petronik
Μέλος Σωματείου
Στο Πλαισιο που τις ειδα ,μονο απειρο φωτισμο δεν ειχε.Μαλλον ηταν σε επιπεδο σπιτιου.Εχουν στο χωρο που τις εχουν μαλλον υποφωτισμο
Την είδες μέρα ή νύχτα?
Μήπως δεν ήταν καλά ρυθμισμένη?
Πές μου και κάτι ακόμα... Σου έδωσε την εντύπωση ότι το λευκό ήταν λίγο μπέζ?
Γενικά πάντως μια από τα ίδια έχω δει και εγώ και σε περισσότερα από 3-4 καταστήματα εδώ στην Αθήνα...
Αυτό που λές πέπλο εγώ το λέω έλειψη "τρισδιάστατης" απεικόνησης και οξύτητας.
Η Εικόνα είναι εντελώς flat παρά του ότι η αντίθεση είναι σαφώς καλύτερη.
Μου δίνουν την εντύπωση (όλες οι pany) ότι λείπει το sharpness.
Aς ελπίσουμε ότι στο σπίτι θα είναι πιο "έντονα" τα πράγματα τουλάχιστον κατά τις νυχτερινές θεάσεις...
Εγώ πάντως θα το ρισκάρω!
![]()
Φίλε Πέτρο, μιας και απ' ό,τι βλέπω είσαι Θεσσαλονίκη, κάνε έναν κόπο να τις δεις και στο Public...
Το προβλημα ειναι και οτι και αλλοι βλεπουν πεπλα,και μαλλον δεν ειμαι Ηρωδης για να περιμενω να βγαλει τα 7 πεπλα η Σαλωμη-g10.
Εκεινο που παντως μου προξενει εντυπωση ειναι γιατι δεν ειναι ρυθμισμενες κατα το δυνατο καλλιτερα,αν οχι απο το καταστημα,αλλα απο καποιο ειδικο της οποιας εταιρια.,Δεν θελουν να πουλησουν?
Για να βγαλει τοσο καλο μαυρο οσο η G10 τηλεοραση LCD πρεπει να εχει local dimming με πολλες περιοχες ελεγχου , αλλα και παλι θα εχει blooming στα φωτεινα τμηματα της εικονας...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.