Εχω αλεργια στο φλας!!!
Μ αρεσει βλεπεις ο φυσικος φωτισμος ....
+Πολλα.
Αν θελω φλας παιρνω την κομπακτ. Καλυτερες βγαζει.
Εχω αλεργια στο φλας!!!
Μ αρεσει βλεπεις ο φυσικος φωτισμος ....
Λοιπόν είμαι και πάλι κάτοχος του tamron 17-50 vc (μετά την αλλαγή) και παρατήρησα τα εξής :
1) Το δαχτυλίδι του zoom είναι πιο μαλακό
2) πιο αθόρυβος στο AF
3) πιο sharp (αυτό με επιφύλαξη)
Καλησπέρα,
σήμερα το πρωί πήρα και εγώ τον Tamron 17-50VC.
Σκέφτομαι να τον χρησιμοποιήσω στη βάφτιση της κόρης μου με την μηχανή μου και να τη δώσω σε ένα φίλο να τραβάει σαν 2η μηχανή.
Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές.
Το focus μου φαίνεται αρκετά γρήγορο. Αυτό το τρεμούλιασμα το κάνει και εμένα από τη σταθεροποίηση.
Καλή κατασκευή. Στιβαρός. Λίγο βαρύς βέβαια...
Το δακτυλίδι του ζουμ είναι λίγο σκληρό αλλά συνηθίζεται. Ίσως μαλακώσει με τη χρήση.
Έχει όμως μιά πολύ μικρή τριχούλα ανάμεσα στα κρύσταλλά του. Δεν επηρεάζει βέβαια το αποτέλεσμα της φωτογραφίας. Δε φαίνεται. Υπάρχει λέτε λόγος να τον αλλάξω;
Τράβηξα πολύ λίγες φωτογραφίες και μου φάνηκε πάρα πολύ ωραίος χρωματικά και από οξύτητα. Σαφώς καλύτερος από τον κιτ που αντικατέστησε.
Χρωματικά φέρνει πολύ κοντά στον 85άρι που έχω.
Δύο δείγματα:
Η πρώτη με το παπούτσι της μικρής μου είναι στα [email protected] με 1/10 ταχύτητα
![]()
Το αρκουδάκι φόβος και τρόμος είναι στα [email protected] με 1/20 ταχύτητα
![]()
Και οι δύο είναι χωρίς καμιά επεξεργασία μόνο κροπάρισμα και από τα θέματα καταλαβαίνεται ποιο είναι το κύριο μοντέλο μου πλέον...
Το ιδιο για την τριχούλα δεν σνάφερε και ο spcav ή καποιος άλλος πριν ;
Παντως ο φακος φαινεται αστέρι Γιώργο ! Καλοριζικος!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.