Kosh
AVClub Fanatic
το να λεει καποιος σιχαινομαι τους Βeatles
ειναι σαν να λεω εγω που ειμαι ασχετος απο κλασσικη μουσικη
σιχαινομαι τον Μπετοβεν
Τωρα που το λες με τρελλαινουν οσοι δεν αναγνωριζουν το μεγαλειο του Κλιντ Ιστγουντ ως σκηνοθετη.
το να λεει καποιος σιχαινομαι τους Βeatles
ειναι σαν να λεω εγω που ειμαι ασχετος απο κλασσικη μουσικη
σιχαινομαι τον Μπετοβεν
εσυ εχεις δικιο γιατι σιχαινεσαι τον Ταρκοφσκυ και τον ΑγγελοπουλοΤωρα που το λες με τρελλαινουν οσοι δεν αναγνωριζουν το μεγαλειο του Κλιντ Ιστγουντ ως σκηνοθετη.
![]()
Έχεις φαγωθεί να πάμε όλοι μαζί για μπάνιο!Όχι, εδώ ήρθαμε για να πούμε τα σώψυχά μας!
Λες να ανοίξουμε ένα νήμα "Fight Club";
Σε φάση "αυτά τα teletubies οι Beatles που οι αρχηγός τους δεν είχε γούστο ούτε στις γυναίκες" και να γίνεται από κάτω μαλιοτράβηγμα;
Αν και ποιος θα βρεθεί να υπερασπισθεί την χαμηλοκώλα εδώ που τα λέμε...
εσυ εχεις δικιο γιατι σιχαινεσαι τον Ταρκοφσκυ και τον Αγγελοπουλο
και λατρευεις τα τερατακια![]()
γρηγορα στον προβολεα σου ....τον δευτερο οχι τον πρωτο (βεβαια)
τον Αγγελοπουλο τον θεωρω εναν υπερεκτιμημενο απατεωνα που επιασε μια μανιερα που ηταν αποδεκτη απο ενα συστημα προωθησης και επιβραβευσης και κυριως εναν εκμεταλευτη εργατικου δυναμικου που εχτιζε πολυκατοικιες στο Ματι οταν (συμπτωση) τα συνεργεια του ετρωγαν κατι σαντουιτς ολη μερα ενω οι παραγωγες του επαιρναν ενα σκασμο λεφτα απο επιχορηγησεις
αχ τα ειπα και ηρεμησα με τον Τσαρλατανο![]()
μα ομαδα ειναι αυτη που εχεις σας απεκλεισε ο Οσφπ στο Χαντμπολ προχθες το ξεχασες ?Δεχομαι πρωταθληματικο μπουλιγνκ![]()
Σιχαίνομαι το Σαββόπουλο, τα τραγούδια του, τη φωνή του, τα πάντα. 2-3 τραγούδια του μπορώ να ανεχτώ κι αυτά τραγουδισμένα από άλλους.
Συμφωνώ 1000%!!!Εδώ είναι αξεπέραστος.
Κορυφαία στιγμή της ελληνικής δισκογραφίας. Και αν το καλοπροσέξουμε πρόκειται για εξαιρετική ηχογράφηση. Η τέχνη και η τεχνική στα καλύτερα τους. Λες και συνεργάστηκαν όλοι οι μάγοι μαζί για να βγάλουν αυτό το αποτέλεσμα!
Δικαιούμαστε να μην μας αρέσουν, δεν δικαιούμαστε όμως να απαξιώνουμε τις αξίες.
...
p.s
Ωραίο νήμα!
.....
Και το είχαμε φτιάξει κάποτε αυτό ρε γμτ! Fight club κανονικό!O κόσμος θέλει να τσακωθεί και δεν τον αφήνουν!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.