Κι ένα άλλο θέμα που είχε μπει στη ζούγκλα στις 12-07-08
Για εμπρησμό από πρόθεση συνελήφθη 48χρονος Ρουμάνος, ο οποίος έβαλε φωτιά Πέμπτη στις 11.45 στη θέση Τσακάλι του Δήμου Αυλώνα με αποτέλεσμα να καούν 40 στρέμματα με υπολείμματα καλλιεργειών.
Ο δράστης εντοπίσθηκε από συνοριοφύλακες που έκαναν περιπολίες στην περιοχή.
...Σαν κάποιος να μη θέλει να σβήσουν οι φωτιές... με ρώσικα μέσα (και το κυπριακό ρωσικό ελικόπτερο είναι και οι πιλοτοι του είναι ρώσοι)
...Σαν κάποιος να μη θέλει να σβήσουν οι φωτιές... με ρώσικα μέσα
Καθηλωμένο στη Ρόδο έμεινε για ώρες το κυπριακό πυροσβεστικό ελικόπτερο
-Ο πιλότος... συνελήφθη
Πηγή: Τα Νέα
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=1045185
Ασχετο αλλα μου έκανε εντύπωση. Οι συνοριοφύλακες τί σύνορα ακριβώς φύλαγαν στον Αυλώνα; Μπας και έχουμε αναβίωση της χωροφυλακής και δεν μας το είπε κανείς;
Γνωρίζω ότι υπάρχουν τουλάχιστον δυο κοινοτικά, για να μην αναφέρω το Γερμανικό Στρατιωτικό Νεκροταφείο στο δρόμο από Νέα Ερυθραία προς Νέα Μάκρη (η παλιά ειδική Γερμανικό Νεκροταφείο).
Κι ένα άλλο θέμα που είχε μπει στη ζούγκλα στις 12-07-08
Για εμπρησμό από πρόθεση συνελήφθη 48χρονος Ρουμάνος, ο οποίος έβαλε φωτιά Πέμπτη στις 11.45 στη θέση Τσακάλι του Δήμου Αυλώνα με αποτέλεσμα να καούν 40 στρέμματα με υπολείμματα καλλιεργειών.
Ο δράστης εντοπίσθηκε από συνοριοφύλακες που έκαναν περιπολίες στην περιοχή. Στην κατοχή του βρέθηκαν, μέσα σε τσουβάλια, 16 αναπτήρες και 1 μπουκάλι καθαρό οινόπνευμα.
Στη συνέχεια, συνελήφθη από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Οινοφύτων και ακολουθήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου και η παραπομπή του στην Εισαγγελία Αθηνών.
Ο εμπρηστής καταδικάστηκε σε φυλάκιση 2 ετών με αναστολή.
Από το Zougla.gr
το κακό στην υπόθετικη σκέψη οτι η κυβερνηση το εστησε μονη της ειναι οτι δειχνει (απο την συμπεριφορά της ) .....λογική :violent-smiley-011:
Εγώ προτιμώ εξωντοτικές ποινές για όλες τις παραβάσεις πλην των πλημελημμάτων.
Σοβαρά μιλάμε 2 χρόνια με αναστολή;;;;;;;;;;
Τι λέτε ρε για τι νόμους και τι κράτος μιλάμε;;;;;;;;;;;
Δηλαδή πας και δίνεις σε έναν αλλοδαπό αρκετά χρήματα για κίνητρο για να το κάνει και του ρίχνεις εσύ δικαιοσύνη μετά μόνο 2 χρόνια με αναστολή;;;;;
Γιατί;;; Για να βγει μετά και να φάει τα υπόλοιπα που θα του έχουν μείνει από τα χρήματα που θα έχει πάρει;;;;;
Αυτό λέγεται οργανωμένο έγκλημα ΤΕΛΟΣ !!!!!
Εγώ θέλω 2x ισόβια όταν πιάνεται εμπρηστής και χωρίς χάρη ποτέ, ούτε άδειες, ούτε τίποτα, να σαπίσουν !!!!!!!
Καλά είπε κάποιος με sms το πρωί στον supersportfm, κατάφεραν και μέσα σε 35 χρόνια μετά τη χούντα και τα έκαψαν όλα χωρίς να τιμωρηθεί κανένας, μπράβο σας, ωραία Δημοκρατία φτιάξατε!!! Έχει άδικο τώρα;;;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.