ δικαιωματων για 10 χρονια

δεν το βλεπεις με τιποτα να λυνεται αυτη η παρεξηγηση? πολλα παρα εχουν τακτοποιηθει με ενα τηλεφωνημα με ενα ΠΜ

αντε :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

και τα πα εγω τι τα θελουμε τα κεντρα.....μια χαρα ειναι το Βασιλόφρων Verde στο προαστειο (Παπαγου) που αμα πεις πια ειναι η Εθνικη Αντιστασεως σε ριχνουν 500 ευρω προστιμο και στερηση πολ δικαιωματων για 10 χρονια

η μονη Εθνικης Αντιστασεως που ξερουν ειναι ενας δρομος που τους "φορεσανε" πριν χρονια και ακομα κανουν οτι ειναι δυνατον να παρει μια καθαρα "δημοκρατικη" ονομασια οπως αρμοζει σε τοσο ποιοτικα κατοικημενη περιοχη.

Αν αρχίσουν οι διαρροές, το σκέφτομαι μήπως δεν έρθω κι εγώ....

Δεν ντρέπεσθε καθόλου ρε σείς, τι να πώ κι εγώ που κουβαλάω το μωρό σε κάθε έξοδο ?
Τελικά τι γίνεται θα ακυρωθεί, θα αλλάξει το σημείο , προς το πιο λαϊκό verde?
Aς μας πεί επιτέλους κάποιος, έτσι για να μην κουβαλάω και τον μικρό τσάμπα ( όχι πως δεν του αρέσει? )

Εδώ διαπράττεις μέγιστο ατόπημα και να μέ συγχωρείς.
Η παρεξήγηση ΔΕΝ προκλήθηκε απο προεκλογική συζήτηση..
Το θέμα τών αντεξουσιαστών έχει συζητηθεί επανειλημένα.
Και δέν είναι προεκλογικό θέμα.
Με αυτό που λές είναι σχεδόν σάν να ρίχνεις έμμεσα ευθύνες στήν Δ.Ο.,που είναι ,και μπράβο της,χαλαρή αυτή τήν περίοδο,ή ακόμα χειρότερα να ´δικαιώνεις´τούς εύλογους φόβους τών παιδιών ότι λόγω εκλογών μπορεί και να προκύψουν καυγάδες..
Η προεκλογική συζήτηση ήταν και παραμένει κοσμιοτάτη

Re: Απάντηση: Re: Καφεδάκι κανείς ?

Εδώ διαπράττεις μέγιστο ατόπημα και να μέ συγχωρείς.
Η παρεξήγηση ΔΕΝ προκλήθηκε απο προεκλογική συζήτηση..
Το θέμα τών αντεξουσιαστών έχει συζητηθεί επανειλημένα.
Και δέν είναι προεκλογικό θέμα.
Με αυτό που λές είναι σχεδόν σάν να ρίχνεις έμμεσα ευθύνες στήν Δ.Ο.,που είναι ,και μπράβο της,χαλαρή αυτή τήν περίοδο,ή ακόμα χειρότερα να ´δικαιώνεις´τούς εύλογους φόβους τών παιδιών ότι λόγω εκλογών μπορεί και να προκύψουν καυγάδες..
Η προεκλογική συζήτηση ήταν και παραμένει κοσμιοτάτη

Σχολιάζω μόνο όσα πρέπει για να μην μένουν πράγματα στον αέρα. Ευθύνες δεν ρίχνω σε κανέναν και η Δ.Ο. (Larry, Lepton) έχει ήδη λάβει pm με τις απαραίτητες για εμένα εξηγήσεις.

Post 32
ly Posted by Σπύρος Σούρλας
Εγώ θέλω προεκλογικό καφέ με τον Mc Zab.Δεσμεύομαι να τον πάρω απο το κέντρο και να τον φέρω όπου και να είναι η συνάντηση με το Καγιέν μου

Mczab : Δεν μπορώ να αρνηθώ τέτοια πρόταση. Τσοντάρω και για τη βενζίνη άμα θες...

Post 60 :
Mczab
Σοβαρή πρόταση:

Εν Δελφοίς, Σκουφά και Δελφών (κέντρο), ώρα 11.00-11.30 για να βρούμε καναπέδες να κάτσουμε.
Κεντρικό σημείο σε πεζόδρομο με ησυχία, στην καρδιά των εξελίξεων και με φοβερό "μάτι".

Post 26
Originally Posted by Lepton
Γιατί ρε παιδία; Ένας προεκλογικός Σαββατιάτικος καφές εμένα πολύ θα μου άρεσε!
Mczab :Για τέτοιον πάω και Λαμία!

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε και άλλαξες γνώμη

Συνοπτικά
Σαββατο 15-9-2007
Εν Δελφοίς, Σκουφά και Δελφών (κέντρο)
Η Δελφών είναι πεζόδρομος περίπου 30 μέτρα
μετά την Ασκληπιού, στο αριστερό χέρι.
Από τον σταθμό "Πανεπιστήμιο" είναι 5 λεπτά
Ώρα 11:00 με 11:30

1. kokar
2. Σπυρος Σουρλας
3. GeonX