Και κάπως έτσι ξεκίνησε ο καυγάς

Θα ασεβήσω προς ένα ακόμη τοτέμ...
Rolling Stones
Δεν θα είναι υπερβολή αν πω, ότι δεν μου αρεσε ποτέ, οτιδήποτε κι αν άκουσα απ'αυτούς.
νόου σατισφάξιον ατ ωλ????

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

ούτε όπως το λένε τα κορίτσια εδώ?
Αν πρέπει να επιλέξω, θα πάρω το original!
Θα έλεγα ότι στα κορίτσια πρέπει να ασκηθεί δίωξη, από την Ανεξάρτητη Αρχή Ελέγχου Ποιότητας Διασκευών o_O

• Haha
Reactions: Mi_ka and vlad66
Αν πρέπει να επιλέξω, θα πάρω το original!
Θα έλεγα ότι στα κορίτσια πρέπει να ασκηθεί δίωξη, από την Ανεξάρτητη Αρχή Ελέγχου Ποιότητας Διασκευών o_O

Άκουσε την διασκευή των DEVO, καλύτερη και από το original, το παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Jagger.

• Like
Reactions: superfly
Ώπα, παλιοσειρά!
Τι μας θυμίζεις τώρα...
Κάθε Παρασκευή (νομίζω 19:30 ή 20:00) στηνόμασταν για να δούμε video clips.

Αυτό που θυμάμαι καλά, είναι η αφάνα του Γκούτη 😁

• Love
Reactions: Mi_ka
Και επειδή πήζαμε στα φλώρικα, ξεροστιαλαζαμε μήπως τυχόν ήταν στα κέφια του και στο τέλος έκλεινε την εκπομπή με κάνα καλό metal video clip (άντε έστω και scorpions) πάνω στο οποίο έπεφταν πάντα οι τίτλοι τέλους .....επειδή ήταν τραγούδια του σατανά και δεν έπρεπε να τα βλέπουν μικρά παιδιά 😁😁😡
Τι λογοκρισία τρώγαμε τότε.....και τώρα πατάς στο youtube και βλέπεις και τι μάρκα ρούχα φόραγαν τότε....

• Like
Reactions: Mi_ka

Ναι, εγκρίνεται!
😊
χειρότερο και από των κοριτσιών.. σόρυ Διονύση, ούτε με σένα συμφωνώ, ούτε με τον Μικ.....
καλά εσύ είσαι της κλασικής και κάπως μπορώ να καταλάβω γιατί σου άρεσε..
ο Μικ πρέπει να ήταν πιωμένος όταν το άκουσε και είπε ότι ήταν καλύτερο από το δικό του.... :LOL:

εγώ αυτό το θυμάμαι από το Μουσικόραμα
το Μουσικόραμα ήταν η πιο απαίσια εκπομπή και την μισούσα.. και δεν νομίζω η αιτία να ήταν το άθλιο μεγάφωνο της comet που είχαμε τότε ....
τα βίντεοκλιπ του ΄80 μάλλον ήταν η αιτία .. όταν ήρθε η εποχή (΄85) της 1ης έγχρωμης (stereo) nordmende, το πράγμα χειροτέρεψε ..σουξέ για κλάματα...

το Μουσικόραμα ήταν η πιο απαίσια εκπομπή και την μισούσα.. και δεν νομίζω η αιτία να ήταν το άθλιο μεγάφωνο της comet που είχαμε τότε ....
τα βίντεοκλιπ του ΄80 μάλλον ήταν η αιτία .. όταν ήρθε η εποχή (΄85) της 1ης έγχρωμης (stereo) nordmende, το πράγμα χειροτέρεψε ..σουξέ για κλάματα...
Ειχα παραβρεθει μερικες φορες στο Μουσικοραμα αναμεσα στο κοινο.Ο μακαριτης ξαδελφος που ειχε προσκλησεις μου τηλεφωνουσε κι εγω "τσιμπουσα" πιστευοντας καθε φορα οτι θα επειθα τους παρουσιαστες να δειξουν και καποια δικη μου προτιμηση.Η απαντηση τους ηταν παντοτε η ιδια:Στο τελος.Αυτο ομως δεν εγινε ποτε και καποια στιγμη απογοητευτηκα και δεν ξαναπατησα.

• Like
Reactions: vlad66
Έχεις
χειρότερο και από των κοριτσιών.. σόρυ Διονύση, ούτε με σένα συμφωνώ, ούτε με τον Μικ.....
καλά εσύ είσαι της κλασικής και κάπως μπορώ να καταλάβω γιατί σου άρεσε..
ο Μικ πρέπει να ήταν πιωμένος όταν το άκουσε και είπε ότι ήταν καλύτερο από το δικό του.... :LOL:

Έχεις μπαν.. 😁😁

• Haha
Reactions: Mi_ka and vlad66