Ποσο εχει χοντρικά αυτός με σταθεροποιηση;έδωσα κάπως περισσότερα και πήρα τον Tamron 70-200/2.8.
Πάντως και ο 70-300is είναι πολύ καλός, και μπορεί να βρεθεί και αρκετά φθηνά, εάν πέσεις σε σπασμένο κιτ.
Τώρα να κάνω και μια ερώτηση ρητορική ας πούμε.
Γιατί να πάρω ένα φακό 2.8 όταν θα παίζω σε 5.6 - 6.3 για να ένα έχω focus όλο το πρόσωπο ?
Οι λόγοι που έχω σκεφτεί είναι καλύτερα κρύσταλα , ίσως καλύτερα χρώματα αντίθεση κλπ. Επίσης σε περίπτωση που θέλω να χρησιμοποιήσω 2.8 θα μπορώ.
Άλλος λόγος ?
Ειναι όμως άσπρος ρε ΓιάννηSyrie , παρε τον Canon 70-200 f/4 για να ησυχασεις... μη το σκεφτεσαι, αργοτερα θα τα ξαναδωσεις τα λεφτα διπλα !
Με αυτους τους 2 θα εχεις ξεμπερδεψει ....
Ειναι όμως άσπρος ρε Γιάννη
Σοβαρα τώρα, καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά σκέφτομαι ότι άντε να χάσω ~200 Ευρώ (πουλώντας τον άλλον κάποια στιγμή) και θα έχω το χρόνο να μάθω και να αξιολογήσω (και πιθανότατα να καταλήξω εκεί που λες βέβαια - ίσως όμως τότε πάω στον 2.8)
Βαρος εννοείς να υποθέσω;
(πως φαίνεται ο noob, ε;)
Αυτό (βάθος πεδίου) δεν είναι όπως που προκύπτει από το σταθερό f;O canon 70-200 ειναι πιο sharp - ευκρεινης , δεν ειναι το βαθος πεδιου η διαφορα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.