Αν ο Χ φίλος καπνιστής είναι τόσο καλός φίλος, οφείλει πρώτα αυτός να σεβαστεί το ότι ενοχλείσαι από το τσιγάρο και στην παρέα σας να κάνει ένα διάλλειμα να βγει 5 λεπτά έξω να κάνει το τσιγάρο του. Δεν είναι πιο λογικό αυτό από το να εισπνέεις εσύ τον καπνό του είτε σε αεριζόμενο περιβάλλον είτε σε μη;
Προσπαθω να ΜΗΝ ξεμεινω μονο με δυο φιλους (ακαπνους).
Ολοι οι υπολοιποι που γνωριζω ειναι φουγαρα. Τι προτεινεις λοιπον ?
Να τους σπρωξω να επιβληθουν στους νικοτινικους υποδοχεις τους
για να αποδειξουν την φιλια τους ? Εχεις ιδεα ποσο ισχυρη εξαρτηση
εχουν αυτοι οι υποδοχεις με τους εγκεφαλικους ιστους ? Μηπως να
τους βαζω νηστικους τρεις μερες μπροστα απο φρεσκια μπριζολα ?
Το δικιο ειναι με τους ακαπνους !!!
Ομως .... οι ακαπνοι δεν ειναι πολλοι στην ελληνικη κοινωνια.
Εκει στην γερμανικη κοινωνια μπορει να ειναι περισσοτεροι.
Πολυ πιο μακροπνοη επιτυχια θα ειχε να ψαξουμε ΓΙΑΤΙ και ΠΩΣ
πρωην καπνιστες (οπως ο NikosGX) το κοψαν εντελως.
Οχι να χωρισουμε, με θεικη αλαζονεια, αμνους απο εριφια.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Πάντως ενώ δίνεις την εντύπωση δύσκολου ανθρώπου Μάνο,τελικά απλά γκρινιαρούλης είσαι.
Πάμε σινεμά στο cosmos. τηλέφωνο Μάνος: Θα πάμε αλλά δε θα καπνίζεις στο αμάξι (με το δικό μου πήγαμε και μου το απαγόρεψε χεχεχε)
Όντως δεν κάπνισα. Φτάνουμε νωρίτερα και τσιμπάμε κάτι στα γρήγορα. Έξω κρύο. Αρκετό. Ε, με λίγη γκρίνια παραπάνω από πλευράς του τον πείσαμε και κάτσαμε έξω για να προλάβουμε το-τα τσιγαράκια πριν την ταινία.
Eφοσον ειμαι ευκολος, λοιπον, για πες ποσες φορες αποχωρησα νωριτερα (προφασιζομενος την δισκοκηλη μου)
απο το σπιτι σου, ενω το κεφι ηταν αμειωτο και η αποχωρηση μου εντελως προωρη. And by the way .....
σ'ευχαριστω που με σεβαστηκες μεσα στο αμαξι σου. Μπορουσα να παρω λεωφορειο να ρθω στο Ster, αλλα
επελεξες να επιβληθεις στους A4B2 μεσα σου γιατι οι φιλοι ... εχουν και αυτοι καποια ελαχιστα δικαιωματα
(οπως εχεις και εσυ). Εφοσον καταλαβαινεις λοιπον αυτα τα πολυ λεπτα ορια ... τα σεβομαι και εγω !
Ετσι λειτουργουν οι .... ΑΝΘΡΩΠΟΙ !