ωτοασπίδες μουσικών-ηχοληπτώνΛιγο ελαφρα να περναει ο ηχος... και σε βλεπουν οι αλλοι...
Οποτε τωρα εδεσε με αυτο το κολπο. Ινκογκνιτο λεμε θα περναω.![]()
ωτοασπίδες μουσικών-ηχοληπτώνΛιγο ελαφρα να περναει ο ηχος... και σε βλεπουν οι αλλοι...
Οποτε τωρα εδεσε με αυτο το κολπο. Ινκογκνιτο λεμε θα περναω.![]()
τι ;;;; σε πείραξε η κίτρινη τούρτα που έφαγες την Πέμπτη που μας πέρασε;;Γουστάρω Πάολα, να άδει system of a down και ειδικά το aerials
δεν ομιλώ με χουλιγκανςτι ;;;; σε πείραξε η κίτρινη τούρτα που έφαγες την Πέμπτη που μας πέρασε;;![]()
νόου σατισφάξιον ατ ωλ????Θα ασεβήσω προς ένα ακόμη τοτέμ...
Rolling Stones
Δεν θα είναι υπερβολή αν πω, ότι δεν μου αρεσε ποτέ, οτιδήποτε κι αν άκουσα απ'αυτούς.
ούτε όπως το λένε τα κορίτσια εδώ?Ειδικά αυτό!!!
Μέχρι την 2α Λυκείου, το ψιλοανεχόμουν, μετά![]()
κόκκινη κάρτα θα έριχνα στα κορίτσια.....ούτε όπως το λένε τα κορίτσια εδώ?
Αν πρέπει να επιλέξω, θα πάρω το original!ούτε όπως το λένε τα κορίτσια εδώ?
Αν πρέπει να επιλέξω, θα πάρω το original!
Θα έλεγα ότι στα κορίτσια πρέπει να ασκηθεί δίωξη, από την Ανεξάρτητη Αρχή Ελέγχου Ποιότητας Διασκευών![]()
Link mister.....Άκουσε την διασκευή των DEVO, καλύτερη και από το original, το παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Jagger.
χειρότερο και από των κοριτσιών.. σόρυ Διονύση, ούτε με σένα συμφωνώ, ούτε με τον Μικ.....
Ναι, εγκρίνεται!
![]()
το Μουσικόραμα ήταν η πιο απαίσια εκπομπή και την μισούσα.. και δεν νομίζω η αιτία να ήταν το άθλιο μεγάφωνο της comet που είχαμε τότε ....εγώ αυτό το θυμάμαι από το Μουσικόραμα
Ειχα παραβρεθει μερικες φορες στο Μουσικοραμα αναμεσα στο κοινο.Ο μακαριτης ξαδελφος που ειχε προσκλησεις μου τηλεφωνουσε κι εγω "τσιμπουσα" πιστευοντας καθε φορα οτι θα επειθα τους παρουσιαστες να δειξουν και καποια δικη μου προτιμηση.Η απαντηση τους ηταν παντοτε η ιδια:Στο τελος.Αυτο ομως δεν εγινε ποτε και καποια στιγμη απογοητευτηκα και δεν ξαναπατησα.το Μουσικόραμα ήταν η πιο απαίσια εκπομπή και την μισούσα.. και δεν νομίζω η αιτία να ήταν το άθλιο μεγάφωνο της comet που είχαμε τότε ....
τα βίντεοκλιπ του ΄80 μάλλον ήταν η αιτία .. όταν ήρθε η εποχή (΄85) της 1ης έγχρωμης (stereo) nordmende, το πράγμα χειροτέρεψε ..σουξέ για κλάματα...
χειρότερο και από των κοριτσιών.. σόρυ Διονύση, ούτε με σένα συμφωνώ, ούτε με τον Μικ.....
καλά εσύ είσαι της κλασικής και κάπως μπορώ να καταλάβω γιατί σου άρεσε..
ο Μικ πρέπει να ήταν πιωμένος όταν το άκουσε και είπε ότι ήταν καλύτερο από το δικό του....![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.