ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΑΤΤΙΚΗ

Re: Απάντηση: Re: ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΑΤΤΙΚΗ

παραπληροφόρησης συνέχεια.....
ο sky μίλησε οτι βρέθηκαν 6 γκαζάκια και μάλιστα τα έδειξε !
μόνο που τα γκαζάκια ήταν ολόκληρα

gkazakia.jpg

Ακριβώς!!
Με αέρα 8 μποφώρ η έρπουσα πυρκαγιά (αυτή που καίει ξερά χόρτα και θαμνους) μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα απο 40 έως 60χλμ την ώρα ανάλογα την θερμοκρασία!
Μη σας φαίνεται καθόλου υπερβολικό. Άνθρωποι έχουν καεί με αυτόν τον τρόπο, πυροσβέστες και πυροσβεστικά οχήματα, δεν πρόλαβαν να απομακρυνθούν έγκαιρα.

μα Βασίλη αυτά δεν είναι ξερόχορτα...

Αμα δω Ελληνα να μην πεταει σκουπιδια οπου να ναι θα ειναι εκπληξη για μενα !

ολοι μπαζονουν πετανε σκουπιδια παντου ΠΑΝΤΟΥ !!! δεν κοβουν τα ξερα χορτα απο την αυλη τους παρκαρουν τα αμαξια οπου θελουν

και μετα φωναζουν ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ .....

Βαγγέλη πέρσυ παραλίγο να παίξουμε μπουνιές με παρέα Γερμανών που πέταγαν μπουκάλια στη ρεματιά έξω απο το χωριό.
Τούς ανάγκασα να κατέβουν και να τα μαζέψουν με το ζόρι (αυτός ήταν ο άλλος Βασίλης :rifle:).

Βαγγέλη πέρσυ παραλίγο να παίξουμε μπουνιές με παρέα Γερμανών που πέταγαν μπουκάλια στη ρεματιά έξω απο το χωριό.
Τούς ανάγκασα να κατέβουν και να τα μαζέψουν με το ζόρι (αυτός ήταν ο άλλος Βασίλης :rifle:).

Συμφωνώ, όπως κάποιοι μας έχουν ζαλίσει τα @@ με το πόσο καλοί οδηγοί είναι :rifle::rifle::rifle:

άλλο "τσαρδί" μέσα σε πευκοδάσος !!!!!
photojnt.jpg

Ειναι η ιδια η "λογικη" που επιτρεπει την κατασκευη αυτων των "τσαρδιων" μεσα στο δασος που καιει την Ελλαδα... Συμφεροντα, "ιδιοκτησια" με ιδρωτα - εκτως σχεδιου, αλλα με ρευμα, νερο , τηλεφωνο, τζιπ και ολα τα υπολοιπα καλουδια...

Re: Απάντηση: ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΑΤΤΙΚΗ

Αμα δω Ελληνα να μην πεταει σκουπιδια οπου να ναι θα ειναι εκπληξη για μενα !

ολοι μπαζονουν πετανε σκουπιδια παντου ΠΑΝΤΟΥ !!! δεν κοβουν τα ξερα χορτα απο την αυλη τους παρκαρουν τα αμαξια οπου θελουν

και μετα φωναζουν ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ .....

έχουμε ράμματα και για τη γούνα των Γερμανών στην Ηλεία.

Ένα από τα αυτοκίνητα που μπλοκάραμε ξημερώματα στο χωριό μου ήταν με Γερμανικές πινακίδες, με δύο Γερμανούς μέσα οι οποίοι μας έδειξαν δημοσιογραφικές ταυτότητες.

Τώρα τι γύρευαν στο πορτ παγκάζ τα στουπιά και τα δύο μπιτόνια βενζίνης ρώτα το κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής που τους συνέλαβε μετά από υπόδειξη δική μας !!!!!!!!!!

έχουμε ράμματα και για τη γούνα των Γερμανών στην Ηλεία.

Ένα από τα αυτοκίνητα που μπλοκάραμε ξημερώματα στο χωριό μου ήταν με Γερμανικές πινακίδες, με δύο Γερμανούς μέσα οι οποίοι μας έδειξαν δημοσιογραφικές ταυτότητες.

Τώρα τι γύρευαν στο πορτ παγκάζ τα στουπιά και τα δύο μπιτόνια βενζίνης ρώτα το κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής που τους συνέλαβε μετά από υπόδειξη δική μας !!!!!!!!!!

για να βγάζουν τις πίσσες από τα πόδια τους στις παραλίες βρε !!!! :grandpa:

Πόσο στοίχημα ότι μόλις φτάσει το ένα μέτωπο έξω από την μονή Πεντέλης, θα καταφέρουν να την θέσουν υπο έλεγχο...Ηδη έχει δυνάμεις σταθμευμένες απ'έξω λέει ο ΣΚΑΙ...

:offtopic:

Αφιερωμένο σε όσους πιστεύουν ότι εμείς είμαστε σωστοί και οι κυβερνώντες (ποιός τους ψήφισε άραγε?) φταίνε για όλα...

attachment.php

Παραλία Χιλιαδούς (κοντά στη Ναύπακτο).

Δυστυχώς δεν έβγαλα φωτογραφίες από τις πλαστικές σακκούλες, μπουκάλια και άλλα σκουπίδια που υπηρχαν διάσπαρτα παντού... δίπλα στο δρόμο, μέσα στα δέντρα... παντού...

Attachments

• P1000935-1.jpg
    P1000935-1.jpg
    126.1 KB · Views: 106

:offtopic:

Αφιερωμένο σε όσους πιστεύουν ότι εμείς είμαστε σωστοί και οι κυβερνώντες (ποιός τους ψήφισε άραγε?) φταίνε για όλα...

attachment.php

Παραλία Χιλιαδούς (κοντά στη Ναύπακτο).

Δυστυχώς δεν έβγαλα φωτογραφίες από τις πλαστικές σακκούλες, μπουκάλια και άλλα σκουπίδια που υπηρχαν διάσπαρτα παντού... δίπλα στο δρόμο, μέσα στα δέντρα... παντού...

χμμμ, κάποιος προσπάθησε να βάλει φωτιά στην άμμο με τσιγάρα ??? :flipout:

Το off topic προφανώς δεν το είδες. -bye-

Θέλω να τονίσω ότι.. ναι!, η μισή και πλέον ελλάδα αποτελείτε από γύφτους (σε νοοτροπία) που δεν σέβοντε ούτε τον ίδιο τους τον εαυτό!

Αν συμπεριφέρεσαι έτσι στην παραλία όπου περπατούν σχεδόν γυμνά τα παιδιά σου φαντάσου τι κάνουν αλλού.

Ελπίζω να έγινα πιο κατανοητός τώρα. -bye-

Last edited:
Απάντηση: Re: ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΑΤΤΙΚΗ

Λοιπόν απο την ημέρα που άρχισαν να φυσούν ισχυροί άνεμοι (εδώ και δεκα μέρες περίπου)1. τσιτσιρίζουν πολλές κολώνες υψηλής τάσης.
Μια σπίθα να πέσει κάτω καταλαβαίνετε τι θα γίνει, εμείς το βλέπουμε σχεδόν καθημερινά. Ήταν η αιτία της μεγάλης πυρκαγιάς της 23 Ιουλίου 2007.
Βέβαια ο αρμόδιος φορέας δεν το παραδέχεται- ασχολίαστο...

2. Άλλο σημαντικό, πολλοί συμπολίτες μας, κάποιας ηλικίας, ανάβουν φωτιές για να κάψουν ξερά χόρτα και φύλλα μή λαμβάνοντας υπ όψιν τον κίνδυνο, ούτε την απαγόρευση που ισχύει.

Χαρακτηριστική συνηθισμένη κουβέντα που ακούμε είναι η : Εμένα να μου φύγει η φωτιά: Τρελλοί είστε! Τοσα χρόνια καίω ξερά, εγώ ξέρω!!!...
Άλλο : Δεν το φαντάστηκα!....
Τί δε φαντάστηκες ρε μπάρμπα με 8 μποφώρ;;;;
Τί ξέρεις ρε θείο, 80 χρονών είσαι όχι 30 !!!

Εάν μιλήσουμε για εμπρησμούς, απο τις 52 περσινές περιπτώσεις,3. η μία ήταν αποδεδειγμένα εσκεμμένη ενέργεια. Όλες οι άλλες όπως περιέγραψα παραπάνω.

Συμφωνώ, απολύτως, Βασίλη.

Ιδίως, το πρώτο πάντα περνάει στα ψιλά. Ούτε δικογραφίες σχηματίζονται, ούτε ποινικές διώξεις ασκούνται, λες και είναι κάτι φυσιολογικό. Προσωπικά, θεωρώ το 2. ότι καλύπτει το 70% των περιπτώσεων. Απλή αίσθησή μου είναι, δεν προκύπτει από κάποια έρευνα.

Και μιας και μιλάμε για έρευνα.....

Πόσες τακτικές, εβδομαδιαίες εκπομπές έχετε δει σχετικά με την πορεία των ατόμων που παραπέμπονται, τελικά, στη Δικαιοσύνη? Πόσες τακτικές εβδομαδιαίες εκπομπές έχετε δει, σχετικά, με την παρακολούθηση της διαδικασίας αναδάσωσης ή αποχαρακτηρισμού δασικών περιοχών από την αρμόδια Δασική Υπηρεσία? Πόσες τακτικές εβδομαδιαίες εκπομπές έχετε δει για την παράνομη δόμηση σε τέτοιες περιοχές και τις άδειες που αφιδώς μοιράζονται από τις κατά τόπους Πολεοδομίες?

Όχι, εκπομπές φωτοβολίδες όταν ''πουλάει'' το θέμα. Μιλάω για συνεχή και σοβαρά ρεπορτάζ. Η άλλη πλευρά του νομίσματος είναι η παράνομη δόμηση πάνω σε ρέματα, αιγιαλούς, παραλίες κ.λ.π.

Το off topic προφανώς δεν το είδες. -bye-

Θέλω να τονίσω ότι.. ναι η μισή και πλέον ελλάδα αποτελείτε από γύφτους (σε νοιοτροπία) που δεν σέβοντε ούτε τον ίδιο τους τον εαυτό!

Αν συμπεριφέρεσαι έτσι στην παραλία όπου περπατούν σχεδόν γυμνά τα παιδιά σου φαντάσου τι κάνουν αλλού.

Ελπίζω να έγινα πιο κατανοητός τώρα. -bye-

black humor αλλά δεν το έπιασες !!!
τέλος πάντων, την παρακάτω την "κόβω" για ρουστίκ κολονιτσα η κάνω λάθος ???

roystic.jpg

Κώστα νομίζω ότι είναι άτοπο να κάνουμε πλακίτσα με εικόνες από τα καμένα σπίτια, σε όποιον και αν ανήκει αυτό !!!

τα λέμε αργότερα, πάω για βάρδια.....

Κώστα νομίζω ότι είναι άτοπο να κάνουμε πλακίτσα με εικόνες από τα καμένα σπίτια, σε όποιον και αν ανήκει αυτό !!!

η πλάκα αφορούσε τα τσιγάρα στην άμμο Αντώνη και ΟΧΙ τα καμένα....

Είναι και Αύγουστος και πολλοί λείπουν σε διακοπές ακόμα... Κάποιος μου έλεγε (ο αδελφός μου ? δεν θυμάμαι) στην μεγάλη πυρκαγιά της Εκάλης το 80τόσο, προκειμένου να σώσουν ένα σπίτι, με το πυροσβεστικό όχημα έριξαν την εξώπορτα και κατάφεραν μπαίνοντας στην αυλή να το σώσουν την τελευταία στιγμή. Ο ιδιοκτήτης της βίλλας, έλειπε σε διακοπές. Οταν γύρισε, για να δείξει την ευγνωμοσύνη του, έκανε αγωγή στον υπεύθυνο του οχήματος για την ζημιά στην είσοδο. Εγινε δικαστήριο το οποίο τον δικαίωσε (τον ιδιοκτήτη φυσικά) και επιδίκασε κατά του πυροσβέστη ένα μεγάλο ποσό που ευτυχώς το επωμίστηκε αθόρυβα αργότερα το σωματείο του... Ετσι για να ην ξεχνιόμαστε...

να έχουμε τον νου μας για το πότε θα βγουν οι νέες οικοδομικές άδειες...

προσωπικά μόνο για τα ζώα και τα δέντρα λυπάμαι ,,όσο σκληρό και αν είναι αυτό...