Αντροπής πράματα. Δύο διαχειριστές των φωτογραφικών και να κρατούν ...κόμπακτ!![]()
Μπράβο παιδιά... Πάντα τέτοια. :a0210:
Κι όταν με το καλό τελειώσετε με τους Παρθενώνες τις βαρκούλες και τα αγάλματα κι έχετε μάθειθα κανονίσουμε να μαζευτούμε και να δούμε τι ψάρια πιάνετε στα Screenshots !!!:grandpa:![]()
Πάντως.... I 'll be back as soon as possible for photo expedition. Και μέρα και νύχτα. Για νύχτα, θα πάμε Λυκαβηττό (απαραιτήτως) και θα έχω μαζί μου και πανοραμική κεφαλή (την king pano) ώστε να βγάλουμε φωτογραφίες της Αθήνας, όπως δεν τη βλέπουμε και δεν την έχουμε στους ΗΥ μας.
Για μέρα.... ακούω προτάσεις. Βραυρώνα μήπως??? Άνοιξη που έχει ακόμα νερά στο ναό;
τελικά πήγαμε για καφέ στο Διόνυσο απέναντι από την Ακρόπολη. Πολύ καλή επιλογή, μπράβο greg61, μακάρι να αναλάβεις το συντονισμό και άλλων εκδηλώσεων... τό' χεις.
Αντροπής πράματα. Δύο διαχειριστές των φωτογραφικών και να κρατούν ...κόμπακτ!![]()
![]()
Λοιπόν έχουμε και λέμε...
από αριστερά Billy the Kid, Paul Marinis, Hlias, ΒΛΑΣΙΔΗΣ, Hero, Kosh, ncups, greg61, eki65, sunsea, spyros_v_s, ilias_s.
Συμφωνω:a0210::a0210::a0210: Ευχαριστω ολη την παρεα και αναμενω την απομενη πολυπληθεστερη συναντησηΤι Αntarctica?.....Αcropolis expedition!
πω πω...εχασα πολλους τελικα.!!!! Νext time!
Πάντως.... I 'll be back as soon as possible for photo expedition. Και μέρα και νύχτα. Για νύχτα, θα πάμε Λυκαβηττό (απαραιτήτως) και θα έχω μαζί μου και πανοραμική κεφαλή (την king pano) ώστε να βγάλουμε φωτογραφίες της Αθήνας, όπως δεν τη βλέπουμε και δεν την έχουμε στους ΗΥ μας.
Για μέρα.... ακούω προτάσεις. Βραυρώνα μήπως??? Άνοιξη που έχει ακόμα νερά στο ναό;
Ηλίας (με το κεράκι)![]()
(αλλιώς, Στέργιος ο σπαστικός):
Billy the Κιd τελικα παραμυθι φωτογραφος εισαικαι στην εκθεση Hi End με τετοια εσκασες παλι μύτη..... αν ειναι να βαλουμε απο 2 ευρω να σου παρουμε μια τετοια
![]()
...και περιμενετε μην ανεβασει το βραδυ φωτο απο την μικρη και παθετε πλακα.!!!
πως να μη σε ψαρωσει με τετοιο φακο.Κεραυνους εβγαζε !!!:award:Τι σας έκανε ο τύπος στο βάθος με τον άσπρο φακό? Σας ψάρωνε?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.