SR-71
AVClub Fanatic
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Καφετέριες και τσιγάρο
Εσυ ειπες 50-50. Εγω ειπα 80-20 και εγραψα γιατι !
Αρα, για μενα, η πλειοψηφια καπνιζει και μαλιστα αγριως !
Που στον κορακα γυρνας και πετυχαινεις μαγαζατορες που δεν καπνιζουν ?
Μηπως, τρεις ηταν ολοι και ολοι αυτοι που δεν καπνιζαν μπροστα σε δεκαδες αλλους που καπνιζαν
αλλα σου κανε τοση εντυπωση που δεν μπορεις να το χωνεψεις ? Ακομα και ως εξαιρεση, επιβεβαιωνουν εναν κανονα.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μερικες φορες δεν σκαμπαζουν και οι ιδιοι οι ταβερνιαρηδες
Αν το μαγαζι ειναι διπατο, στελνουν τους ακαπνους πανω :blink: χωρις να γνωριζουν
οτι ακομα και η ελαχιστη καπνιλα θα παει .... πανω ! Ποτε ο καπνος δεν μαζευεται κατω.
Και παει ο κακομοιρης πανω και πνιγεται.
Το γιατι τους στελνουν επανω εχει να κανει με τα λιγοτερα τραπεζια που, κατα κανονα,
χωραει ο πανω οροφος (ισως και παλια αποθηκη, που καθαριστηκε και μπηκαν μερικα τραπεζια).
Ρε SR71... είπα εγώ "όλοι" ? 50-50 δεν είπα? Αυτήν την συζήτηση δεν κάνουμε πιο πάνω? Αδυνατώ να σε παρακολουθήσω. Αν πετάξεις κι άλλο τέτοιo, δεν θα σου απαντήσω... Sorry.
Εσυ ειπες 50-50. Εγω ειπα 80-20 και εγραψα γιατι !
Αρα, για μενα, η πλειοψηφια καπνιζει και μαλιστα αγριως !
Που στον κορακα γυρνας και πετυχαινεις μαγαζατορες που δεν καπνιζουν ?
Μηπως, τρεις ηταν ολοι και ολοι αυτοι που δεν καπνιζαν μπροστα σε δεκαδες αλλους που καπνιζαν
αλλα σου κανε τοση εντυπωση που δεν μπορεις να το χωνεψεις ? Ακομα και ως εξαιρεση, επιβεβαιωνουν εναν κανονα.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Ειδικά τα σαββατοκύριακα που γίνεται χαμός δεν παλευονται οι χώροι στην Θεσσαλονίκη.
Τα ίδια και στις ταβέρνες αν και σήμερα βρέθηκα κατά λάθος σε μια που είχε δύο ορόφους και ρωτούσε για καπνιστές και τους έστελνε πάνω η κάτω.

Μερικες φορες δεν σκαμπαζουν και οι ιδιοι οι ταβερνιαρηδες

Αν το μαγαζι ειναι διπατο, στελνουν τους ακαπνους πανω :blink: χωρις να γνωριζουν
οτι ακομα και η ελαχιστη καπνιλα θα παει .... πανω ! Ποτε ο καπνος δεν μαζευεται κατω.
Και παει ο κακομοιρης πανω και πνιγεται.
Το γιατι τους στελνουν επανω εχει να κανει με τα λιγοτερα τραπεζια που, κατα κανονα,
χωραει ο πανω οροφος (ισως και παλια αποθηκη, που καθαριστηκε και μπηκαν μερικα τραπεζια).