Καφές γνωριμίας στην Αθήνα;;;

Λοιπον λεω πλατεια Συνταγματος εξοδο Μετρο στην Πλατεια .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Καφές γνωριμίας στην Αθήνα;;;

πρόσταγμα;;; δηλ. θα έλθει ένας ξένος και θα βάλει σε τάξη τους ντόπιους;;; (πλάκα κάνω, κι εγώ στην αθήνα γεννήθηκα). Καλό θα ήταν να το κανονίσετε εσείς... ώστε να σας βολεύει. Βέβαια η ιδέα της φωτισμένης πλατείας συντάγματος από ψηλά λέειιιιιιι.....

Απο ψηλά... χρειάζεται Λυκαβηττός! Εκτός κι άν υπάρχει μέρος θέας απο ψηλά στα πέριξ κτίρια. Κανένα ρούφ γκάρντεν ξενοδοχείου μήπως; Δέν γνωρίζω αλλά, ωραία θα ήταν.
Προς το παρόν, μπορούμε να μαζευτούμε όντως στο κάτω μέρος της πλατείας (κάτω απ' τα σκαλοπάτια) στην είσοδο/έξοδο του μετρό.

Θα έχω κι εγώ μηχανή και φλάς.

Κινητό μου: 6945125847 (είναι ήδη δημόσιο, το ξέρουν πάνω απο 5.000 άνθρωποι :flipout: )

Last edited:
επειδη θα κανω τα αδυνατα δυνατα να ερθω τι θα λεγατε για Σταθμο Μοναστηρακι να ανεβουμε πανω με τα ποδια στα Αναφιωτικα για καφε και μετα με τα ποδια επιστροφη σταση μετρο Συνταγμα?

ας αρχισουμε να δηλωνουμε συμμετοχες!!!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Καφές γνωριμίας στην Αθήνα;;;

Απο ψηλά... χρειάζεται Λυκαβηττός! Εκτός κι άν υπάρχει μέρος θέας απο ψηλά στα πέριξ κτίρια. Κανένα ρούφ γκάρντεν ξενοδοχείου μήπως; Δέν γνωρίζω αλλά, ωραία θα ήταν.
Προς το παρόν, μπορούμε να μαζευτούμε όντως στο κάτω μέρος της πλατείας (κάτω απ' τα σκαλοπάτια) στην είσοδο/έξοδο του μετρό.

Θα έχω κι εγώ μηχανή και φλάς.

Κινητό μου: 6945125847 (είναι ήδη δημόσιο, το ξέρουν πάνω απο 5.000 άνθρωποι :flipout: )

ο ήρωάς μας ανέφερε πως στο public του συντάγματος υπάρχει καφέ ψηλά με θέα... εκείνο ζήλεψα.

Απάντηση: Re: Καφές γνωριμίας στην Αθήνα;;;

επειδη θα κανω τα αδυνατα δυνατα να ερθω τι θα λεγατε για Σταθμο Μοναστηρακι να ανεβουμε πανω με τα ποδια στα Αναφιωτικα για καφε και μετα με τα ποδια επιστροφη σταση μετρο Συνταγμα?

ας αρχισουμε να δηλωνουμε συμμετοχες!!!!!

Τα Αναφιώτικα, νομίζω προσφέρονται για να πάς μέρα. Απο την 18:00 και μετά... δυσκολεύουν τα πράματα...

Πάντως, μιά γεύση, μπορείς να να πάρεις εδώ: http://picasaweb.google.gr/nakosgrg/310808#

Aς μαζευτουμε καπου να πιουμε καφε ησυχα και μετα οπου αποφασισουμε παμε . Εξαλλου καποιοι μπορει να εχουν προβλημα χρονου (απολυτα κατανοητο ) και να μην μπορουν να ακολουθησουν μετα για φωτοφραφηση.
Ετσι προτεινω κατι απολυτα Ελληνικο ! Βρισκομαστε Συνταγμα και αποφασιζουμε (κατι οπως τα Σαβατοκυριακα που βρισκομαστε με φιλους ,
συνατιομαστε καπου και μετα αποφασιζουμε :BDGBGDB55:.

Απο Συναταγμα παμε Λυκαβητο - Μοναστηρακι -Πλακα-Πανεπιστημιο και οπου αλλου θελουμε .Αντε το θεμα ειναι να βρεθουμε ετσι μου ερχεται να σας καλεσω σπιτι μου βρε !

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Καφές γνωριμίας στην Αθήνα;;;

ο ήρωάς μας ανέφερε πως στο public του συντάγματος υπάρχει καφέ ψηλά με θέα... εκείνο ζήλεψα.
Βλάση δέν έχω πάει. Εφόσον υπάρχει η δυνατότητα... είναι άριστη επιλογή. Πραγματικά ακριβώς πάνω απ' την πλατεία. Μου φαίνεται πως... θα πάρω μαζί και τριπόδι τελικά, εφόσον επιβεβαιωθεί το μέρος και καταλήξουμε σ' αυτό.

συμφωνω και εγω με public!!!!
ας αρχισουμε λοιπον με συμμετοχες

Aς μαζευτουμε καπου να πιουμε καφε ησυχα και μετα οπου αποφασισουμε παμε . Εξαλλου καποιοι μπορει να εχουν προβλημα χρονου (απολυτα κατανοητο ) και να μην μπορουν να ακολουθησουν μετα για φωτοφραφηση.
Ετσι προτεινω κατι απολυτα Ελληνικο ! Βρισκομαστε Συνταγμα και αποφασιζουμε (κατι οπως τα Σαβατοκυριακα που βρισκομαστε με φιλους ,
συνατιομαστε καπου και μετα αποφασιζουμε :BDGBGDB55:.

Απο Συναταγμα παμε Λυκαβητο - Μοναστηρακι -Πλακα-Πανεπιστημιο και οπου αλλου θελουμε .Αντε το θεμα ειναι να βρεθουμε ετσι μου ερχεται να σας καλεσω σπιτι μου βρε !

Οπότε... προτείνω να το παντρέψουμε ως εξής:
-Βρισκόμαστε στην κάτω Πλατεία Συντάγματος στο μετρό, όπως προαναφέρθηκε, την 18:00. Αναμονή - συγκρότηση παρέας μέχρι 18:10.
-Ανεβαίνουμε στο roof garden του Public για γνωριμία, καφέ, συζήτηση για τα του φωτογραφικού μας χώρου εδώ κλπ, καθώς και για φωτογράφηση της Πλατείας απο ψηλά.
-Περί την 20:30 εγώ θα πρέπει ν' αποχωρήσω, καθότι ξυπνώ τα ξημερώματα κάθε εργάσιμης μέρας περί την 02:30.
-Απ' εκεί, εσείς κανονίζετε πλέον είτε για κρασοκατάνυξη, είτε για νυχτερινές λήψεις στην Πλάκα, είτε ό,τι άλλο αποφασίσετε.

Re: Απάντηση: Re: Καφές γνωριμίας στην Αθήνα;;;

Τελικά... το Αρχικό Σημείο Συνάντησης θα είναι το PUBLIC?
Θα βρεθούμε στην είσοδο ή επάνω;

καλό θα ήταν ένας να πιάσει τραπέζι από νωρίτερα (θα είμαστε καμιά 10αριά). Οι άλλοι βρισκόμαστε μπροστά στους emo και μετά ανεβαίνουμε (χωρίς στάση στο ισόγειο, διότι είναι αδικαιολόγητα ακριβά...)

Re: Απάντηση: Re: Καφές γνωριμίας στην Αθήνα;;;

καλό θα ήταν ένας να πιάσει τραπέζι από νωρίτερα (θα είμαστε καμιά 10αριά).)

Εχουμε ανθρωπο ειδικων αποστολων μαζι μας.

Ο Λαρρυ ειναι μανουλα σε αυτον τον τομεα.