ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΑΤΤΙΚΗ

Και θα συμφωνήσω με τον Bios σε αυτό που αναφέρει για τα σπίτια στο δάσος.
Ειλικρινά Photi, δεν ξέρω τι βλέπατε, αλλά ένα απλό σπίτι δεν είδα.... όλο βίλλες...

Είτε βίλες είτε απλά σπίτια, το γεγονός ότι φύτρωσαν μέσα σε δάση μετά τις πυρκαγιές της δεκαετίας του 80 και του 90 εμένα μου κάνει για ύποπτο.

Απάντηση: Re: ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΑΤΤΙΚΗ

Μηπως πρεπει να εχουμε ακροβολισμενους ελευθερους σκοπευτες μεσα στα δαση και οποιος βγαζει μπιτονι να τον εκτελουν?

Να είναι Αλβανοί οι σκοπευτές, να μην μας στοιχίσει πολλά....

"Yπομονή και αποφυγή πανικού" συστήνει ο κος Μαρκογιαννάκης.

Εγώ συστήνω να συνεχίσουμε να αναπνέουμε και να τρώμε το φαί μας και όλα θα φτιάξουν.

Αν πάει η φωτιά προς Δροσιά και Εκάλη σε μια δυο μέρες θα σβήσει από μόνης... στη θάλασσα... στο Φάληρο!

Σιγά μη ρωτήσουν εθελοντές... Τι είναι αυτά που συζητάτε ρε παιδιά? Δεν μπορώ να σας καταλάβω... Δεν είστε και χθεσινοί!
Αυτοί στο μυαλό τους μέσα μπορεί και να χαίροντε! Το πολύ να προβληματίζοντε μήπως τους χαλάσει τα σχέδια για εκλογές...

και τι δουλειά έχει αυτό το "τσαρδί" μέσα στο δάσος ???

villa1thr.jpg

Δεν νομίζω ότι μπορεί πλέον να μας εκπλήξει τίποτα, αλλά και εγώ περιμένω κάποιες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα. -bye-

Το κράτος είμαστε όλοι. Αν δεν πετάγαμε σκουπίδια στα δάση, δεν μας έδερνε η οικοπεδοβλαχιά και η κουτοπονηριά δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα.

Οκ θελω λοιπον κ γω μια υβριδικη Λεξους και μισθο 9000 ευρω/μηνα, αφου κρατος ειμαστε ολοι και αφου επιμεριζομαστε ισοτιμα τις ευθυνες.

Σίγουρα δεν δουλεύουν τα μέσα στην εντέλεια, αλλά ας σεβαστούμε την πυροσβεστική και τους εθελοντές που δίνουν τιτάνιες προσπάθειες.

Προφανως και δεν εννοουμε τους πυροσβεστες, οταν μιλαμε για ανικανοτητα του κρατικου μηχανισμου. Τα μεσα που ''δεν δουλευουν στην εντελεια'' δεν ειναι ουτε το πυροσβεστικο σωμα ουτε οι εθελοντες..

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΑΤΤΙΚΗ

Πόσο αργότερα Billy μου?? Πέρασαν ήδη δυο ώρες...

Για ξεκίνα, γιατί θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αυτή η κουβέντα.

Kαι εγώ θα ήθελα να ακούσω τι παίζει γενικότερα, γιατι μόνο υποψίες είμαστε....αλλά προέχει νομίζω να δουμε τι σκατα θα γίνει....

Re: Απάντηση: ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΑΤΤΙΚΗ

"Yπομονή και αποφυγή πανικού" συστήνει ο κος Μαρκογιαννάκης.
...

Ανοησίες... Αν δεν πανικοβληθούμε, θα πρέπει να σκεφτούμε ψύχραιμα, κι αν σκεφτούμε ψύχραιμα και λογικά, θα πρέπει να τους στείλουμε στο Γουδί...
Μα τι ανόητος....

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΑΤΤΙΚΗ

Ανοησίες... Αν δεν πανικοβληθούμε, θα πρέπει να σκεφτούμε ψύχραιμα, κι αν σκεφτούμε ψύχραιμα και λογικά, θα πρέπει να τους στείλουμε στο Γουδί...
Μα τι ανόητος....

:grinning-smiley-043

Ειλικρινά Photi, δεν ξέρω τι βλέπατε, αλλά ένα απλό σπίτι δεν είδα.... όλο βίλλες...

Συμφωνώ, αλλά είδα και βοσκούς να τρέχουν πανικόβλητοι οι άνθρωποι μπας και σώσουν κάι απο την αξιοπρέπεια τους....τι να πει κανείς τραγικά πράγματα σε μια τραγική χώρα.

Να μαστε καλά....

Υ.Γ Πόσο θαυμάζω οργανωτικές κινήσεις σαν και αυτές που περιγράφει ο Billy!!!!

Οκ θελω λοιπον κ γω μια υβριδικη Λεξους και μισθο 9000 ευρω/μηνα, αφου κρατος ειμαστε ολοι και αφου επιμεριζομαστε ισοτιμα τις ευθυνες.

Προφανως και δεν εννοουμε τους πυροσβεστες, οταν μιλαμε για ανικανοτητα του κρατικου μηχανισμου. Τα μεσα που ''δεν δουλευουν στην εντελεια'' δεν ειναι ουτε το πυροσβεστικο σωμα ουτε οι εθελοντες..
:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Aυτο με την συσκεψη θυμιζει την σκηνη απο το Life of Brien που την ωρα που ο Brien ειναι στον σταυρο τα μελη του ΙΛΚ συσκεπτονται και βγαζουν ανακοινωση
Βλεπω και εγω με φρικη οπως ολοι ,βλεπω φλογες την νυχτα και καπνο τις τελευταιες 2 μερες απο το σπιτι μου στην Λουτσα .Δεν ξερω αν μπορουσα κατι να ειχε γινει πριν παντως με τον αερα που εχει τις τελευταιες μερες το εργο ολων ειναι πολυ δυσκολοτερο ,ευχομαι αλλο τετοι κακο να μη μας βρει

Έτσι ακριβώς .

ΥΓ.

ΕΠΙΤEΛΟΥΣ: Ο πρωθυπουργός πέταξε με ελικόπτερο και σχηματισε και εικόνα. Αμέσως μετά στο Μαξίμου έγινε σύσκεψη 1 ώρας και μόλις τέλειωσε και έλαβαν αποφάσεις για τη στρατηγική που ακολουθηθεί. Ισως να επέμβει και στρατός και τωρα λέει το Προκόπης θα πάρει μπρός και ο Ξενοκράτης. έστω και αργά ευτυχώς τώρα θα φτιάξουν όλα. :BDGBGDB55:

Να πω ότι μιλάμε για ΜΕΓΑΛΟΥΣ Μ.....Σ ή να το σβήσω για λόγους ευπρέπειας (που όπμως νομίζω ότι από καιρό έχει πάψει να υπάρχει).

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=58695&cid=4

Φωτογραφία μας έστειλε πριν από λίγο αναγνώστης της zougla.gr, η οποία καταδεικνύει τα μέτρα «πυρασφάλειας» στον Δήμο Χαλανδρίου. Μάλιστα, φρόντισε να συνοδεύσει το πράγματι κατατοπιστικό υλικό του με το εξής σχόλιο:

«Τα κλαδιά τα έκοψε ο δήμος εδώ και περίπου ένα μήνα, μόνο που ξέχασε να τα μαζέψει, το δρομάκι αυτό είναι η οδός Άγρας και Γρ. Γυφτοπούλου και είναι στη ρεματιά του Χαλανδρίου. Επικοινώνησα με το γραφείο του δημάρχου πριν μερικές μέρες και μου είπανε πως θα το πουν στο αρμόδιο τμήμα… δεν βαριέστε, είπα λοιπόν να το μοιραστώ και μαζί σας… να είστε καλά».

Στη ρεματιά παίζονται πάρα πολλά συμφέροντα εδώ και πολλά χρόνια...

Η φώτο που έστειλε ο αναγνώστης δεν ισχύει εδώ και ένα μήνα.

Η ρεματιά εκατέρωθεν είναι καθαρή, υπάρχουν ομάδες που φροντίζουν για την πυρασφάλεια.
Σε μία από αυτές είμαι και εγώ, από την πλευρά του δήμου Αμαρουσίου, όπου ο δήμος εδώ και 2 μήνες έχει καθημερινή περιπολία ειδικού οχήματος για κατάσβεση.

Μη πιστεύουμε τα πάντα από αυτά που μας πασάρουν....

Στη ρεματιά παίζονται πάρα πολλά συμφέροντα εδώ και πολλά χρόνια...

Η φώτο που έστειλε ο αναγνώστης δεν ισχύει εδώ και ένα μήνα.

Η ρεματιά εκατέρωθεν είναι καθαρή, υπάρχουν ομάδες που φροντίζουν για την πυρασφάλεια.
Σε μία από αυτές είμαι και εγώ, από την πλευρά του δήμου Αμαρουσίου, όπου ο δήμος εδώ και 2 μήνες έχει καθημερινή περιπολία ειδικού οχήματος για κατάσβεση.

Μη πιστεύουμε τα πάντα από αυτά που μας πασάρουν....

Μην φοβάσαι, Αντώνη μου, θα μπει στην κουβέντα μας και η ''αθάνατη'' ελληνική δημοσιογραφία.

Αργότερα......που λέει και ο Βασίλης.

Re: Απάντηση: ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΑΤΤΙΚΗ

Μα τι ανόητος....

:worshippy: