Καφετέριες και τσιγάρο

Άντε πάλι. Πρέπει να κατανοήσεις τι είναι παθητικό κάπνισμα και κίνδυνος από αυτό κατ' αρχήν. Όταν το κατανοήσεις (έχει εξηγηθεί πολλές φορές στο νήμα) τότε θα συνενοθούμε. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το βλέπω το μήνυμα αλλά δεν μπορώ να το συνδέσω με αυτό που λες. Τι υπονόησα ακριβώς; Δεν υπονόησα τίποτε. Το προφανές λέω. Πάμε άλλη μία για να το καταλάβεις. Για να θεωρήσουμε επαρκή τον κίνδυνο από το παθητικό κάπνισμα θα πρέπει να εκτίθεσαι επαναλαμβανόμενα, σταθερά και για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι στατιστικές που μας δείχνεις, δεν λαμβάνουν υπ' όψη τίποτε από αυτά. Αντιθέτως θεωρούν οποιοδήποτε καρκίνο του πνέυμονα ότι προέρχεται από παθητικό κάπνισμα μόνο επειδή αυτός που τον έχει δεν είναι καπνιστής. Δεν προχωράνε παρακάτω να μας πουν την έκθεση στο παθητικό κάπνισμα που είχε αυτός.
Επίσης όλα τα στοιχεία δεν λαμβάνουν υπ' όψη τις συνθήκες. Θεωρούν ότι αν κάποιος έχει πάθει ανακοπή καρδιάς σε ένα χώρο που καπνίζουν, ότι ο λόγος είναι το παθητικό κάπνισμα. Ασχέτως αν αυτού του ήρθε ταμπλάς για άσχετο λόγο.

Είναι ξεκάθαρο τώρα;

τις στατιστικές τις ερμηνεύεις εσύ έτσι όπως σου αρέσει,

όλοι οι ιατρικοί σύλλογοι του κόσμου τις ερμήνευσαν διαφορετικά και για αυτό τάσσονται υπέρ της απαγόρευσης του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους

λες να έχουν αυτοί λάθος και εσύ δίκιο;

τις στατιστικές τις ερμηνεύεις εσύ έτσι όπως σου αρέσει,

όλοι οι ιατρικοί σύλλογοι του κόσμου τις ερμήνευσαν διαφορετικά και για αυτό τάσσονται υπέρ της απαγόρευσης του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους

λες να έχουν αυτοί λάθος και εσύ δίκιο;

Βάλε εσύ τα στοιχεία αφού λες ότι εγώ τα ερμηνεύω όπως θέλω. Βάλτα να τα κρίνουμε. Όσα έχουν μπει μέχρι στιγμής είναι ακριβώς όπως το λέω.

Την επίκληση στην αυθεντία τι την ήθελες στην κουβέντα; Τόσο γρήγορα ξέμεινες από απτά επιχειρήματα;

Re: Απάντηση: Καφετέριες και τσιγάρο

Γιατί ρε Χρήστο δεν κρατάς την αναπνοή σου όπως ο Καριμπού;

Καριμπού!!!!
Πόσα χρόνια είχα να το ακούσω!!!!
Τι μου θύμησες τώρα... να είσαι καλά! :D

Πάντως οταν πήγα στον Παλιάτσο πάνω Πεντέλη όλοι τσιγαράκι χαλαρά. Ακόμη και στο bar οι εργαζόμενοι εσκαγαν τα τσιγάρα μπροστά στον κόσμο.

Απο πίσω η επιγραφή έγραφε απαγορεύεται το κάπνισμα.

Ημουν καπνιστής .Ακόμη και τις εποχές που δεν απαγορευόταν το κάπνισμα σε κλειστό χώρο ντρεπόμουν να το ανάψω εαν ηταν για πχ κάποιος σχετικά κοντά και έτρωγε.
Θεωρώ οτι πρέπει να το καταλάβουν όλοι οι καπνιστές οτι τσιγάρο σε κλειστό χώρο μπορούν να κάνουν μόνο στο σπίτι τους ή σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Το τσιγάρο σε κλειστό χώρο ειναι θάνατος . Πρέπει να εφαρμοστούν βαριά πρόστιμα για όσους το επιτρέπουν στις επιχειρήσεις τους.

το τσιγάρο σκοτώνει

koureni_zabiji.jpg

το τσιγάρο ξανανιώνει :)

smoking-baby-feature2.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Να μια ωραία διαφήμιση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί υπέρ του καπνίσματος :BDGBGDB55::

"Ένα πακέτο τσιγάρα κάθε μέρα κάνει τον γιατρό πέρα"

E-cigarette-lady.jpg

Βέβαια πάντα υπάρχει και ο αντίλογος:

splodiny-f405_220

μάλλον ο αντίλογος στην προκειμένη περίπτωση είναι αυτός

xantismoking.jpg.pagespeed.ic.Y102JeOWwu.jpg

και επίσης έχετε υπόψην ότι ούτε το γνωστό μπλε χαπάκι κάνει δουλειά όταν τα αγγεία είανι βουλωμένα

Το τσιγάρο καταστρέφει το σεξ

live-in-gr_1389739452_15-01-2014_101.jpg

Είναι ευρέως γνωστό ότι η στυτική δυσλειτουργία οφείλεται κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό στο τσιγάρο.
Όμως οι επιστήμονες προειδοποιούν πλέον πως ακόμη και μετά το κάπνισμα, η κατάσταση είναι ίσως και απίθανο να διορθωθεί.
Το αποτέλεσμα της έρευνας σε υγιείς καπνιστές λοιπόν, κατέδειξε ότι όσοι καπνίζουν έχουν έως και 41% περισσότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας, σε σχέση με τους μη καπνιστές. Επίσης οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι με τη διακοπή του καπνίσματος ο κίνδυνος δεν εξαλειφόταν, αλλά παρέμενε αναλλοίωτος. Όσοι κάπνιζαν από 1 μέχρι 10 τσιγάρα τη μέρα διέτρεχαν μέχρι και 27% περισσότερες πιθανότητες για στυτική δυσλειτουργία, από τους μη καπνιστές.
Από 11 μέχρι και ένα πακέτο (20 τσιγάρα) οι πιθανότητες εκτοξευόντουσαν στο 45% και όσοι κάπνιζαν περισσότερα από ένα πακέτο, τότε είχαν 65% περισσότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν στυτική δυσλειτουργία.

http://www.live-in.gr/index.php?ttl=to_tsigaro_katastrefei_to_seks

Θα σταθω στο σημειο του αρθρου "... Επίσης οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι με τη διακοπή του καπνίσματος ο κίνδυνος δεν εξαλειφόταν, αλλά παρέμενε αναλλοίωτος..."
Δηλαδή τι θέλει να πεί ο αρθρογράφος? Ότι οι φίλοι καπνιστές είανι χαμένοι απο χέρι? Δηλαδή να θέλεις να αγιάσεις και να μην μπορεις? Άν είναι πράγματι έτσι τότε "σκούρα τα πράγματα" για τους θεριακλήδες καπνιστές.

images

Απάντηση: Re: Καφετέριες και τσιγάρο

Μην το χοντραινεις βρε συ ....
Eχουν γνωση οι "παιχτες" !

Απλα το "πτηνο" εχει κρυφτει για λογους τακτ.
Θα βγει μολις φυγουμε ... :p

Απλα σαν μην καπνιστης ανησυχησα σφοδρα για τους φιλους καπνιστες αν πραγματι δεν ..... :violent-smiley-030:

sex-problem1.jpg

Ωραία φωτογραφία μας έβαλες τώρα!

Μα καλά, τι κάνει εκεί το παλικάρι ? Που κοιτάζει ? Μπάλα βλέπει ? :p

Περιμένουν και τρίτο άτομο..Κάτι του έτυχε και άργησε...

Απλα σαν μην καπνιστης ανησυχησα σφοδρα για τους φιλους καπνιστες αν πραγματι δεν ..... :violent-smiley-030:

[/IMG]

Εμείς να δεις πόσο ανησυχούμε για τους μη καπνιστές..Όπως και να το κάνεις είναι σκληρή η αιωνιότητα.. :afro:

Ο παππους μου κάπνιζε σαν φουγάρο,''έφυγε'' στα 90 φεύγα του..
Η γιαγιά μου έτρωγε ότι έβρισκε μπροστά της..Το καντήλι έσβησε στα 74.

Συμπερασμα:Το ψυγείο είναι πιο επικίνδυνο απ' το τσιγάρο :flipout:

(οχι οτι το τσιγάρο δεν είναι...Μια ελάχιστη επίγνωση δεν βλάπτει..)

Απάντηση: Re: Καφετέριες και τσιγάρο

Ωραία φωτογραφία μας έβαλες τώρα!

Μα καλά, τι κάνει εκεί το παλικάρι ? Που κοιτάζει ? Μπάλα βλέπει ? :p

Εγώ δεν είμαι καπνιστής, δέν ξέρω :laugh:. Ίσως ξέρουνε οι φίλοι καπνιστές :BDGBGDB55: που κοιτάει το παλικάρι και γιατί δεν .... :violent-smiley-030:

Περιμένουν και τρίτο άτομο..Κάτι του έτυχε και άργησε...
Λες? Και ποίο είναι άραγε το τρίτο άτομο? Θηλυκού ή αρσενικού γένους? Όπως και να έχει είναι πάντως πολύ ωραία εκδοχή για όσους διαθέτουνε αχαλίνωτες φαντασιώσεις :music-smiley-005:

Είμαι από την φύση μου αισιόδοξο άτομο, μου αρέσει το γέλιο και το χιούμορ και ήθελα να προσθέσω και άλλα για να γελάσουμε. Όμως συγχωρήστε μου που δεν μπορώ να συνεχίσω και θα σιωπήσω για λίγο, στεναχωρέθηκα πολύ μετά από μια τραγική είδηση που έμαθα μόλις τώρα και που δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο για όσους ξέρουν. Κουράγιο φίλε Χρήστο.