- 7 February 2007
- 566
Να και μια φρέσκια παρουσίαση του tamron 17-50 vc .
http://www.photozone.de/canon-eos/482-tamron_1750_28vc_canon
http://www.photozone.de/canon-eos/482-tamron_1750_28vc_canon
Τα τεστ του photozone τα βρισκω σε γενικες γραμμες καλα,δειχνουν να ειναι σχετικα τιμια τα πραματα σε αυτο το site.(Βεβαια η real life εμπειρια ειναι παντα το καλητερο)
Οντως φαινεται σε γενικες γραμμες να μην ειναι καλητερος σε σχεση με τον παλιοτερο,ειδικα σε επιμερους στοιχεια.(βεβαια και εγω δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε κανεναν απο τους δυο...,απλα απο τα τεστ,samples κτλ που εχω δει και εγω)
Αλλα μη σκας κατα τη γνωμη μου,ευχαριστησου αυτα που εχεις,καθε αλλο παρα κακα ειναι.Αν τα μαθεις θα παιρνεις καλα αποτελεσματα.
Τη Δευτέρα μάλιστα ξεκινάω μαθήματα φωτογραφίας..
Θυμάμαι όταν ο Κακαλιός είχε δανειστεί από εμένα τον 28-135is (που είναι USM φακός), μου είπε πως αυτό που κυρίως τον εντυπωσίασε σε σχέση με τον Ταμρον 17-50 που έχει, ήταν η μεγάλη διαφορά στη ταχύτητα εστίασης. Βέβαια στην ποιότητα εικόνας, καμία σχέση.
Αλήθεια, πώς το λένε έτσι εύκολα οι πωλητές ότι ο νέος VC είναι καλύτερος οπτικά από τον παλιό δεν ξέρω.... και άντε αυτοί, εσείς τουλάχιστον φίλοι μου κάτι τέτοια δεν θα έπρεπε να τα πιστεύετε.
Ο συγκεκριμενος ειναι ΟΚ και εχει και τις καλες τιμες της αγοραςΤον πήγα πρωί πρωί πίσω και φυσικά το κατάστημα χωρίς δεύτερη κουβέντα δέχτηκε να μου τον αλλάξει. Άμα είναι ο άνθρωπος επαγγελματίας.. Απλά δεν είχε άλλο και θα μου φέρει το απόγευμα.
Το πρόβλημα με το front-back focus πως το τσεκάρουμε ότι δεν υπάρχει; Έχουν αυτοί οι φακοί τέτοιο πρόβλημα;
Το πρόβλημα με το front-back focus πως το τσεκάρουμε ότι δεν υπάρχει; Έχουν αυτοί οι φακοί τέτοιο πρόβλημα;
Γιωργο ειχες παρατηρησει προβληματακι τετοιο στον 18-55 is?Εγω ειχα παρατηρησει οτι μου εκανε front focus σε καποιο θεμα,πχ εστιαζα μακρια σε καποια δεντρα με πυκνα φυλλα,(χωρις να υπαρχει κατι γυρω να μπερδεψει την εστιαση),επιβεβαιωνε την εστιαση,και αυτο μου εστιαζε μπροστα σε κατι χορτα κατω πχ.
Αν ομως το θεμα που εστιαζω μακρια εχει πιο ξεκαθαρο κοντραστ/λεπτομερειες,τοτε δεν το κανει αυτο,ειναι οκ.
Ο συγκεκριμενος ειναι ΟΚ και εχει και τις καλες τιμες της αγορας![]()
Κατάλαβα. Προφανώς όμως δε μπορείς να κάνεις τέτοιο έλεγχο στο μαγαζί.
Μόνο στο σπίτι και αν έχει πρόβλημα να παρακαλάς να στον αλλάξουν. Σωστά;
Εαν ειναι Sigma ο φακος , η εδώ αντιπροσωπεία (Τσακναρίδης) στον καλιμπράρει πανω στην μηχανή σου αρκει να τον αφησεις μαζι με το σωμα για 1-2 μέρες . ΓΙα τους Tamron δεν ξερω τι γινεται αλλά πιστευω οτι αν εχουμε προβλημα κανένα (σοβαρό) μαγαζί δεν θα αρνηθει αντικατάσταση.
Παντως εγω εαν παω για Tamron θα τον δοκιμάσω επι τόπου πριν την αγορά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.