Και κάπως έτσι ξεκίνησε ο καυγάς

το να λεει καποιος σιχαινομαι τους Βeatles
ειναι σαν να λεω εγω που ειμαι ασχετος απο κλασσικη μουσικη
σιχαινομαι τον Μπετοβεν

Τωρα που το λες με τρελλαινουν οσοι δεν αναγνωριζουν το μεγαλειο του Κλιντ Ιστγουντ ως σκηνοθετη.

:love:

Τωρα που το λες με τρελλαινουν οσοι δεν αναγνωριζουν το μεγαλειο του Κλιντ Ιστγουντ ως σκηνοθετη.

:love:
εσυ εχεις δικιο γιατι σιχαινεσαι τον Ταρκοφσκυ και τον Αγγελοπουλο
και λατρευεις τα τερατακια :p

• Haha
Reactions: Tzimisce and FINIX
Συμφωνω εν μερει με την κατηγορια εντεχνο που ειπωθηκε πιο πριν απο την αποψη οτι σε πολλα τραγουδια για να χωρεσει ο βαθυστοχαστος στιχος, το τραγουδι σχεδον απαγγελεται και η μουσικη επενδυση ειναι απλα ενα κακο συνοδευτικο (συνηθως γρατσουνισμενη κιθαρα) για μενα τα τραγουδια πρεπει να ειναι οπως ο κινηματογραφος που ειναι πρωτα η εικονα, ετσι και στα τραγουδια πρωτα η μουσικη.
Ενταξει στα σκυλαδικα (οχι τα λαικα) ειναι κακα ολα...

Ωραιο νημα!
Λες και δεν υπηρχαν αρκετοι λογοι διαφωνιων μεχρι τωρα.
Θα σκεφτω και θα επανελθω...

Όταν ο στίχος τσακιζει την ψυχή αλλά ο τραγουδιστής , μας τσακιζει τα νευρα ...

Μες της ζωής τις μπόρες ξεθωριάζω
και οι ώρες μου μονάχες με το χρόνο
ένα λουλούδι άλικο στο βάζο
παρέα που την νύχτα ημερώνω

Πόρνες στης άγιας αλητείας το στρατί
οι αισθήσεις μου παρέα με τα θέλω
Πόρνες της μάνας μου γυρεύω το βυζί
το ψάχνω στης ζωής μου το μπορντέλο

Θυμάμαι πίσω ότι με άφησες εσύ
σκαλίζω της ζωής τα κιτάπια
της φαντασίας αναμμένοι οι πυρσοί
σε αδιέξοδο τα όνειρά μου σάπια

• Like
Reactions: Sonus Naturalis
Όχι, εδώ ήρθαμε για να πούμε τα σώψυχά μας!
Λες να ανοίξουμε ένα νήμα "Fight Club";

Σε φάση "αυτά τα teletubies οι Beatles που οι αρχηγός τους δεν είχε γούστο ούτε στις γυναίκες" και να γίνεται από κάτω μαλιοτράβηγμα; :ROFLMAO:
Αν και ποιος θα βρεθεί να υπερασπισθεί την χαμηλοκώλα εδώ που τα λέμε...
Έχεις φαγωθεί να πάμε όλοι μαζί για μπάνιο! :cautious:
Μάλλον σε παρασύρει το κύριο προεκλογικό σύνθημα της εποχής μας, το οποίο άπαντες χωρίς εξαίρεση διακηρύσσουν λέγοντας:
"Ψήφισε με!
Όχι για το πρόγραμμα μου.
Ούτε επειδή είμαι ο καλύτερος.
Ούτε επειδή επειδή υπόσχομαι τα περισσότερα και τα καλύτερα. Αλλά...
-Για να μη βγει ο Άλλος!
"​

Ουφ! Τα είπα και ησύχασα!
Τώρα είμαι έτοιμος για εκτέλεση.
Θα υπομείνω καρτερικά τη μοίρα μου! 😅😝

εσυ εχεις δικιο γιατι σιχαινεσαι τον Ταρκοφσκυ και τον Αγγελοπουλο
και λατρευεις τα τερατακια :p

τον δευτερο οχι τον πρωτο (βεβαια)

τον Αγγελοπουλο τον θεωρω εναν υπερεκτιμημενο απατεωνα που επιασε μια μανιερα που ηταν αποδεκτη απο ενα συστημα προωθησης και επιβραβευσης και κυριως εναν εκμεταλευτη εργατικου δυναμικου που εχτιζε πολυκατοικιες στο Ματι οταν (συμπτωση) τα συνεργεια του ετρωγαν κατι σαντουιτς ολη μερα ενω οι παραγωγες του επαιρναν ενα σκασμο λεφτα απο επιχορηγησεις

αχ τα ειπα και ηρεμησα με τον Τσαρλατανο :LOL:

τον δευτερο οχι τον πρωτο (βεβαια)

τον Αγγελοπουλο τον θεωρω εναν υπερεκτιμημενο απατεωνα που επιασε μια μανιερα που ηταν αποδεκτη απο ενα συστημα προωθησης και επιβραβευσης και κυριως εναν εκμεταλευτη εργατικου δυναμικου που εχτιζε πολυκατοικιες στο Ματι οταν (συμπτωση) τα συνεργεια του ετρωγαν κατι σαντουιτς ολη μερα ενω οι παραγωγες του επαιρναν ενα σκασμο λεφτα απο επιχορηγησεις

αχ τα ειπα και ηρεμησα με τον Τσαρλατανο :LOL:
γρηγορα στον προβολεα σου ....

Σιχαίνομαι το Σαββόπουλο, τα τραγούδια του, τη φωνή του, τα πάντα. 2-3 τραγούδια του μπορώ να ανεχτώ κι αυτά τραγουδισμένα από άλλους.

Καταλαβαινω τι θελεις να πεις..
Θελουμε δεν θελουμε, εχει γραψει ιστορια..
Και δεν ειναι τρια τραγουδια....

• Like
Reactions: #@george@#
Εδώ είναι αξεπέραστος.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Κορυφαία στιγμή της ελληνικής δισκογραφίας. Και αν το καλοπροσέξουμε πρόκειται για εξαιρετική ηχογράφηση. Η τέχνη και η τεχνική στα καλύτερα τους. Λες και συνεργάστηκαν όλοι οι μάγοι μαζί για να βγάλουν αυτό το αποτέλεσμα!
Συμφωνώ 1000%!!!
Σταθμός στην ελληνική δισκογραφία. Το πρωτοάκουσα μαθητής Λυκείου, και ακόμη και σήμερα ηχεί ολόφρεσκο!
Όντως εξαιρετική ηχογράφηση.

Αποδεικνύεται, για ακόμη μια φορά, ότι κάτι που είναι μέλι για κάποιον, είναι ξύδι για κάποιον άλλον.

Να επισημάνω τούτο: οι καφενειακού επιπέδου δηλώσεις "δεν αντέχω τους Beatles", "μου είναι ανυπόφορος ο Miles Davis", "μου είναι αδύνατον ν'ακούσω Beethoven", είναι απολύτως θεμιτές, εκφράζοντας τις προτιμήσεις του δηλώσαντος. Οι αφορισμοί όμως του τύπου "Beatles σιγά το συγκρότημα!", "όχι και μεγάλος ο Miles Davis", "απορώ πώς έχει αντέξει τόσα χρόνια η μουσική του Beethoven", εκθέτουν αυτόν που τις ξεστομίζει. Όπως είπε ο Σπύρος, πιο πάνω, η Ιστορία έχει καταγράψει κάποιους ως μεγάλους. Δικαιούμαστε να μην μας αρέσουν, δεν δικαιούμαστε όμως να απαξιώνουμε τις αξίες.

Προφανώς και η άποψη περί της μουσικής που αρέσει και εκτιμά ο καθένας μας είναι καθαρά υποκειμενική. Νομίζω δε πως θα μπορούσα να γράψω έκθεση.

Συμφωνώ σχετικά με τη διαφωνία στον διαχωρισμό μεταξύ έντεχνου και άτεχνου, με πολλούς εκ των "έντεχνων" να έχουν πάρει διαζύγιο με την έννοια. Από την Ελληνική σκηνή, εκτιμώ εξαιρετικά Αλεξίου, Γαλάνη, Φραγκούλη, Πρωτοψάλτη και αρκετοί ακόμη -η τελευταία έχει κάνει ορισμένες εξαιρετικές συνεργασίες κατά το παρελθόν, με συμφωνικές που μου άφησαν καλή εντύπωση. Εκτιμώ πάρα πολύ τη δουλειά του Ξαρχάκου, των Μαυρουδή και Μάργαρη και αρκετά μεγάλο μέρος της δουλειάς του Χατζιδάκι.

Δεν μπορώ με τίποτα να ακούσω τα δρακουλιάρικα του @Tzimisce και την trap, ενώ δεν θα βάλω ποτέ να παίξει κάτι από εμπορικό λαϊκό.

Δικαιούμαστε να μην μας αρέσουν, δεν δικαιούμαστε όμως να απαξιώνουμε τις αξίες.

Αυτό ακριβώς! Για αυτό από το πρώτο μήνυμα μίλησα για "γούστα". 😉

Θεωρώ όμως ότι για να είναι κάτι "αντισυμβατικό" θα πρέπει να καταρίπτει και κάποια "αξία".
Δηλαδή ο κύριος @anderm από πάνω, δεν έγραψε κάτι το αντισυμβατικό!
Δεν του αρέσει η trap και αυτά που ακούω εγώ (death/doom/thrash/heavy κλπ).

Ε δεν τα λες και "αξίες", εκτός αν γράψει τίποτα "δεν μου αρέσει η Rock γενικά".

• Like
Reactions: anderm and Skakinen
Αν και ροκάς-μεταλλάς, σιχαίνομαι τις μουσικές "περικοκλάδες" a.k.a shredding κάποιων δεξιοτεχνών όπως Malmsteen, Vai, κτλ κτλ.. Ανόητες φλυαρίες με μηδενική συνεισφορά στην μουσική. Ίσως να εξαιρέσω κάπως τον Mustaine..
p.s
Ωραίο νήμα!
p.s 2
Καλά, με σκυλάδικα δεν θα ασχοληθώ καν, παγκόσμιο φαινόμενο.