Καφές γνωριμίας στην Αθήνα;;;

Με δυο "Ηλιες" εκπροσωπηθηκαμε επαξια παντως.... ωραια η παρεα... παντα τετοια...:2thumb22sup:

Μπράβο παιδιά... Πάντα τέτοια. :a0210:

Κι όταν με το καλό τελειώσετε με τους Παρθενώνες τις βαρκούλες και τα αγάλματα κι έχετε μάθει
icon10.gif
θα κανονίσουμε να μαζευτούμε και να δούμε τι ψάρια πιάνετε στα Screenshots !!!:grandpa:

Re: Απάντηση: Καφές γνωριμίας στην Αθήνα;;;

Μπράβο παιδιά... Πάντα τέτοια. :a0210:

Κι όταν με το καλό τελειώσετε με τους Παρθενώνες τις βαρκούλες και τα αγάλματα κι έχετε μάθει
icon10.gif
θα κανονίσουμε να μαζευτούμε και να δούμε τι ψάρια πιάνετε στα Screenshots !!!:grandpa:

Και εσύ με τον καημό σου !!!!!!!!!!:flipout::flipout:

Αγγελία : Κύριος, φτασμένος, αναζητεί φωτογράφο για μαθήματα screeshots !!!!:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Κρίμα που δεν μπόρεσα να είμαι μαζί σας, ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω ...-bye--bye-

Πάντως.... I 'll be back as soon as possible for photo expedition. Και μέρα και νύχτα. Για νύχτα, θα πάμε Λυκαβηττό (απαραιτήτως) και θα έχω μαζί μου και πανοραμική κεφαλή (την king pano) ώστε να βγάλουμε φωτογραφίες της Αθήνας, όπως δεν τη βλέπουμε και δεν την έχουμε στους ΗΥ μας.

Για μέρα.... ακούω προτάσεις. Βραυρώνα μήπως??? Άνοιξη που έχει ακόμα νερά στο ναό;

Είσαι κλεισμένος την άνοιξη......................................

τελικά πήγαμε για καφέ στο Διόνυσο απέναντι από την Ακρόπολη. Πολύ καλή επιλογή, μπράβο greg61, μακάρι να αναλάβεις το συντονισμό και άλλων εκδηλώσεων... τό' χεις.

Να πώ ότι και τη συνέχεια της βραδιάς ο Γρηγόρης την ανέλαβε. Αφού πήγαμε Φιλελλήνων να παραλάβουμε τον τελευταίο και καταιδρωμένο Nilo :p :aetsch:
κατεβαίναμε προς μοναστηράκι κουβεντιάζοντας και ψάχνοντας κάτι να κάτσουμε για καμιά μπυρίτσα, ο Γρηγόρης έριξε τη σωστή ιδέα:
Μπαιρακτάρης για κεμπάπ μετά μπύρας βεβαίως
:eating:
:ernaehrung004:

Αντροπής πράματα. Δύο διαχειριστές των φωτογραφικών και να κρατούν ...κόμπακτ! :flipout:

O Βλάσης έχει μηχανή, αλλά ο Βασίλης; Είναι δυνατόν με κόμπακτ;;;;; :flipout::flipout:

Στα δικά μου τα ματια πάντως η αξιοπιστία του σα φωτογράφος έπεσε κατακόρυφα :BDGBGDB55:
:flipout::flipout:

Εγώ πάντως που τα προσέχω κάτι τέτοια, έσκασα με την μηχανή και το ... μεγαλύτερο τηλεφακό μου :antlers::antlers:
α, όλα και όλα....
:flipout:

Απάντηση: Re: Καφές γνωριμίας στην Αθήνα;;;

Τι Αntarctica?.....Αcropolis expedition!

πω πω...εχασα πολλους τελικα.!!!! Νext time!
Συμφωνω:a0210::a0210::a0210: Ευχαριστω ολη την παρεα και αναμενω την απομενη πολυπληθεστερη συναντηση -bye-

Last edited:
λυπάμαι για την απουσία μου (Βλάση,παιδιά συγχωράτε με) δεν μου βγήκε η φύλαξη των παιδιών και έπρεπε να μείνω μαζί τους

μια αλλη φορα!!!!!!

Billy the Κιd τελικα παραμυθι φωτογραφος εισαι :flipout::flipout:και στην εκθεση Hi End με τετοια εσκασες παλι μύτη..... αν ειναι να βαλουμε απο 2 ευρω να σου παρουμε μια τετοια

FujiFilm%20Peanuts%20OTUC.jpg

Πάντως.... I 'll be back as soon as possible for photo expedition. Και μέρα και νύχτα. Για νύχτα, θα πάμε Λυκαβηττό (απαραιτήτως) και θα έχω μαζί μου και πανοραμική κεφαλή (την king pano) ώστε να βγάλουμε φωτογραφίες της Αθήνας, όπως δεν τη βλέπουμε και δεν την έχουμε στους ΗΥ μας.

Για μέρα.... ακούω προτάσεις. Βραυρώνα μήπως??? Άνοιξη που έχει ακόμα νερά στο ναό;

Έλα εσύ και... θα σε ξεναγήσουμε δεόντως (ή μήπως θα μας ξεναγήσεις; ) :grinning-smiley-043

Κι όσοι είμαστε στο Λεκανοπέδιο, γιά... ενεργοποιηθείτε!
Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για συναντήσεις. Όρεξη να υπάρχει.

@Guybrush,ήταν ο τρόπος που συστηνόταν σε μας που δεν τον ξέραμε:"ο Ηλίας με το κεράκι" και έπεφτε γέλιο...

Τον δίσκο δεν τον ήξερα, θα τον πετύχω όμως, που θα πάει...

@Eki_65:Παρακαλώ, το original αρχείο στη διάθεσή σου.

@Τάσο, προσπάθησε να μας ψαρώσει με τον άσπρο τεράστιο φακό, αλλά ήταν περικυκλωμένος...:flipout:(να'σαι καλά kosh)

Περισσότερες φωτογραφίες το βράδι...

nilo, next time!!Κάτι μου λέει ότι θα γίνει ξανά...

Ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου τους εντιμότατους φίλους για το όμορφο απόγευμα...-bye-

Billy the Κιd τελικα παραμυθι φωτογραφος εισαι :flipout::flipout:και στην εκθεση Hi End με τετοια εσκασες παλι μύτη..... αν ειναι να βαλουμε απο 2 ευρω να σου παρουμε μια τετοια

FujiFilm%20Peanuts%20OTUC.jpg

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:κορυφαιος!!!!

Ο Billy ομως ετοιμαζεται να ανανεωσει την κολεκτιον του, με νεα....μικρη!

...και περιμενετε μην ανεβασει το βραδυ φωτο απο την μικρη και παθετε πλακα.!!!

Last edited:

Τι σας έκανε ο τύπος στο βάθος με τον άσπρο φακό? Σας ψάρωνε?
πως να μη σε ψαρωσει με τετοιο φακο.Κεραυνους εβγαζε !!!:award:
attachment.php

Attachments

• IMG_4533_400x500.JPG
    IMG_4533_400x500.JPG
    141.3 KB · Views: 93