@ κοκαρ: μία κουβέντα δεν μένει ποτέ αυστηρά σε ένα πολύ συγκεκριμένο περιστατικό. Το πρόβλημα δεν είναι ότι δείρανε τον κύπριο φοιτητή αυτό καθεαυτό αλλά η γενική συμπεριφορά των αστυνομικών που πολλές φορές κάνουν κατάχρηση εξουσίας και την πληρώνουν αθώοι. Απλά δεν δέχομαι να τους βάλω όλους στο ίδιο τσουβάλι και αναγνωρίζω το δικαίωμα που έχουν και αυτοί να υπερασπιστούν τη ζωή τους σε περιπτώσεις που κινδυνεύει. Σύμφωνοι ότι είναι ζώα όταν χτυπάν έναν αθώο αλλά δεν συμφωνώ ότι είναι ζώα όταν χτυπάν έναν ο οποίος προηγουμένως έχει θέσει τη ζωή τους σε κίνδυνο. Καθίκι και άξιος οποιασδήποτε ποινής για μένα είναι αυτός που πρώτος έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή του άλλου. Από τη στιγμή που πας να με σκοτώσεις οποιαδήποτε αντίδραση είναι δικαιολογημένη. Οταν μου βάλεις ένα μαχαίρι στο λαιμό το πρώτο που θα κάνω θα είναι να σκεφτώ πως θα στο βάλω εγώ πρώτα και όχι να σου πω "φιλαράκι, εγώ είμαι πολιτισμένος και δεν θα σε σκοτώσω...σκοτωσέ με εσύ και εγώ δεν θα αντιδράσω"
@alestr9s Φυσικά και έρχομαι στα λόγια σου. Όπως και εσύ στα δικά μου. Ναι να τον βαρέσεις τον ματατζή που εσύ πχ διαδηλώνεις ειρηνικά και αυτός έρχεται και σε βαράει. Φυσικά και να το κάνεις. Αλλά δεν πρέπει να περιμένουμε την ίδια αντίδραση από τον αστυνομικό αν εγώ πάω και του πετάξω μια μολότωφ στα μούτρα επειδή και μόνο είναι ένας αστυνομικός, χωρίς να μου έχει κάνει τπτ?
@