ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΑΤΤΙΚΗ

Re: Απάντηση: Re: ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΑΤΤΙΚΗ

Μην φοβάσαι, Αντώνη μου, θα μπει στην κουβέντα μας και η ''αθάνατη'' ελληνική δημοσιογραφία.

Αργότερα......που λέει και ο Βασίλης.

την ξεκίνησα την κουβέντα για "αυτούς" από τα αθλητικά, κάποιοι όμως δεν παίρνουν χαμπάρι τι παίζεται !!!!-bye-

Στη ρεματιά παίζονται πάρα πολλά συμφέροντα εδώ και πολλά χρόνια...

Η φώτο που έστειλε ο αναγνώστης δεν ισχύει εδώ και ένα μήνα.

Η ρεματιά εκατέρωθεν είναι καθαρή, υπάρχουν ομάδες που φροντίζουν για την πυρασφάλεια.
Σε μία από αυτές είμαι και εγώ, από την πλευρά του δήμου Αμαρουσίου, όπου ο δήμος εδώ και 2 μήνες έχει καθημερινή περιπολία ειδικού οχήματος για κατάσβεση.

Μη πιστεύουμε τα πάντα από αυτά που μας πασάρουν....

Μα για αυτό τα postαρω εδώ που έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη, στο να μάθω την αλήθεια....:grinning-smiley-043

Εκτος απο τον αερα ενα μεγαλο προβλημα που εχει να κανει και με την εμφανιση νεων εστιων απο οτι μου ειχε πει φιλος πυροσβεστης ειναι και τα διαφορα ζωα του δασους που στην προσπαθεια τους να σωθουν μεταφερουν την φωτια και διμηουργουν νεες εστιες

Εκτος απο τον αερα ενα μεγαλο προβλημα που εχει να κανει και με την εμφανιση νεων εστιων απο οτι μου ειχε πει φιλος πυροσβεστης ειναι και τα διαφορα ζωα του δασους που στην προσπαθεια τους να σωθουν μεταφερουν την φωτια και διμηουργουν νεες εστιες

Ούτε οι κυνηγοί δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους στην Ελλάδα :flipout:

καθώς και τα κουκουνάρια που εκτινάσσονται σε μεγάλες αποστάσεις.

Απάντηση: Re: ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΑΤΤΙΚΗ

Μακάρι να βλέπαμε περισσότερες τέτοιες προσπάθειες. Αν δεν πάρουμε πρωτοβουλίες μόνοι μας, φως δεν πρόκειται να δούμε...

Και όχι μόνο στο θέμα των πυρκαγιών αλλά γενικότερα.

Όσοι περισσότεροι το συνειδητοποιούμε τόσο περισσότερες ελπίδες υπάρχουν να αλλάξει κάτι, αλλιώς.....

dspphoto

Οι φωτιές του '81 μοιάζουν με τις φετινές. Τότε ο Γ. Ράλλης μιλούσε για «κουκουνάρες», ενώ ο Ευ. Αβέρωφ έβλεπε σχέδιο εμπρηστών.

http://archive.enet.gr/online/online_text/c=110,id=67059960

.

Ο χωρος της ρεματιας ανηκει στην εκκλησια και παιρνεις αδεια για να κανεις τις οποιες εργασιες

Στη ρεματιά παίζονται πάρα πολλά συμφέροντα εδώ και πολλά χρόνια...

Η φώτο που έστειλε ο αναγνώστης δεν ισχύει εδώ και ένα μήνα.

Η ρεματιά εκατέρωθεν είναι καθαρή, υπάρχουν ομάδες που φροντίζουν για την πυρασφάλεια.
Σε μία από αυτές είμαι και εγώ, από την πλευρά του δήμου Αμαρουσίου, όπου ο δήμος εδώ και 2 μήνες έχει καθημερινή περιπολία ειδικού οχήματος για κατάσβεση.

Μη πιστεύουμε τα πάντα από αυτά που μας πασάρουν....

Ο χωρος της ρεματιας ανηκει στην εκκλησια και παιρνεις αδεια για να κανεις τις οποιες εργασιες

εδώ είναι το πρόβλημα, η ρεματιά μέσα ναι ανήκει στον Άγιο Αθανάσιο, ή μάλλον αυτή η ενορία έχει την ευθύνη.

Αλλά, οι άκρες τις ρεματιάς ανήκουν - κανείς δεν ξέρει πως και από πότε- σε ιδιώτες οι οποίοι ευθύνονται για απόπειρες πυρκαγιών και ειδικά στο κομμάτι δεξιά από την οδό Φραγκοκλησιάς όπου υπάρχει ένα μικρό κομμάτι το οποίο το έχει αναδασώσει ο δήμος με δέντρα που δεν καίγονται εύκολα...

Πριν δύο χρόνια έγινε ακόμα ένας εμπρησμός με αποτέλεσμα ένα σπίτι από την πλευρά του Χαλανδρίου να υποστεί σοβαρές ζημιές.....

η απλη λογικη λεει ,φωτια και αερας 8 μποφωρ δεν μπορω να πολεμησω την φωτια στην πρωτη γραμμη ,παω 1000μετρα πισω και φτιαχνω αντιπυρικη ζωνη
Να παλευω την φωτια στην πρωτη γραμμη με τετοιο αερα δεν εχει αποτελεσμα

Έλα ρε Δημήτρη έλεος !!!!!!

Παράνομα πάντως δεν είναι !!!!

Μη μου θυμίζεις την ιστορία του Έλληνα με το γάιδαρο του γείτονα !!!!

παραπληροφόρησης συνέχεια.....
ο sky μίλησε οτι βρέθηκαν 6 γκαζάκια και μάλιστα τα έδειξε !
μόνο που τα γκαζάκια ήταν ολόκληρα

gkazakia.jpg

Σωστά τα λέει ο Βilly the kid και οι συνάδελφοί του, αλλά να σου πω την αμαρτία μου Photi, κάτι μέσα μου λέει οτι τελικά δεν θα τους καλέσουν να ακούσουν τις απόψεις τους...

Ααααχ και νά ´ξερες φίλε μου.
Όμορος δήμος μας κάλεσε γεμάτος ενθουσιασμό, πήγε ένας απ το ΔΣ του Συλλόγου μας να συζητήσει .....και βρήκε δύο άτομα.......:BDGBGDB55:

Έλα ρε Δημήτρη έλεος !!!!!!

Παράνομα πάντως δεν είναι !!!!

Μη μου θυμίζεις την ιστορία του Έλληνα με το γάιδαρο του γείτονα !!!!

Ήταν οικόπεδα εκεί φαντάζομαι ε?
Και τι θεωρείς νόμιμα ρε Αντώνη?
Αυτό που περιέγραψε ο Φώτης σε άλλο ποστ? (νομοσχέδιο σε μια νύχτα).
Ε να ΧΕΣΩ του Νόμους τότε.

Μην είσαι σίγουρος Κώστα, πρόπερσι στην Ηλεία βρήκαμε πάρα πολλά γκαζάκια διάσπαρτα σε χαράδρες τα οποία δεν είχαν εκραγεί.

Όταν περνάει γρήγορα η φωτιά δεν προλαβαίνουν να σκάσουν....

Re: Απάντηση: Re: ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΑΤΤΙΚΗ

Ήταν οικόπεδα εκεί φαντάζομαι ε?
Και τι θεωρείς νόμιμα ρε Αντώνη?
Αυτό που περιέγραψε ο Φώτης σε άλλο ποστ? (νομοσχέδιο σε μια νύχτα).
Ε να ΧΕΣΩ του Νόμους τότε.

Όλη η Ελλάδα έτσι είναι...

Με το σκεπτικό αυτό τότε να αρχίσουμε να καταριόμαστε τους μισούς Έλληνες...

Είναι προάστια και ότι και να λες δε κάνεις τίποτα, εκτός και αν πετύχεις πουθενά τον Βενιζέλο (όχι τον μπούλη) οπότε ξεκίνα να τα χώνεις από τότε και πίσω !!!!

Μην είσαι σίγουρος Κώστα, πρόπερσι στην Ηλεία βρήκαμε πάρα πολλά γκαζάκια διάσπαρτα σε χαράδρες τα οποία δεν είχαν εκραγεί.

Όταν περνάει γρήγορα η φωτιά δεν προλαβαίνουν να σκάσουν....

μου φαίνεται πολύ περίεργο ρε Αντώνη !
η θερμοκρασίες είναι τόσο υψηλές που δεν μπορώ να το χωνέψω !
άλλωστε τα δέντρα που φαίνονται δεν καίγονται μέσα σε λίγα λεπτά.....

Παντως το να παιρνουν στα καναλια οι κατοικοι και να ζητουν βοηθεια, ειναι το λιγοτερο τραγικο. Ποσο ακομα μπορει να ξεπεσει αυτο το κρατος? Καθε φορα νομιζω οτι πιασαμε πατο, αλλα τελικα αποδεικνυεται οτι κανω λαθος.