Καφές γνωριμίας στην Αθήνα;;;

Δυστυχώς πάνω που είχα ξεκινήσει 2 θέματα με έκαναν να γυρίσω πίσω και να μην είμαι και εγώ στην παρέα.....

Ελπίζω να περάσατε καλά....

Όσοι ήμασταν, περάσαμε θαυμάσια. Κύριοι, σας ευχαριστώ για την παρέα.

Κάνω αρχή με κάποιες φωτογραφίες. Βάλτε και τις δικές σας, νά' χουμε να θυμόμαστε...

DSC_7266.jpg

DSC_7267.jpg

DSC_7269.jpg

DSC_7270.jpg

DSC_7271.jpg

DSC_7273.jpg

DSC_7274.jpg

DSC_7276.jpg

DSC_7279.jpg

Ένα πολύ ωραίο και ήσυχο μέρος ήταν ο χώρος για την πρώτη μας συνάντηση(πολύ ροματνικό δεν ακούγεται αυτό;χαχαχαα)

Περάσαμε πολύ όμορφα, είχαμε ενδιαφέρουσες συζητήσεις για φωτογραφία, φωτογραφήσεις, φωτογράφιση :flipout:.

Χωρίς πλάκα τώρα,ήταν πολύ καλά και κάτι μου λέει ότι θα το επαναλάβουμε...με αυτή ή κάποια άλλη μορφή...

Μερικές φωτογραφίες,έτσι για το καλό (αν δεν επιθυμούν οι κ.κ. στις
φωτογραφίες να εμφανιστούν, πριν καταθέσουν τις μηνύσεις τους, παρακαλώ τους διαχειριστές να διαγράψουν τις φωτογραφίες):flipout:

Πάμε;

O Eki_65:
attachment.php

Greg61:Την επόμενη φορά θα μιλήσουμε περισσότερο...

attachment.php

Ηλίας (με το κεράκι):flipout::

attachment.php

Attachments

• simos.jpg
    simos.jpg
    63.1 KB · Views: 103
  • Greg61.jpg
    Greg61.jpg
    42.1 KB · Views: 101
  • ilias.jpg
    ilias.jpg
    57.7 KB · Views: 99
Εντιμοτατοι φιλοι μου σας ευχαριστω για το δημιουργικο απογευμα
ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα . -bye-

Εμ, τι νόμιζες, οι ανθρωποι ζωγραφίζουν, όχι σαν τους άλλους στην πίτα -bye-

Ναι βρε! Και τι κατάλαβες; Που είδαμε σε φωτογραφία τα μπρίκια και τις σωβρακοφανέλες της κυρα Μαρίκας; :flipout::flipout::flipout:

Η παρέα ήταν εξαιρετική, η καφετέρια όλη δική μας κι έτσι η βραδιά κύλησε ιδανικά και τελείωσε με πολλές φωτο της Ακρόπολης. Σας ευχαριστώ όλους και ελπίζω να ξαναγίνει κάτι παρόμοιο.:a0210:

Η παρέα ήταν εξαιρετική, η καφετέρια όλη δική μας κι έτσι η βραδιά κύλησε ιδανικά και τελείωσε με πολλές φωτο της Ακρόπολης. Σας ευχαριστώ όλους και ελπίζω να ξαναγίνει κάτι παρόμοιο.:a0210:

Eμείς ευχαριστούμε -bye-

για χαρα σε ολους!
Και καπιες απο μενα....
KOSH
p2162489fd5.jpg
[/IMG]
Ηλιας
p2162494yj3.jpg
[/IMG]

p2162492fx8.jpg
[/IMG]

p2162491xi5.jpg
[/IMG]
Μετα το καφε
p2162502ur8.jpg
[/IMG]

attachment.php

attachment.php

Λοιπόν έχουμε και λέμε...
από αριστερά Billy the Kid, Paul Marinis, Hlias, ΒΛΑΣΙΔΗΣ, Hero, Kosh, ncups, greg61, eki65, sunsea, spyros_v_s, ilias_s.

attachment.php

O φίλτατος Hero, κατά κόσμον Νίκος.

Attachments

• ASC_1616_1.jpg
    ASC_1616_1.jpg
    191.4 KB · Views: 108
  • ASC_1617_1.jpg
    ASC_1617_1.jpg
    188.7 KB · Views: 126
  • ASC_1619_1.jpg
    ASC_1619_1.jpg
    113.1 KB · Views: 106
Οι δυο πρώτες είναι τραβηγμένες στα 3200 iso, με διάφραγμα f4 (έχουμε αρκετή βινιέτα όπως βλέπετε), και 1/6 δευτ. ταχύτητα, και αντιστάθμιση έκθεσης -0,3.

Το υψηλό iso επιλέχθηκε για να μη κουνηθεί κανείς και δεν "γράψει" το πρόσωπό του. White balance στο auto και δεν αλλάχθηκε για να μην δούμε περίεργο το φως του Παρθενώνα.

τελικά πήγαμε για καφέ στο Διόνυσο απέναντι από την Ακρόπολη. Πολύ καλή επιλογή, μπράβο greg61, μακάρι να αναλάβεις το συντονισμό και άλλων εκδηλώσεων... τό' χεις. Αλλά το θέαμα που προσφέραμε .... ήταν κάπως. Φανταστείτε 15 30άρηδες-40άρηδες με μηχανές, τσάντες, κλπ. δευτέρα βράδυ να μπαίνουν σε καφέ που μόνο μεσήλικα ζευγαράκια συχνάζουν (εκείνη τη μέρα). Δυο τραπέζια ήταν γεμάτα, στο ένα ένα ζευγάρι, στο άλλο δυο κοπέλες. μετά το πρώτο άγριο κόψιμο... δεν μας έριξαν ούτε ένα βλέμμα. φαντάζομαι ότι μας πήραν για βλαμμένους (που λέει κι ο φίλος μου ο Μελίδης). Τσςςςς, όλο με τις μηχανές τους παίζανε... ένα βλέμμα δεν πήραμε από κανέναν.

Πάντως.... I 'll be back as soon as possible for photo expedition. Και μέρα και νύχτα. Για νύχτα, θα πάμε Λυκαβηττό (απαραιτήτως) και θα έχω μαζί μου και πανοραμική κεφαλή (την king pano) ώστε να βγάλουμε φωτογραφίες της Αθήνας, όπως δεν τη βλέπουμε και δεν την έχουμε στους ΗΥ μας.

Για μέρα.... ακούω προτάσεις. Βραυρώνα μήπως??? Άνοιξη που έχει ακόμα νερά στο ναό;