ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΑΤΤΙΚΗ

Συλλαμβάνουν τον πιλότο του κυπριακού, αρνούνται την βοήθεια του ρώσικου.... Σαν κάποιος να μη θέλει να σβήσουν οι φωτιές...

Re: Απάντηση: ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΑΤΤΙΚΗ

Κι ένα άλλο θέμα που είχε μπει στη ζούγκλα στις 12-07-08

Για εμπρησμό από πρόθεση συνελήφθη 48χρονος Ρουμάνος, ο οποίος έβαλε φωτιά Πέμπτη στις 11.45 στη θέση Τσακάλι του Δήμου Αυλώνα με αποτέλεσμα να καούν 40 στρέμματα με υπολείμματα καλλιεργειών.
Ο δράστης εντοπίσθηκε από συνοριοφύλακες που έκαναν περιπολίες στην περιοχή.

Ασχετο αλλα μου έκανε εντύπωση. Οι συνοριοφύλακες τί σύνορα ακριβώς φύλαγαν στον Αυλώνα; Μπας και έχουμε αναβίωση της χωροφυλακής και δεν μας το είπε κανείς;

Η κυβέρνηση αρνήθηκε την ρώσικη βοήθεια μετά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων οτι οι πυρκαγιές ελέγχονται (το ίδιο είχαν πει οι αρμόδιοι και την πρώτη βραδιά στον Μαραθώνα)... Μπορούμε να έχουμε τα ονόματά τους για την περίπτωση που πάει κάτι στραβά ?

Καθηλωμένο στη Ρόδο έμεινε για ώρες το κυπριακό πυροσβεστικό ελικόπτερο
-Ο πιλότος... συνελήφθη

Πηγή: Τα Νέα
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=1045185

Άμα τον βάλουν στον Κορυδαλλό τότε θα βρει ελικόπτερο να πετάξει...

Είμαστε για πολλές μπάτσες.

Ασχετο αλλα μου έκανε εντύπωση. Οι συνοριοφύλακες τί σύνορα ακριβώς φύλαγαν στον Αυλώνα; Μπας και έχουμε αναβίωση της χωροφυλακής και δεν μας το είπε κανείς;

οι αγροφύλακες που εξαφανίστηκαν ?

Γνωρίζω ότι υπάρχουν τουλάχιστον δυο κοινοτικά, για να μην αναφέρω το Γερμανικό Στρατιωτικό Νεκροταφείο στο δρόμο από Νέα Ερυθραία προς Νέα Μάκρη (η παλιά ειδική Γερμανικό Νεκροταφείο).

Ε, προφανώς, όλα τα παλιά χωριά έχουν το νεκροταφείο τους.

Το θέμα δεν είναι μόνο το ποιος φταίει.
Ευθύνες σε αυτούς που πραγματικά φταίνε δεν πρόκειται να αποδωθούν για ακόμη μια φορά.

Εμείς τι κάνουμε για αυτό;

Ωραία τα λέμε και από εδώ από το forum;
Μήπως θα έπρεπε να σκεφτούμε να κάνουμε κάτι, να δράσουμε;

Τουλάχιστον να προσπαθήσουμε για κάτι;
Από το τίποτα, πάντως κάτι θα καταφέρουμε.

Δεν ξέρω τι ρίξτε ιδέες....................

Η δική ιδέα μου είναι να μαζέψουμε χρήματα ως forum και να πάμε (όταν θα μπορεί ο τόπος που κάηκε) όλοι να αναδασώσουμε κάτι, έστω 50 δέντρα, πάντως θα είναι κάτι.

Στην Ηλεία όταν έγινε ότι έγινε στη δουλειά μαζέψαμε χρήματα και κάναμε το ίδιο. Δεν θέλω να πω ποια εταιρεία πάντως μεγάλη αλυσίδα λιανικής είναι.

το κακό στην υπόθετικη σκέψη οτι η κυβερνηση το εστησε μονη της ειναι οτι δειχνει (απο την συμπεριφορά της ) .....λογική :violent-smiley-011:

Κι ένα άλλο θέμα που είχε μπει στη ζούγκλα στις 12-07-08

Για εμπρησμό από πρόθεση συνελήφθη 48χρονος Ρουμάνος, ο οποίος έβαλε φωτιά Πέμπτη στις 11.45 στη θέση Τσακάλι του Δήμου Αυλώνα με αποτέλεσμα να καούν 40 στρέμματα με υπολείμματα καλλιεργειών.
Ο δράστης εντοπίσθηκε από συνοριοφύλακες που έκαναν περιπολίες στην περιοχή. Στην κατοχή του βρέθηκαν, μέσα σε τσουβάλια, 16 αναπτήρες και 1 μπουκάλι καθαρό οινόπνευμα.

Στη συνέχεια, συνελήφθη από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Οινοφύτων και ακολουθήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου και η παραπομπή του στην Εισαγγελία Αθηνών.
Ο εμπρηστής καταδικάστηκε σε φυλάκιση 2 ετών με αναστολή.

Από το Zougla.gr

Σοβαρά μιλάμε 2 χρόνια με αναστολή;;;;;;;;;;
Τι λέτε ρε για τι νόμους και τι κράτος μιλάμε;;;;;;;;;;;

Δηλαδή πας και δίνεις σε έναν αλλοδαπό αρκετά χρήματα για κίνητρο για να το κάνει και του ρίχνεις εσύ δικαιοσύνη μετά μόνο 2 χρόνια με αναστολή;;;;;
Γιατί;;; Για να βγει μετά και να φάει τα υπόλοιπα που θα του έχουν μείνει από τα χρήματα που θα έχει πάρει;;;;;

Αυτό λέγεται οργανωμένο έγκλημα ΤΕΛΟΣ !!!!!
Εγώ θέλω 2x ισόβια όταν πιάνεται εμπρηστής και χωρίς χάρη ποτέ, ούτε άδειες, ούτε τίποτα, να σαπίσουν !!!!!!!

Καλά είπε κάποιος με sms το πρωί στον supersportfm, κατάφεραν και μέσα σε 35 χρόνια μετά τη χούντα και τα έκαψαν όλα χωρίς να τιμωρηθεί κανένας, μπράβο σας, ωραία Δημοκρατία φτιάξατε!!! Έχει άδικο τώρα;;;;

το κακό στην υπόθετικη σκέψη οτι η κυβερνηση το εστησε μονη της ειναι οτι δειχνει (απο την συμπεριφορά της ) .....λογική :violent-smiley-011:

εμένα μου άρεσε που έδειχναν πλάνα στην TV από το ελικόπτερο με τον πρωθυπουργό μέσα να κοιτάει από ψηλά και λέω στη γυναίκα μου "βγήκε ο Νέρωνας να δει το κατόρθωμα του" και μου λέει "το γελάς;"

και για να μη παρεξηγηθώ πάλι, ακόμη και αν έμμεσα το επιτρέπεις να γίνεται αυτό, τότε αυτός ο χαρακτηρισμός "Νέρωνας" είναι λίγος, πολύ λίγος !!!!

Αναστολή, σημαίνει οτι δεν θα μπει φυλακή, παρα μόνο αν τον ξαναπιάσουν υπότροπο...

Χαίρω πολύ αυτό λέω ακόμα χειρότερο δηλαδή !!!!!!!!!

Μάλλον μας έφαγε η πολύ Δημοκρατία.
Εγώ προτιμώ εξωντοτικές ποινές για όλες τις παραβάσεις πλην των πλημελημμάτων.

2 χρόνια με αναστολή θα φάω ακόμα και πάω και του σπάσω τα μούτρα με μπουνιές αυτού του εμπρηστή.
Δηλαδή το ίδιο θα είναι αυτό που θα κάνω με αυτό που έκανε αυτός;
Τις ίδιες συνέπειες έχει;

Απάντηση: Re: ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΑΤΤΙΚΗ

Εγώ προτιμώ εξωντοτικές ποινές για όλες τις παραβάσεις πλην των πλημελημμάτων.

H ιδέα σου για την αναδάσωση ήταν πολύ καλύτερη...
Μη τους δίνεις ιδέες μπορεί να κάνουν τον εμπρησμό πλημέλημμα!
Το άλλο με την αναδάσωση γιατί δεν το προχωράμε ρε παιδιά?

Μου άρεσε και αυτό με τους πράσινους χμερ. Δεν χρειάζεται να τους κάψουμε όμως, μήπως αρπάξει και κανά χλωρό κοντά σε αυτούς...
Ξεγύμνωμα, πίσσα και πούπουλα και ξαμόλημα μπρός στη βουλή. Αυτό μου αρέσει περισσότερο... Με το google εντοπίζοντε και εύκολα τα σκατόσπιτα... Τι λέτε να αρχίσουμε με τους πολιτικούς?

Αστεία αστεία κάτι τέτοιο τους χρειάζεται. Λεφτά έχουν, δεν τους κάνεις τίποτα να τους χαλάσεις το σπίτι! -bye-

......και μετα την φωτια και το καψιμο των παντων ,αντε να πεισουν οι κατοικοι του Γραμματικου και των περιξ οτι ο Χ.Υ.Τ.Α θα κανει ζημια στο περιβαλλον και θα υποβαθμισει την περιοχη
Ειναι και το οτι το πακετο απο την ΕΕ ειναι μεχρι Οκτωβρη μετα παπαλα

Last edited:
Η Ανατολική Αττική καίγεται απο το 1981 μέ ελάχιστα διαλείμματα και μέ Κυβερνήσεις μέ Μπλέ ή Πράσινες Σημαιούλες..
Το ίδιο Κράτος απαράλλαχτο.
Απλά οι φυλλάδες ανάλογα μέ τον ´εκλεκτό´τους θυμούνται μόνον τά ´μισά´.
65000 στρέματα κάηκαν στην Πεντέλη το 1995..
Απλά ξεχάστηκαν..
Τα Δάση τίγκαραν απο ´σπιτάκια´πού κατασκευάστηκαν σέ μιά Νύχτα αγνώστων λοιπών προδιαγραφών και στοιχείων.
Κατά τά άλλα μάς παραμυθιάζουν διαρκώς γιά ´επενδύσεις´καί ´ανάπτυξη´...Αλλη ´ανάπτυξη´δέν χωράει ο τόπος.
Ο άνθρωπος έγινε ´Θεός´γιά να νικήσει την Φύση και έβγαλε τά μάτια του.
Καλό μας Μαύρο και Αραχνο Χειμώνα..............................

Ella202009.jpg

Είχε μπεί σέ περιοχή τής Πάρνηθας πρίν τίς Πυρκαγιές τού 2007........................
Πηγή:antinews.

Y..Γ.
Νικόλα καλώς σέ βρήκα αδελφέ.
Καλό Χειμώνα σέ όλους.

Σοβαρά μιλάμε 2 χρόνια με αναστολή;;;;;;;;;;
Τι λέτε ρε για τι νόμους και τι κράτος μιλάμε;;;;;;;;;;;

Δηλαδή πας και δίνεις σε έναν αλλοδαπό αρκετά χρήματα για κίνητρο για να το κάνει και του ρίχνεις εσύ δικαιοσύνη μετά μόνο 2 χρόνια με αναστολή;;;;;
Γιατί;;; Για να βγει μετά και να φάει τα υπόλοιπα που θα του έχουν μείνει από τα χρήματα που θα έχει πάρει;;;;;

Αυτό λέγεται οργανωμένο έγκλημα ΤΕΛΟΣ !!!!!
Εγώ θέλω 2x ισόβια όταν πιάνεται εμπρηστής και χωρίς χάρη ποτέ, ούτε άδειες, ούτε τίποτα, να σαπίσουν !!!!!!!

Καλά είπε κάποιος με sms το πρωί στον supersportfm, κατάφεραν και μέσα σε 35 χρόνια μετά τη χούντα και τα έκαψαν όλα χωρίς να τιμωρηθεί κανένας, μπράβο σας, ωραία Δημοκρατία φτιάξατε!!! Έχει άδικο τώρα;;;;

Αν δεν δω την απόφαση να καταλάβω τι αφορά η πράξη για την οποία επιβλήθηκε τέτοια ποινή, διατηρώ τις επιφυλάξεις μου... Είπε κανείς πως πρόκειται για εμπρησμό δάσους? Από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω ότι κάποιος πήγε να κάψει χόρτα από καλλιέργειες (αυτά δεν λέει πως ήταν τα μόνα που κάηκαν?). Γνωρίζετε πόσοι γέροι κάνουν τα ίδια κάθε χρόνο και καταλήγουν να καίνε ολόκληρα δάση? Τι αλλάζει εδώ, ότι ο δράστης ήταν αλλοδαπός και είχε 16 αναπτήρες?